Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4882
3.11.21 19:17

@Maty35
za nás v pohodě, ale my měli problém jinde, než ve spermiogramu. Ale tipla bych, že s tím půjde partner k dr. Vikovi. Snad se nepletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7612
3.11.21 19:51

@Maty35 my měli špatný SPG, byli jsme s tím u Dr Vika - je úplně skvelej po všech stránkách, obzvlášť s přístupem k chlapům 👍🏻No a teď jsme těhotní 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.21 16:41

potřebovala bych prosím radu.....

Nevíte někdo zdali se platí první pokus pri IVF a kolik… když mi řekli že se platí první cyklus, a ten už letos nestihnou celý, ale zkusí aspon jeden pokus letos…děkuji vám

• Citovat
  • Upravit
7612
5.11.21 17:09

Anonymní: pojišťovna proplácí 4 IVF do 39 let, pokud vkládáte 1 embryo. Při vložení 2 embryí proplácí pokusy jen 3. Co však neproplácí jsou laboratorní metody, bez kterých bohužel IVF není tak úspěšné a je třeba si připočítat i doplatky za léky. Co se týče výše doplatku, záleží na tom, jaké metody na vás budou použity, odvíjí se to od vašeho problému. To vám ale řeknou při osobní schůzce. Většinou se doplatek pohybuje +- kolem 20tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
18.11.21 10:10

@Maty35 souhlasím s paní dr. Langerovou, je to strašně skvělá doktorka a hlavně pomůže. Pošle Vas pravděpodobně k dr. Vikovi a ten je taky super. Stačí říct, že chcete k dr Langerové. Díky ní a dr Vikovi cekame po 5 letech snažení v jiném centru konečně naše vysněný miminko :dance: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7612
18.11.21 15:58

@Klaudisek123 my taky díky Langerové a Vikovi čekáme po dloooouhé době miminko :dance: jsme teď ve 35tt a už se na malého mooooc těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
24.11.21 16:08

Holky, nebyla jste v tomto týdnu některá u dr. Černého? Minulý týden měl dovolenou co vím, ale nevím, jestli už je zpět. Psala jsem mu email a bez odpovědi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
24.11.21 16:25

@kiwiovka zavolej na recepci a zeptej se, myslím ze doktoři po emailu na dotazy pacientu dvakrát neodpovídají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
24.11.21 19:26

@Janee19
což to mám v plánu zítra, jenže tam se poslední dobou dovolat je nadlidský úkol. A fotku mu po telefonu taky moc nepopíšu, proto jsem volila email. :) Tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
24.11.21 19:57

@kiwiovka jo tak, dřív to na recepci celkem šlo, asi přibylo zákazníků :) Tak snad se ti ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
25.11.21 10:22

@Janee19
principielně to není vůbec špatný systém, lepší, než to zkoušet 10× a čekat a poslouchat tu melodii pořád dokola :mrgreen:
Jen se mi za poslední dobu nikdy nepodařilo dovolat hned, snad jako by ty telefony vůbec nezvedali. I dnes jsem na čekačce na zpětné zavolání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.11.21 10:55
@kiwiovka píše:
@Janee19
principielně to není vůbec špatný systém, lepší, než to zkoušet 10× a čekat a poslouchat tu melodii pořád dokola :mrgreen:
Jen se mi za poslední dobu nikdy nepodařilo dovolat hned, snad jako by ty telefony vůbec nezvedali. I dnes jsem na čekačce na zpětné zavolání :)

Tyjo, tak to je nějaká smůla, volala jsem před půl hodinou a melodie se ještě ani nerozjela a už mi to hnedka zvedli :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
25.11.21 12:08

@OpportunityNox
tak mám asi špatnou karmu :mrgreen: Nevadí, sestřička už mi volala zpět, takže dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.11.21 15:34
@kiwiovka píše:
@OpportunityNox
tak mám asi špatnou karmu :mrgreen: Nevadí, sestřička už mi volala zpět, takže dobrý :)

Tak ok :palec: a že jsem tak smělá, co tě teď tam čeká? Já chodím taky k Černýmu a teď by mě měl čekat KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
25.11.21 19:07

@OpportunityNox
no mě měl čekat také ket. Ale na kontrole jsem byla u dr. Valachoviče, protože Černý měl dovolenou. No a ten mi řekl, že sliznice není dobrá, že jsou v ní nějaké tečky (? či co) a že by ket nedoporučil. A že by udělal hysteroskopii. No a já zaskočená a zblblá jsem mu to odkývala a cestu zpět mě napadaly otázky, na které se chci zeptat Černého, jakožto „mého“ lékaře, který mě přecijen trochu zná. Na rovinu, neměla jsem z Valachoviče moc dobrej pocit, jako kdyby mě trochu odpálkoval. :nevim: Ale to může být jen můj dojem. Třeba mi Černý řekne to samé, co on. Jen chci prostě slyšet názor druhého lékaře. Do té hysteroskopie se mi úplně nechce, to říkám narovinu :) Kvůli 15 minutám je to pro mě zabitej celej den. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.