Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
4.6.13 11:11

@irenn no ale doastat se přes něj musím z D1 přes řeku…

• Citovat
  • Upravit
2990
4.6.13 11:13

Ahoj,

my chodíme do Gennetu od loňského listopadu (bohužel opravdu s problémem).
Musím uznat, že přístup všech od vstupu do centra je neuvěřitelný.
My chodíme k dr. Vykysalé, velmi milá lékařka, která vše vysvětlí, poradí.
Přístupy opravdu všech zaměstnanců je nedocenitelný, člověku tak přidávají i optimismus.
Vyjdou vstříc se vším, máme i číslo na mobil mimo prac. dobu můžeme tedy volat kdyby cokoli.

Vřele doporučuji všem!!! jinam bych nešla. nyní jsem po et a zítra mě čeká test z krve :)

Hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 11:49

@irenn Ahoj, to jsi hodna, ale ja to mam fakt docela dost :-( Takze uz si nadeje nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 11:54

@Mischellka88 Ahoj, to mas pravdu, Gennet je super a je to tam vsechno hrozne pozitivni, o to horsi je pak zklamani :-( Ale robe preju at zklamana nejsi a vsechno ti dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
4.6.13 11:59

Bunuelo ono to vyjde, neboj… :) držím palce také… zklamání je šílené, znám to z vlastní zkušenosti, ale musíme věřit, že všechno zlé je pro něco dobré a že každá z nás dorazí úspěšně do cíle :) věřím v to… Gennet je opravdu fajn a věřím, že tam dokáží pomoct.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.6.13 12:09
@LuciTau píše:
@irenn no ale doastat se přes něj musím z D1 přes řeku…

je mi to jasné, ale aspoň, že když už se tam dostaneš, tak víš, že fungujou ;)

@bunuelo to mě mrzí :?. Já jsem špinila/krvácela při všech svých těhotenstvích, tak proto jsem psala, že to možná není ztracené…

@Mischellka88 držím palce na test z krve! Už jsi testovala doma :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 12:10

@Mischellka88 Dekuji ;-) Ja jsem tomu fakt verila, ze to vyjde hned. Ale ono holt vsechno chce svuj cas… A ten nas jeste neprisel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 12:11

@irenn No uvidime, domluvila jsem se s dr. a zitra jdu na krev. Kez by se stal zazrak… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.6.13 12:12

@bunuelo zázrak bych ti přála ze všeho nejvíc :hug:. Kolikátý den po ET teď jsi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.6.13 12:37

@bunuelo Ahojky, to je mi líto, ale pokud dobře počítám, tak jsi teprve 8.mý den po ET, že? To ještě nemusí být nic ztraceno, opravdu…Zkoušela sis dělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
4.6.13 12:39

@irenn - jj testovala hned 5+5(prodl. kultivace+et) pak každý druhý den a jsou tam , ale bojím se té bolesti břicha co mám, bolí mě v podbříšku a škvrndá m v břiše, tak se zatím neraduji a čekám na tu krev :)
@bunuelo:
www.emimino.cz/profil/bunuelo/ já měla jedno těhu přir. cestou - zamlklé těhu ve 12tt, pak první IVF odběr (14 mršek)spojení neproběhlo
tak teď icsi - prodl. kultivace 5 dní (měli jsme 8 buněk +) tak se modlíme…
zítra se rozhodne zda testy nekecali a pokud nekecali tak v rámci zamlklého těhu očekávání zda to tenokrát zvládneme do 12tt v poho takže taky věčný boj.. a to si člověk v pětadvaceti říká jak to půjde snadno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.6.13 12:42

@Mischellka88 tak to je skvělé :dance: :dance:. Zatím potichoučku gratuluju! Ty pocity v břichu co popisuješ jsou úplně normální, já jsem nikdy nevěřila, že jsem těhotná, protože jsem měla ještě silnější předMS příznaky než obvykle :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 12:42

@irenn :-) jsi hodna. Jsem 8.den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 12:43

@hlozi Ahojky, nene netestovala jsem, zitra jdu na krev, tak ani testovat nechci. A co ty? Vsechno dobre? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.13 12:44

@Mischellka88 tak to sis taky uzila… To ja si v sestadvaceti rikam taky, jak to bude jednoduche a ono ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.