Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
my chodíme do Gennetu od loňského listopadu (bohužel opravdu s problémem).
Musím uznat, že přístup všech od vstupu do centra je neuvěřitelný.
My chodíme k dr. Vykysalé, velmi milá lékařka, která vše vysvětlí, poradí.
Přístupy opravdu všech zaměstnanců je nedocenitelný, člověku tak přidávají i optimismus.
Vyjdou vstříc se vším, máme i číslo na mobil mimo prac. dobu můžeme tedy volat kdyby cokoli.
Vřele doporučuji všem!!! jinam bych nešla. nyní jsem po et a zítra mě čeká test z krve ![]()
Hezký den všem
@irenn Ahoj, to jsi hodna, ale ja to mam fakt docela dost
Takze uz si nadeje nedelam.
@Mischellka88 Ahoj, to mas pravdu, Gennet je super a je to tam vsechno hrozne pozitivni, o to horsi je pak zklamani
Ale robe preju at zklamana nejsi a vsechno ti dobre dopadne.
Bunuelo ono to vyjde, neboj…
držím palce také… zklamání je šílené, znám to z vlastní zkušenosti, ale musíme věřit, že všechno zlé je pro něco dobré a že každá z nás dorazí úspěšně do cíle
věřím v to… Gennet je opravdu fajn a věřím, že tam dokáží pomoct.. ![]()
@LuciTau píše:
@irenn no ale doastat se přes něj musím z D1 přes řeku…
je mi to jasné, ale aspoň, že když už se tam dostaneš, tak víš, že fungujou ![]()
@bunuelo to mě mrzí
. Já jsem špinila/krvácela při všech svých těhotenstvích, tak proto jsem psala, že to možná není ztracené…
@Mischellka88 držím palce na test z krve! Už jsi testovala doma ![]()
@Mischellka88 Dekuji
Ja jsem tomu fakt verila, ze to vyjde hned. Ale ono holt vsechno chce svuj cas… A ten nas jeste neprisel ![]()
@irenn No uvidime, domluvila jsem se s dr. a zitra jdu na krev. Kez by se stal zazrak… ![]()
@bunuelo zázrak bych ti přála ze všeho nejvíc
. Kolikátý den po ET teď jsi ![]()
@bunuelo Ahojky, to je mi líto, ale pokud dobře počítám, tak jsi teprve 8.mý den po ET, že? To ještě nemusí být nic ztraceno, opravdu…Zkoušela sis dělat test?
@irenn - jj testovala hned 5+5(prodl. kultivace+et) pak každý druhý den a jsou tam , ale bojím se té bolesti břicha co mám, bolí mě v podbříšku a škvrndá m v břiše, tak se zatím neraduji a čekám na tu krev ![]()
@bunuelo:www.emimino.cz/profil/bunuelo/ já měla jedno těhu přir. cestou - zamlklé těhu ve 12tt, pak první IVF odběr (14 mršek)spojení neproběhlo
tak teď icsi - prodl. kultivace 5 dní (měli jsme 8 buněk +) tak se modlíme…
zítra se rozhodne zda testy nekecali a pokud nekecali tak v rámci zamlklého těhu očekávání zda to tenokrát zvládneme do 12tt v poho takže taky věčný boj.. a to si člověk v pětadvaceti říká jak to půjde snadno
@Mischellka88 tak to je skvělé
. Zatím potichoučku gratuluju! Ty pocity v břichu co popisuješ jsou úplně normální, já jsem nikdy nevěřila, že jsem těhotná, protože jsem měla ještě silnější předMS příznaky než obvykle
.
@hlozi Ahojky, nene netestovala jsem, zitra jdu na krev, tak ani testovat nechci. A co ty? Vsechno dobre? ![]()
@Mischellka88 tak to sis taky uzila… To ja si v sestadvaceti rikam taky, jak to bude jednoduche a ono ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
@irenn no ale doastat se přes něj musím z D1 přes řeku…