Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je konec😢nezvladly jsme to😢 vecer kdyz odchazel manzel byl naruzovely toaletak. Takze info sestram, nedalo se nic delat nez jen cekat… pozdeji uz byla krev… celou noc az do asi 5 mega kontrakce a krvaceni… mela jsem 3 kapacky, magnezko, neco na bolest a neco… pak praskla voda…neslo vic delat nez jen cekat… celou noc jsem nespala… kontrakce silene do bricha i do zad… kolem 4.rano to zesililo i kdyz podle me uz to neslo vic… a obe nejvic nejlepsi sestricky byly se mnou. Drzely me za ruku a rikaly ze to zvladnu ze jsem bojovnice… bylo to silene, vlastne tlacit a “rodit” a vedet ze vysledek bude prazdna naruc… rikala jsem ze to nezvladnu at to nejak ukonci… neslo to… takze tlacit, nekolikrat a bylo po vsem… cekalo se na placentu, ta neprisla a rozpadala se, takze na sal, celkova anestezie a je po vsem… manzel je u me od rana
Holky vsem Vam preju hodne stesticka a hlavne zdravicka! Drzte se a opatrujte se ![]()
@Mis2 Ahoj, to mě moc mrzí,. Určitě teď žádná slova nenahradí tu bolest a prázdnotu, ale věř, že Terezka tu s Vámi bude vždy a jednou Vám za sebe pošle to nejlepší miminko pod sluncem! Hodně síly přeji a rychlou rekonvalescenci.
@Mis2 to mne mrzí chce to jenom čas aby bolest trochu ustoupila. Přeji aspoň hodně zdraví a sil.
@Mis2
to je mi strašně líto ![]()
Přeju vám, ať to brzy přebolí a Terezka vám pošle sourozence. Držte se ![]()
@Mis2 To me strašně, strašně moc mrzi
Přeju hodně sil, vůbec si to nedokážu predstavit. Kdybys něco potřebovala, napis nám sem a podpoříme Te
![]()
@Mis2 To mě strašně mrzí. Snažím se nalézt slova, která napsat, ale nějak se mi jich nedostává. Nechápu, proč si tím musíme zrovna my všechny procházet. Na některé otázky jsou asi odpovědi jen mezi nebem a zemí a vy jste udělali pro Terezku vše, co jste mohli. Věřím, že teď je to moc těžké, ale snad čas rány trochu zahojí. Držte se!
![]()
moc Vam vsem dekuji!!! Vim ze to vse zvladneme s manzelem, rodinou i prateli… asi to tak melo byt ![]()
@Maja25 Tady jsme všechny pořád nahoře a dole a musíme vstřebávat špatné zprávy, takže vůbec nevadí, že se vypíšeš. Myslím si, že v takové situaci asi nebylo ani jedno řešení to nejlepší. Máš čerstvé horší spermie a proti tomu zmražené zřejmě lepší a tím, jak je u IVF řada věcí otázka náhody, tak asi u některých věcí ani nejde pořádně vybrat… Viděla jsem tu už úspěšná IVF se skoro žádnou spermií, takže bych rozhodně ještě hlavu nevesela. Důležité je, aby tam byla 1 spermie a 1 dobrý oocyt a to tam určitě máte
Jinak mě napadá, bere manžel i nějaké vitamíny?
Ahoj holky jak se počítá těhotenství měla jsem zavedené 5 dění embrio teď je to od zavedení 12 dní
@Maja25 nak nechápu jsem poprvé po ket poslední MS jsem měla 4. 9 vajíčka my odebrali 16. 9
@Mis2
to je mi moc lito
. Ted tam budou Terezky spolu se dalsimi andilky ![]()
@Mis2 půl hodiny sedím a přemýšlím, jak ti napsat. Neznáme se, ale upřímně jsem ti s malou držela palce celou dobu a hrozně mě mrzí, co se stalo. Za mě jste obě s Terez obrovské bojovnice a věřím, že až smutek trochu přebolí, vše se v dobré obrátí a za Terezku přijde jiný bojovník, který to dotáhne do konce a budete s mužem šťastní ve třech. Moc Vam to přeji. Teď nepomůžou žádná slova, jenom čas. Drž se a at jsi brzy v pořádku
![]()
Ahoj mám otazku kdy se začina rat utrogestan ginekolog my jaksi nezdelil kdy se ma začit brat jinak je to kvuli cyklu menstrulace a kolik asi tobolek jsem silné posztavy
jinak se s přitelem snažime 8 let o mimi z předešleho manželstvi ma 2 děti ja nemam zadne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.