Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4882
19.11.19 11:21

@Helca83
jo, hned to zní líp. :) Jsem zvědavá, kdy a jestli vůbec mě přejde ta únava a tak. Kamarádka říkala, že pak zase trpěla nespavostí. To se zblázním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.11.19 11:22

@kiwiovka ahoj myslím že se dá použít 12 až 14 tt takže by jsi to měla ideální. Ale četla jsem názory že to taky není moc dobrý a zdravy. Taky uvažuji a nevíme se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.11.19 11:25
@kiwiovka píše:
@Helca83
jo, hned to zní líp. :) Jsem zvědavá, kdy a jestli vůbec mě přejde ta únava a tak. Kamarádka říkala, že pak zase trpěla nespavostí. To se zblázním…

Já nemám jiné příznaky jenom spánek spím 12 hod a odpoledne jsi musím lehnout znovu. Pár krát se vzbudim ale pak rychle usnu. Ono třeba jsi užít spánek pak jsi ho moc neuzijem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.11.19 11:26

@Rebecca2018 rada slyslim ze i ty jsi OK!! Moc drzim palecky. Pekne odpocivej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.11.19 11:28

@kiwiovka jo jo, uplne to znam, ja teda brisko mela od stimulace nafoukle a pak to preslo v tehotenske :lol: takze ja byla vlastne tehotna dlouho :lol: :lol:
tesila jsem se na kazdou kontorlu kdy uvidim Terezku a budu vedet ze je v poradku… prisla mi to jako vecnost… hele angelsounds jsem nezkoumala ale asi na tom neco bude vedet ze je mimco v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.11.19 11:30

@Mis2 děkuji moc. Strach tam je jestli to bude v pořádku a to čekání na ultrazvuk je dlouhý a vůbec netuším jak to pokračuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.11.19 11:33

@Rebecca2018 urcite je vse v poradku!!! Ja taky mela strach ale vzdy jsem si rikala ze vse bude OK a taky bylo :hug: hlavne zbytecne nestresovat!!! kdyby bylo neco v neporadku urcite to poznate!!! uzivejte si ten krasny pocit a cerne myslenky pryc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.11.19 11:43

@Rebecca2018
jj, tyhle názory jsem taky četla. Ale škodlivé účinky ultrazvuku na plod nikdy nebyly relevantně prokázány. Bohužel, existuje spousta nastávajících maminek, které tomu slepě věří. Osobně také jednu znám. :nevim: Razím heslo všeho s mírou :) Já se na něj podívám na internetu a asi si ho objednám. Prodat ho můžu vždycky.
Mě už únava trochu opouští, respektive, neusínám odpoledne každý den. Zato vcelku pravidelně se v noci budím a jdu na záchod… Myslela jsem, že časté močení patří spíš ke konci těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.11.19 11:45

@Mis2
nafouklé ho mám taky, ale je poznat, že je to jiný břicho než těhotenské :D Bohužel :D A hlavně, teď v období mikin, svetrů a bund… Tak třeba v březnu no :D
Mě by další kontrola po měsíci vycházela na Štědrý den. :dance: Tak budu doufat, že si mě dr pozve o týden dřív :D Pak ještě Silvestr a to už by bylo víc jak 5 týdnů a to si myslím, že nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.11.19 11:49

@kiwiovka já taky občas vstávám nad raném na malou a to už docela dlouhodobě. No já koukala i na bazosi a dá se sehnat 500 až 700 Kč a nový 1000 což je super. Můj názor je ze se aspoň dokážeš ujistit a když jsi večer najdeš srdíčko před spaním na chvíli tak je to v pohodě. Kdyby měla brát všechno co se nesmí tak snad ani pomalu nejím a nechodím venku. Já včera měla takovou chuť na bryndzovou polívku že jsem ji musela udělat a tolik jsem snědla ještě i večer. :think: Já se u seba bojím že by to skousela pořád jak jsem doma na neschopence. Manželovi se to taky líbí tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.11.19 11:50

@kiwiovka jooo to urcite te veme pred vanoci, kdyztak si o to rekni :dance:
to je pravda, je to jine brisko ale rikala jsem si ze na me musi kazdy koukat ze to vi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.11.19 12:02

@Rebecca2018
právě, nepotřebuji nový a ceny použitých jsou celkem přijatelné. Tak do něj asi půjdu. Přesně, dvakrát do týdne si chvilku poslechnout, to musí být super. Zvlášť, když se to do další kontroly tak vleče…
Přesně, to aby se fakt člověk bál i dýchat :zed: V klidu, s mírou a je to v pořádku. Dřív taky ženský dělaly to co zvládly, jedly, co mohly a děti se taky narodily. Občas to některý berou fakt až hystericky vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.11.19 12:03

@Mis2
Na mě to poznala moje zubařka, když jsem byla 14 dní po ketu :D Přišla jsem k ní a ona na mě: Ty jsi těhotná? Ještě, že už jsem měla otevřenou pusu a ona v ní ruce, nemusela jsem lhát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.11.19 12:12

@kiwiovka no joo nektery lidi maji dar :lol: :lol: moje pedikerka to taky na me vybalila brzo… tam jsem lhat musela no :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.11.19 13:07

@Mis2
jojo, i moje babi to vždy nějak vytušila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.