Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunuelo no, PK mít budem, zítra budou teprve druhý den, takže při tomto počtu transfer nehrozí a v neděli v Gennetu nikdo není, takže pondělí nebo úterý..což už je PK…:-)
Vy budete mít taky PK?
@hlozi Jojo, určo budem mít PK (leda by se do zítřka něco zásadně změnilo), protože jich zatím máme 13 a zbytek necháme pak asi zamrazit
@bunuelo jj,my taky budeme mrazit, pokud bude co..akorát mě děsí ta cena, toje hrozný ![]()
@irenn děkujeme moc ![]()
@bunuelo 3tis PK a vitrifikace 6tis. Takže devět…Už v tom za 8tis jsme, takže dohromady 17tis…Vím, že pro někoho je to směšná částka, ale pro nás je to naráz docela dost ![]()
Tak to jsme na tom stejně… Zrovna dneska jsme řešili, kolik mi má moje drahá polovička převést na účet a moc nadšení z toho nejsme. Doufám, že to aspoň klapne…
@bunuelo my právě do toho rekonstruujeme baráček, takže opravdu využijeme každou korunu..sice jsme si něco dali stranou, ale protože špatně reaguju na stimulační hormony, tak jsem měla hodně vysoké dávky a už ty jsem musela doplácet v plné výši, s čímž jsme nepočítali..No, asi nám něco budou muset půjčit rodiče, hlavně, aby miminko vyšlo ![]()
@hlozi Tak to je jasné… My jsme sice na první cyklu počítali tak 25 tis. (absolutně jsme netušili, do čeho jdeme), ale určitě nebudeme mít jen finance za 3 měsíce na další, kdyby to nevyšlo…
@bunuelo určitě to vyjde! možnost, že by to nevyšlo si nepřipouštěj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď