Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
24.10.13 07:08

Tak hlásím se, tak jak jsem byla K. O,tak mi to tak uteklo :potlesk:
@Denis11 co to tady čtu :cert: cígo aj to přiznáváš při vyplňován :mavam: í toho dotazníku před OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.13 08:32

@Denis11 - no v pondělí je státní svátek tak spíš počítej s uterkem.

jinak to kouření, stejně se říká, že by jsi musela nekouřit pár let aby se to dostalo z oběhu, takže bych to neřešila. Sice mě teda maminky s pupkem a cigárem přijdou hrozný, ale moje se mnou taky kouřila…a jaká jsem krásna :mrgreen:

jinak doktoři někteří zastávají názor, že pokud jsi ve stresu tak je to horší než si dát to cígo na uklidnění. I jedný holčině na koníkovi to MUDr dovolil, pokud by jinak měla mít nervy, tak ať si raději to cígo dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.10.13 13:59
@Mončiči píše:
Tak hlásím se, tak jak jsem byla K. O,tak mi to tak uteklo :potlesk:
@Denis11 co to tady čtu :cert: cígo aj to přiznáváš při vyplňován :mavam: í toho dotazníku před OPU?

No já totiž nejsem klasický kuřák, když jsem půl roku marodila a neměla stres, tak jsem nekouřila vůbec :mrgreen: takže na OPU jsem to přiznala že jsem příležitostní kuřák. CCa tak 4 cigarety denně a né každý den. jen v práci. Jak mám dovolenou nebo prostě nejsem v práci tak vůbec nekouřim.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.10.13 14:01
@KamisB píše:
@Denis11 - no v pondělí je státní svátek tak spíš počítej s uterkem.

jinak to kouření, stejně se říká, že by jsi musela nekouřit pár let aby se to dostalo z oběhu, takže bych to neřešila. Sice mě teda maminky s pupkem a cigárem přijdou hrozný, ale moje se mnou taky kouřila…a jaká jsem krásna :mrgreen:

jinak doktoři někteří zastávají názor, že pokud jsi ve stresu tak je to horší než si dát to cígo na uklidnění. I jedný holčině na koníkovi to MUDr dovolil, pokud by jinak měla mít nervy, tak ať si raději to cígo dá.

Jo a to mě taky, nechápu maminy co kouří v těhotenství.. já to měla celý život takhle..takovej kuřák nekuřák. když jsem čekala malou, tak jsem to měla stejně a jak jsem zjistila že jsem těhu, tak jsem přestala aniž bych se nějak zvlášt snažila, prostě to přešlo úplně samo a nekouřila jsem ani těch 2,5roku co jsem kojila..ale pak jsem se vrátila do práce a zase jsem si občas zapálila :roll: mám to prostě spojený se stresem no, s tim nic neudělám :nevim: Ale jak říkám, až to vyjde, tak zustanu doma a kouřit nebudu, to vím na 1000% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.13 14:51

@Denis11 - jj a už se na to jistě moc těšíš co, hezky bez cigaret.
Ti řekne, teď mi už je celkem dobře, ale ráno mi bylo zle jsem měla pocit, že budu muset na záchod :poblion: pak mi začala bejt zima…no trvalo to asi hodinu a to už jsem byla i po jídle… :( nemám ráda když mi je takhle bleee…jako na příznaky něčeho je brzo, tak jestli to je z léků tak to mám teda fakt radost :(

a jak bylo v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.10.13 16:27

@Denis11 :lol: jj stres je sviňa, já sahám po jídle :mrgreen:,což též není dobrý :mrgreen:
@KamisB že by bylo :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.13 16:30

@Mončiči - no nakonec jsem si raději šla lehnout a ono to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.10.13 16:33

@KamisB super,takové „blivna“ jsou dobrý znamení :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.13 16:36

@Mončiči -když mě to přijde na 5 den fakt brzo…spíš to budou reakce na ty hromady hormonů co mě cpou a ostatní prášky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.10.13 16:44

@KamisB to si pis ze se na to tesim :mrgreen: a ty tvoje stavy to je fakt dobry znameni! :-)
Jinak v praci hruza, jeste ze je zitra uz patek!:-) a taky se zitra dozvim jak to se mnou vypada. Poboliva me bricho a nejak si nepamatuju, jestli to je normalni.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.10.13 16:46

@Mončiči Přesně, já to mám s jídlem zase obráceně… když mám stres tak nejvíc hubnu, protože jen kouřim a vůbec nejim :mrgreen: :mrgreen: to dokážu zhubnout i 8kg za týden.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.10.13 16:48

@Denis11 tý jo 8 kg za týden 8o, budu držet pěsti a už ať jdeš na opu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.13 16:51

@Denis11 - jj zítra uvidíš co a jak a neboj bříško že cítíš je dobrý znamení, vaječníky se jistě plný folikuly…jen doufám, že hodně piješ.

no já nevím…spíš se bojím, že to je těmi léky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.10.13 16:55
@Mončiči píše:
@Denis11 tý jo 8 kg za týden 8o, budu držet pěsti a už ať jdeš na opu :)

No jako fakt nepřehánim..občas doma příteli ze srandy řeknu, že kdyby se se mnou na chvíli rozešel tak mě za týden nepozná jakej by ze mě byl proutek :mrgreen: :mrgreen: ale samo to nemyslim vážně, naposledy jsem takhle zhubla, když mě oblboval ženatej chlap, do kterýho jsem se ale nechutne zamilovala a pak ho poslala do háje když jsem zjistila že je ženatej :? holky to bylo něco hroznýho jak jsem měla zlomený srdce na milion kousíčků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.13 16:59

@Denis11 - hm, to Ti věřím :(…no co ale zase by jsi nepoznala toho svýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.