Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
26.4.19 13:07
@Lokev píše:
@Mutlice Gennet to řeší sám?

ano, nic jsem neřešila. cca týden po tom, co jsme odsouhlasili IVF to bylo schválené, ale fakt se na to hodně spěchalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.4.19 13:15
@Mutlice píše:
Když už jsem tady, zeptám se holky, kdo do Gennetu chodíte… Jsem po stimulaci a čekám na výsledek PGS. Bohužel k PGS se přes prodlouženou kultivaci dohrabalo jen jedno embryo. Dnes je to přesně 4 týdny od odeslání do laboratoře. čekání jsem vcelku přešla v pohodě, ale včera jsem tam cinkla ráno, jestli už přeci jen nevědí. Sestra mi řekla, že výsledek už mám v karté a tu už dali doktorce, že mi bude volat. Celý den se nic nestalo. V 17h jsem volala zas, sesttra říkala, že toho měla paní doktorka strašně moc a už tam není. Dnes se ale taky neozývá a už mám nervy na pochodu, jako dost. představa, že se takle plácám do pondělí mě děsí… volaly byste znova? Nebo byste prostě čekaly? Mám pocit, že když zavolám, sestra mi řekne totéž, že musím vydržet… :zed:

Dobry den, myslim, ze budete muset pockat, sestra by vam opet asi rekla to same, ale tak treba se dnes k tomu dostane!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 13:18

@Barns asi ano :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.4.19 13:23
@Mutlice píše:
@Barns asi ano :?

Mne volali asi za 3 tydny, kamaradka tam taky volala sestre a doktor ji volal zpet druhy den, tak snad to dnes klapne a s kladnym vysledkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 13:56
@Barns píše:
Mne volali asi za 3 tydny, kamaradka tam taky volala sestre a doktor ji volal zpet druhy den, tak snad to dnes klapne a s kladnym vysledkem!

díky moc… no jsou to hrozný nervy. Včera sestra už ráno říkala, že kartu už má doktorka na stole, takže mě úplně drásá, že to je jen o tom, vzít do ruky telefon. ale chápu, že toho mají hodně… výsledek mě děší popravdě nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.4.19 14:05

@Mutlice určitě bych volala, také jsme měli jedno embryjko a čekali na PGS, tak si dovedu představit to čekání.. :zed: ke komu chodíte? moc držím palce, aby bylo vše v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 14:11
@zabicka7 píše:
@Mutlice určitě bych volala, také jsme měli jedno embryjko a čekali na PGS, tak si dovedu představit to čekání.. :zed: ke komu chodíte? moc držím palce, aby bylo vše v pohodě :mavam:

To čekání je šílený. Chodím k Dr. Langerové. díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
26.4.19 14:32
@Mutlice píše:
To čekání je šílený. Chodím k Dr. Langerové. díky za podporu :hug:

Byla jsem na tom stejně. A jediným embryem, taky u langerove a volala mi druhy den kolem páté potom co měla výsledek od předešlého dne z rána na stole.
Vola odpoledne, tak snad se dnes ozve.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 14:37

@Virgina123 Doufám, díky moc za reakci. Jsou tam dnes do 16, takže už toho času moc nezbývá, ale počkám. Také jsem si říkala, že tyhle věci řeší asi odpoledne po objednaných pacientech, jen jsem myslela, že to bude to včerejší odpoledne :) díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 14:55

Bohužel, výsledek je špatný. už volala paní doktorka. díky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
26.4.19 15:01

@Mutlice ach to je mi líto :( :,( :,(
Holky nevíte některá zda má paní doktorka Langerová 2.5 volno? 3.5 vím že má… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
26.4.19 15:03

@Mutlice To mně moc mrzi :( držím palce na další pokusy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 15:14

@Virgina123 Vůbec teď nevím, co dál. Bude mi 40 za dva měsíce. Za poslední rok a půl jsme 2× potratila. Toto bylo první IVF právě kvůli potratům, ale říkám si, co když už jsou moje vajíčka prostě vadný všechny… :,( mám uplně prázdno, vůbec nevím, co dál. jestli další IVF? uvažovat o darovaných. jsem v koncích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.4.19 15:35

@Mutlice je mi to moc líto :,(

Připomínáš mi nás, měli jsme to podobně, také jsem po dvou potratech a 1. IVF mělo úplně stejný konec. :,( dělali Vám genetiku? detailní rozbor chromozomů? jaká ti dělali vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.4.19 15:39
@zabicka7 píše:
@Mutlice je mi to moc líto :,(Připomínáš mi nás, měli jsme to podobně, také jsem po dvou potratech a 1. IVF mělo úplně stejný konec. :,( dělali Vám genetiku? detailní rozbor chromozomů?

Myslíš genetiku partnera a mojí? ano dělali. partner je uplně OK, já tam mám hraniční mozaiku Turnerův syndrom, říkala paní doktorka, že to bude věkem. ale říkala, že to nevidí, jako drama. no každopádně, zatím se ani jednou nepovedlo :,( a vy jste pokračovali jak? po tom nezdařeném 1. IVF?

ještě doplním, že teda mám genetiku, imunologii a takové ty běžné testy. jinak o žádném dalším speciálním vyšetření nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.