Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.19 11:13
@Kolouchek píše:
@kiwiovka joo to by bylo fajn do 40,ale pochybuji, tak snad náš druhý pokus bude úspěšný. Má kamarádka absolvovala um. oplodnění od 31let, trvalo sedm let,4IVF a až 10.embryo se chytilo, takže opravdu zázraky se dějí, ale taková doba je šílená…

Tak to je asi první, o kom slyším, že by se v tom kolotoči IVF plácal déle než já :roll:. Ale se sedmým transferem už jí pomalu šlapu na paty :?

• Citovat
  • Upravit
421
7.5.19 12:05

@Lokev držím palce, aby to vyšlo doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.5.19 13:31

@Kolouchek
Jee no vidis ;) ted jsem mela 11… to je zatim po tech dvou pokusech nejvic :pankac:
Tak uvidime jak bude ve crvrtek… dej vedet jak to vypada u tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 13:32

@Kolouchek Ja z toho byla nadšená :-) kdyz jsem pal premyslela nad tim jaka sance by byla, ze by vybrali hodne spatnou spermii, ktera by normalne neprezila, tak me docela zamrazilo. Budu drzet palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.19 13:35
@Anonymní
Tyjo sedmý transfer to je taky mazec, oni to měli komplikovanejsi kvůli Tesa Mese, změnili i CAR, ale jinak u nich nebyl žádný problem, prostě se nikdy neuhnizdilo. Nejhorší je, když člověk neví proč a nemůže nic víc udělat, proste to zkoušet. A je to na palici.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 15:16

@Kolouchek U nás je na tom právě nejhorší, že partner má normospermii a u mě taky nic nenašli :nevim:. Vůbec nic. Prostě čistě teoreticky není důvod aby se nám nepodařilo, ať už přirozeně, nebo přes IVF a nedaří se ani tak, ani tak :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
310
7.5.19 18:37

@Mis2 jee 11 super, se vaječníky činili :mrgreen: Já měla 7 foliku po tom krátkém, z toho 5 oocytů,3 blasty a 1 vyhrála PGS, což na tak málo skvělé skóre, o to větší zklamání, že KET nevyšel, tak jsem zvědavá teď. Určo dám vědět. Jaké máš AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.19 18:43
@Anonymní
Oni už pak přemýšleli i o náhradním mateřství, ale nakonec to klaplo.Je to hrozná beznaděj nevědět proč a nikdo člověku nemůže pomoct. Mně přirozeně otěhotnět jde, bohužel pokaždé bez srdíčka, tak máme stejně IVF kvůli PGSku :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.19 18:51

@NeferetNefertari děkuju, necháme se překvapit, taky držím palce, at máš pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.5.19 20:01

@Kolouchek amh 2,21
Ja nemuzu moc srovnavat protoze v iscare moc informaci jsme nedostali u toho prvniho pokusu a druhy vlastne ani nebyl :? To jeste nakonec dopadlo tak ze zjistili ze mam polyp (znova proroze ten prvni mi odebirali bez narkozy a to se pry nedela coz jsem se dovedela az u druheho kde jsem byla normalne na operaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.19 20:18

@Mis2 Oni prý ty polypy odstranuji asi podle
toho jak jsou hluboko umístěné, vím, že to jde i ambulantně i pod krátkou narkozou.Jsi si taky užila koukám. :( AMH máš krásné, já jen 1,1.Mám i nizkou sliznici musela jsem mít kvůli KETu víc estrogenů, holt stáří no :lol: přitom někdy se cítím jako čerstvá dvacítka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.5.19 20:36

@Kolouchek no me ambulantne to doporucili v iscare tak jsem sla… uz nikdy nikdy vic :,( to bylo nejhorsi co jsmem zazila… doktorovi se po ceste rozpadal takze to trvalo veky a o bolesti ani nemluvim 8o no a pak jsem sla na tu operaci a tam mi pri vstupni kontrole rikaji pani, nechci vas desit ale vite ze muzete byt rada ze jste bez komplikaci? No ja malem odpadla 8o
Hlavne ze je ted vse ok a polyp je pryc :potlesk:
Stari? Kolik ti je jestli se muzu zeptat?
Me je 32…
Stari nestari hlavne kdyz nam pomuzou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.19 21:15

@Mis2 bude mi letos na podzim 39.O mimi se snažíme tři roky, IVF nám po třech potratech bylo doporučeno loni v září. Do Gennetu dojiždím, byl nám doporučen jako genetické pracoviště kvůli tomu PGS.To tedy muselo být peklo s tim polypem, brrr auau :,( Ještě, že už to máš za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.5.19 23:03

@Kolouchek koukam ze nelehka cesta :? To me mrzi! Ale verim ze ted to dopadne dobre!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
8.5.19 08:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.