Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
11.6.13 09:33

@LuciTau tak ono to taky není občas na škodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 09:38

@hlozi noooo… podpora od nj moc není, protože mu vše přijde normálí a když se nepovede ted tak jindy..při IVF jsme byla dost mimo z jeho reakcí :think:

• Citovat
  • Upravit
1711
11.6.13 09:52

@LuciTau ja zase cekala nejake ulevy a ohledy, ale misto toho me po ET vyhnal na vystavu a ja nevim co jeste… njn, se dvema klukama je to pak uz slozitejsi… takze jsem si nanejvys prvni dny vymohla, ze nebudu se predklanet u pracky a mycky a zatim nemusim ryt zahonky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.6.13 09:53

@LuciTau jo, to chápu…zrovna v tomto případě by to trochu empatie chtělo…
mě manžel pořád říká, že jsem těhotná, ať neblbnu, že ne, dokud mi to doktoři nepotvrdí..a hlavně, když jsem byla zase ve svym depkoidnim stavu a brečela jsem, že jsem to já, kdo má problém a ne on, který si může mít dětí kolik chce, tak mi řekl, že on děti mít nemůže, protože není „on a já“, ale „my“, takže když to nepůjde, tak si prostě prcka adoptujeme…což jsem v tu chvíli potřebovala prostě slyšet a miluju ho za to víc a víc…zrovna dneska mi řikal, že nad tim hodně přemýšlel a říkal, že doufá, že se nám miminko podaří, ale stejně, že by pak chtěl nějakýho prcka adoptovat, což mi od chlapa přijde hrozně hezká myšlenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 09:55

@hlozi ale tak to mj manžel taky nemá problém s adopcí, ale prostě nepatlá mi med kolem hubičky :-D

• Citovat
  • Upravit
561
11.6.13 09:59

@LuciTau no, tak to ten můj mě teda taky ne :lol: on je na mě moc hodnej, podporuje mě, ale když jsem po prvním IVF pořád brečela a propadala depresi, tak mě dokázal velmi rychle probrat a vynadat mi…a žádný servítky si nebral :mrgreen:
díky bohu za to, jinak bych možná brečela ještě teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 09:59
  • Citovat
  • Upravit
1711
11.6.13 10:12

@hlozi to je krasne :srdce: :srdce: :srdce: musis mit skveleho chlapa, nastesti mam take a moc me podporuje a rozmazluje ;-) ale to ych nebyla zenska kdybych nechtela jeste vic :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
11.6.13 10:21

Uplne se divim, ze se mnou vydrzi, tehotenstvi jsem nesnesitelna a on stejne chtel dalsi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
11.6.13 10:22

@LuciTau - vau…tak to je žasný, tak ať jde vše jak má…gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.6.13 10:56

@Cácorka2 ano mám a strašně si toho vážím :srdce: navíc je mladší než já, v podstatě ve věku, kdy ostatní kluci paří a rozhodně je nezajímají děti a manželství…jsem ráda, že jsme se potkali a po mým předchozích hrůza vztazích je to to nejlepší, co mě mohlo potkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
11.6.13 13:06

@hlozi má úžasného manžela :srdce:. Já mám taky manžela „zajíce“, je o 3 roky mladší ;). A taky pro mě byl (a pořád je) úžasná opora, moc si toho vážím. Z prvního manželství vím, že to není žádná samozřejmost. Moc ti držím palce na krev!

@LuciTau no tak to je bomba :dance: :dance: :dance:, moc gratuluju! Já si to myslela, ale nebyla jsem si jistá, jestli jsem tvůj podpis pochopila správně ;).

@Cácorka2 jak ti je :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.6.13 13:59

@hlozi @irenn
ahoj holky, tak jsem tu po pár dnech…
minulý týden ve středu jsem byla na krvi, tak mi byl potvrzený pozitivní test hcg z krve, takže mrňous se snad drží, jdeme ale krůček po krůčku, takže 26.6 se uvidí co bude na UZ… tak hezký den
:)
:) :) :) :) :) :)

a @hlozi držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.6.13 14:10

@irenn můjj je mladší o šest let, takže vážně ucho, mě je 28 :-) ale je to zlatíčko a věk je to poslední, co bych řešila..Dva předchozí vztahy byli chlapi o 10let starší a rozhodně nebyli rozumově tak vyspělí, jako on…

@Mischellka88 děkuju a moc gratuluju…
Já jsem si udělala cvičně ještě jeden test dneska a bohužel je negativní, takže si myslím, že telefonát do Gennetu to jen potvrdí..nojono, co se dá dělat, budeme bojovat dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.6.13 14:19

@hlozi děkuju :) snad bude vše ok… :)

no uvidíš, ale držím palečky a pokud by to nevyšlo, tak určitě ten další pokus už bude na 100% :) manžela jak jsem četla máš fajn a super :) tak to spolu jistě zvládnete :) :) :) tomu věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.