Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak hlásím se, tak jak jsem byla K. O,tak mi to tak uteklo ![]()
@Denis11 co to tady čtu
cígo aj to přiznáváš při vyplňován
í toho dotazníku před OPU?
@Denis11 - no v pondělí je státní svátek tak spíš počítej s uterkem.
jinak to kouření, stejně se říká, že by jsi musela nekouřit pár let aby se to dostalo z oběhu, takže bych to neřešila. Sice mě teda maminky s pupkem a cigárem přijdou hrozný, ale moje se mnou taky kouřila…a jaká jsem krásna ![]()
jinak doktoři někteří zastávají názor, že pokud jsi ve stresu tak je to horší než si dát to cígo na uklidnění. I jedný holčině na koníkovi to MUDr dovolil, pokud by jinak měla mít nervy, tak ať si raději to cígo dá.
@Mončiči píše:
Tak hlásím se, tak jak jsem byla K. O,tak mi to tak uteklo
@Denis11 co to tady čtucígo aj to přiznáváš při vyplňován
í toho dotazníku před OPU?
No já totiž nejsem klasický kuřák, když jsem půl roku marodila a neměla stres, tak jsem nekouřila vůbec
takže na OPU jsem to přiznala že jsem příležitostní kuřák. CCa tak 4 cigarety denně a né každý den. jen v práci. Jak mám dovolenou nebo prostě nejsem v práci tak vůbec nekouřim.. ![]()
@KamisB píše:
@Denis11 - no v pondělí je státní svátek tak spíš počítej s uterkem.jinak to kouření, stejně se říká, že by jsi musela nekouřit pár let aby se to dostalo z oběhu, takže bych to neřešila. Sice mě teda maminky s pupkem a cigárem přijdou hrozný, ale moje se mnou taky kouřila…a jaká jsem krásna
jinak doktoři někteří zastávají názor, že pokud jsi ve stresu tak je to horší než si dát to cígo na uklidnění. I jedný holčině na koníkovi to MUDr dovolil, pokud by jinak měla mít nervy, tak ať si raději to cígo dá.
Jo a to mě taky, nechápu maminy co kouří v těhotenství.. já to měla celý život takhle..takovej kuřák nekuřák. když jsem čekala malou, tak jsem to měla stejně a jak jsem zjistila že jsem těhu, tak jsem přestala aniž bych se nějak zvlášt snažila, prostě to přešlo úplně samo a nekouřila jsem ani těch 2,5roku co jsem kojila..ale pak jsem se vrátila do práce a zase jsem si občas zapálila
mám to prostě spojený se stresem no, s tim nic neudělám
Ale jak říkám, až to vyjde, tak zustanu doma a kouřit nebudu, to vím na 1000% ![]()
@Denis11 - jj a už se na to jistě moc těšíš co, hezky bez cigaret.
Ti řekne, teď mi už je celkem dobře, ale ráno mi bylo zle jsem měla pocit, že budu muset na záchod
pak mi začala bejt zima…no trvalo to asi hodinu a to už jsem byla i po jídle…
nemám ráda když mi je takhle bleee…jako na příznaky něčeho je brzo, tak jestli to je z léků tak to mám teda fakt radost ![]()
a jak bylo v práci?
@Mončiči - no nakonec jsem si raději šla lehnout a ono to přešlo.
@Mončiči -když mě to přijde na 5 den fakt brzo…spíš to budou reakce na ty hromady hormonů co mě cpou a ostatní prášky ![]()
@KamisB to si pis ze se na to tesim
a ty tvoje stavy to je fakt dobry znameni! ![]()
Jinak v praci hruza, jeste ze je zitra uz patek!:-) a taky se zitra dozvim jak to se mnou vypada. Poboliva me bricho a nejak si nepamatuju, jestli to je normalni.. ![]()
@Mončiči Přesně, já to mám s jídlem zase obráceně… když mám stres tak nejvíc hubnu, protože jen kouřim a vůbec nejim
to dokážu zhubnout i 8kg za týden.. ![]()
@Denis11 tý jo 8 kg za týden
, budu držet pěsti a už ať jdeš na opu ![]()
@Denis11 - jj zítra uvidíš co a jak a neboj bříško že cítíš je dobrý znamení, vaječníky se jistě plný folikuly…jen doufám, že hodně piješ.
no já nevím…spíš se bojím, že to je těmi léky ![]()
@Mončiči píše:
@Denis11 tý jo 8 kg za týden, budu držet pěsti a už ať jdeš na opu
No jako fakt nepřehánim..občas doma příteli ze srandy řeknu, že kdyby se se mnou na chvíli rozešel tak mě za týden nepozná jakej by ze mě byl proutek
ale samo to nemyslim vážně, naposledy jsem takhle zhubla, když mě oblboval ženatej chlap, do kterýho jsem se ale nechutne zamilovala a pak ho poslala do háje když jsem zjistila že je ženatej
holky to bylo něco hroznýho jak jsem měla zlomený srdce na milion kousíčků ![]()
@Denis11 - hm, to Ti věřím
…no co ale zase by jsi nepoznala toho svýho
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.