Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolouchek
Jee no vidis
ted jsem mela 11… to je zatim po tech dvou pokusech nejvic ![]()
Tak uvidime jak bude ve crvrtek… dej vedet jak to vypada u tebe ![]()
@Kolouchek Ja z toho byla nadšená
kdyz jsem pal premyslela nad tim jaka sance by byla, ze by vybrali hodne spatnou spermii, ktera by normalne neprezila, tak me docela zamrazilo. Budu drzet palce ![]()
@Anonymní
Tyjo sedmý transfer to je taky mazec, oni to měli komplikovanejsi kvůli Tesa Mese, změnili i CAR, ale jinak u nich nebyl žádný problem, prostě se nikdy neuhnizdilo. Nejhorší je, když člověk neví proč a nemůže nic víc udělat, proste to zkoušet. A je to na palici.
@Kolouchek U nás je na tom právě nejhorší, že partner má normospermii a u mě taky nic nenašli
. Vůbec nic. Prostě čistě teoreticky není důvod aby se nám nepodařilo, ať už přirozeně, nebo přes IVF a nedaří se ani tak, ani tak ![]()
@Mis2 jee 11 super, se vaječníky činili
Já měla 7 foliku po tom krátkém, z toho 5 oocytů,3 blasty a 1 vyhrála PGS, což na tak málo skvělé skóre, o to větší zklamání, že KET nevyšel, tak jsem zvědavá teď. Určo dám vědět. Jaké máš AMH?
@Anonymní
Oni už pak přemýšleli i o náhradním mateřství, ale nakonec to klaplo.Je to hrozná beznaděj nevědět proč a nikdo člověku nemůže pomoct. Mně přirozeně otěhotnět jde, bohužel pokaždé bez srdíčka, tak máme stejně IVF kvůli PGSku
@NeferetNefertari děkuju, necháme se překvapit, taky držím palce, at máš pohodové těhotenství.
@Kolouchek amh 2,21
Ja nemuzu moc srovnavat protoze v iscare moc informaci jsme nedostali u toho prvniho pokusu a druhy vlastne ani nebyl
To jeste nakonec dopadlo tak ze zjistili ze mam polyp (znova proroze ten prvni mi odebirali bez narkozy a to se pry nedela coz jsem se dovedela az u druheho kde jsem byla normalne na operaci)
@Mis2 Oni prý ty polypy odstranuji asi podle
toho jak jsou hluboko umístěné, vím, že to jde i ambulantně i pod krátkou narkozou.Jsi si taky užila koukám.
AMH máš krásné, já jen 1,1.Mám i nizkou sliznici musela jsem mít kvůli KETu víc estrogenů, holt stáří no
přitom někdy se cítím jako čerstvá dvacítka ![]()
@Kolouchek no me ambulantne to doporucili v iscare tak jsem sla… uz nikdy nikdy vic
to bylo nejhorsi co jsmem zazila… doktorovi se po ceste rozpadal takze to trvalo veky a o bolesti ani nemluvim
no a pak jsem sla na tu operaci a tam mi pri vstupni kontrole rikaji pani, nechci vas desit ale vite ze muzete byt rada ze jste bez komplikaci? No ja malem odpadla ![]()
Hlavne ze je ted vse ok a polyp je pryc ![]()
Stari? Kolik ti je jestli se muzu zeptat?
Me je 32…
Stari nestari hlavne kdyz nam pomuzou ![]()
@Mis2 bude mi letos na podzim 39.O mimi se snažíme tři roky, IVF nám po třech potratech bylo doporučeno loni v září. Do Gennetu dojiždím, byl nám doporučen jako genetické pracoviště kvůli tomu PGS.To tedy muselo být peklo s tim polypem, brrr auau
Ještě, že už to máš za sebou.
@Kolouchek koukam ze nelehka cesta
To me mrzi! Ale verim ze ted to dopadne dobre!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Tak to je asi první, o kom slyším, že by se v tom kolotoči IVF plácal déle než já
. Ale se sedmým transferem už jí pomalu šlapu na paty