Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
8.11.13 20:02
@KamisB píše:
@Denis11 - a ty nemáš jít příští pátek na krev? mě vždycky kázali 14 dní po ET na odběry.

No mám dělat po 14ti dnech test a pak teprve na krev. Takže ta krev by měla být pravděpodobně v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.11.13 20:02

@Mončiči - já jsem trochu čekala, že mě sestřička řekne ať se nezlobím, že toho je moc, taky bych to chápala. Vím, že pátky má hodně nabitý. Jen v jednu chvíli byla fajn a to když říkala, že byla překvapená když ji embryolog volal, že i jedno zamrazili. Ale fakt toho měla hodně…sestřčka i říkala, že má nějakou akutku u sebe zrovna. A mimochodem Anna(sestra) byla dneska ňák perfektně naložená

JJ já jsem šťastná, že chodím jen k ní…přijde mi to takový divný jak je zvyk v jiných CARech střídat ty doktory podle služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.11.13 20:04

@Denis11 - tak to já měla ráno udělat test a jet na krev rovnou..takže oboje v jeden den.
Stejně bych to dýl nevydržela :) kor když jsem testila už v úterý :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.11.13 20:05

@Denis11 no,je možné, že jsem šla okolo :nevim:?
Jasně Deni, to je jasné, ale počkej Kamča má pravdu, kdy jdeš na krev, snad nechceš testit až po odběrech, to nám nemůžeš udělat, navíc já jdu v pá na ko, co takhle rychlí kakao a něco…? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.11.13 20:11

@KamisB No jo jenže když budu testit o víkendu, tak těžko pojedu ten den na krev že jo :mrgreen: já spíš doufám že do tý doby už na sobě poznám jestli je to dobrý nebo špatný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.11.13 20:11

@KamisB tak to tam bylo taky, dokonce mám ještě v paměti, že Dr. Langerová měla operační den ve st, v út myslím primářka, v po moje předchozí Dr. atd, no tohle je opravdu pro nás veliké + :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.11.13 20:12

@Mončiči Nene po odběrech néé, o víkendu se otestuju a v pondělí si skočim na krev :) a dyštak si rovnou domluvim KET :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.11.13 20:15

Holky jdu čučet na Vyvolený tak zatim papa a dobrou noc :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.11.13 20:16

@Denis11 - no máš testit ve čtvrtek a pak se může v pátek na krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.11.13 20:17

@Denis11 - já mám puštěnou Sanitku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.11.13 20:18

@Denis11 no já to při 2.IVF měla taky tak nějak v po byl ET za 13 dní jsem testila a 14.den (po) jsem šla na krev, ale pravda je bylo 5.,jestli to má nějakou hodnotu :nevim:

Jinak já jsem též dnes zmatkovala kvůli MS, kdy ji uznat jako 1.den,nakonec, ale Dr. poradila, počítala abych nevyšla na ne, to tam jsou jen embroši :mrgreen:
a jinak jsem 100% rozhodlá, že jdu opět bez spinkání a teď budu vše pozorovat, nebudu přivírat oči ani odvracet zrak, tedy doufám, že dojde na OPU!!! 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.11.13 20:18

@Mončiči - já tam byla v roce 2009 a už tenkrát jsem chodila jen k ní. hihi ale byla jsem tam vlastně jen asi 4 x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.11.13 20:21

@Denis11 co tu strašíš s KETem až jedině za 3-4 roky na sourozence, hele ale stejně když budeš mít dvojčátka, tak ty miminka už nebudete tolik potřebovat, že ne :hug: :hug:,no že bych si je koupila, je to sice nelegální, ale…
pa pa, já si jdu asi číst!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.11.13 20:23

@KamisB nenene,ve zprave po et stoji, ze 14dni po et udelat test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.11.13 20:27

@Mončiči teda Moni, to te fakt obdivuju ze to das bez narkozy 8o :potlesk: to ja bych teda nedala ani nahodou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.