Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB Aháá.. takže to je takhle joo??
To jsem vůůbec nevěděla.. takže kdyby 2-2-2 tak by bylo lepší tedka??? tyy jo ty toho máš fakt hodně načteno
Vysvětli mi to víc.. co dělá to žlutý tělísko?? Díky tomu se líp uhnízdí mimi??
nebo jak to funguje??
![]()
@Denis11 - po ovulaci když se z folikulu dostane vajičko a dojde k oblodnění tak se ten folikul přemění na žluté tělísko a to práve vyživuje embryo do doby než se vytvoří placenta..ta když začne fungovat tak žluté tělísko zaniká…a v těm jsou právě ty samé hormony co jsou v utroši. Takže ten utroš ho najdřív nahrazuje a snad i aktivuje…ale to nevím jistě. Takže opravdu možná ze začátku je víc utroše asi lepší…ale jestli to tak fakt je nevím 100 %. V některých CARech ale třeba utroš vůbec nedávají, protože tělo mívá toho hormonu dost i bez utroše. Je to vše o názoru doktora no.
@KamisB aha
tak to asi nasadim 6 denne
kasmi uz je vecer a za chvilku rano a ja zase budu vedet vic
![]()
@Denis11 - jj už jen 2× se vyspíš a budeš mít bobálky u sebe.
Tak uvidíš asi si nic nestane když si jich budeš brát víc, ale aby Ti to pak vyšlo. Ona se dává docela přesně mi přijde…no vidiš musím si to spočítat abych věděla kolik jich budu potřebovat dopsat.
@KamisB No mě právě dvě balení ještě zbyly z minule..jinak bych do toho asi nešla..tak myslíš že mám…? Že tim nic nezkazim?? ![]()
@Denis11 - nezkazíš podle mě nic. a jestli Tě to uklidní, tak proč ne.
@KamisB Tak jo, vezmu si i v poledne
ted čtu diskuze a spousta holek ho braly 3× denně ![]()
Dobrou noc, jdu spát, je mi trochu blbě tak ať to zaspím…snad.
Ahoj holky! ![]()
Tak snad zatim dobrý, drží se všech 10, 4 jsou na 3+, 3 jsou na 2jku a 3 jsou na 1čku
Tak snad to bude dobré a zítra si pro ně pojedu
![]()
@Denis11 - a říkali kolika buněčný?
tak zítra přeji šťastnou ruku paní doktorce.
@KamisB jéé vidiš to jsem se nezeptala
ale to tam jdu zavolat a zeptat se ![]()
Hihi
tak ty na jedničku jsou 4buněčná.
Ty na dvojku jsou jedno 4buněčné, jedno 3buněčné a jedno 2buněčné.
A ty na trojku jsou 3× 5ti buněčné a jedno 3buněčné.
Uff ![]()
@Denis11 - tak ty 4 buněčné jsou super, ty 3buněčné to ještě můžou dohnat a ty co máš za 3+ jsou napřed, ty se asi zastaví přes noc bych si tipla.
Ale ten zbytek by mohl stačit ne? Hlavně dej vědět zítra až přijedeš domů, já přijdu nějak navečer…z Letný ještě pojedu do práce a pak mám sraz s kamarádkou na chvíli.
Tak hodně štěstí
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď