Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB píše:
@Denis11 - a ty nemáš jít příští pátek na krev? mě vždycky kázali 14 dní po ET na odběry.
No mám dělat po 14ti dnech test a pak teprve na krev. Takže ta krev by měla být pravděpodobně v pondělí…
@Mončiči - já jsem trochu čekala, že mě sestřička řekne ať se nezlobím, že toho je moc, taky bych to chápala. Vím, že pátky má hodně nabitý. Jen v jednu chvíli byla fajn a to když říkala, že byla překvapená když ji embryolog volal, že i jedno zamrazili. Ale fakt toho měla hodně…sestřčka i říkala, že má nějakou akutku u sebe zrovna. A mimochodem Anna(sestra) byla dneska ňák perfektně naložená
JJ já jsem šťastná, že chodím jen k ní…přijde mi to takový divný jak je zvyk v jiných CARech střídat ty doktory podle služby.
@Denis11 - tak to já měla ráno udělat test a jet na krev rovnou..takže oboje v jeden den.
Stejně bych to dýl nevydržela
kor když jsem testila už v úterý
![]()
@Denis11 no,je možné, že jsem šla okolo
?
Jasně Deni, to je jasné, ale počkej Kamča má pravdu, kdy jdeš na krev, snad nechceš testit až po odběrech, to nám nemůžeš udělat, navíc já jdu v pá na ko, co takhle rychlí kakao a něco…? ![]()
@KamisB No jo jenže když budu testit o víkendu, tak těžko pojedu ten den na krev že jo
já spíš doufám že do tý doby už na sobě poznám jestli je to dobrý nebo špatný..
@KamisB tak to tam bylo taky, dokonce mám ještě v paměti, že Dr. Langerová měla operační den ve st, v út myslím primářka, v po moje předchozí Dr. atd, no tohle je opravdu pro nás veliké + ![]()
@Mončiči Nene po odběrech néé, o víkendu se otestuju a v pondělí si skočim na krev
a dyštak si rovnou domluvim KET
![]()
@Denis11 - no máš testit ve čtvrtek a pak se může v pátek na krev ![]()
@Denis11 no já to při 2.IVF měla taky tak nějak v po byl ET za 13 dní jsem testila a 14.den (po) jsem šla na krev, ale pravda je bylo 5.,jestli to má nějakou hodnotu ![]()
Jinak já jsem též dnes zmatkovala kvůli MS, kdy ji uznat jako 1.den,nakonec, ale Dr. poradila, počítala abych nevyšla na ne, to tam jsou jen embroši ![]()
a jinak jsem 100% rozhodlá, že jdu opět bez spinkání a teď budu vše pozorovat, nebudu přivírat oči ani odvracet zrak, tedy doufám, že dojde na OPU!!!
![]()
@Mončiči - já tam byla v roce 2009 a už tenkrát jsem chodila jen k ní. hihi ale byla jsem tam vlastně jen asi 4 x
@Denis11 co tu strašíš s KETem až jedině za 3-4 roky na sourozence, hele ale stejně když budeš mít dvojčátka, tak ty miminka už nebudete tolik potřebovat, že ne
,no že bych si je koupila, je to sice nelegální, ale…
pa pa, já si jdu asi číst!!!
@KamisB nenene,ve zprave po et stoji, ze 14dni po et udelat test ![]()
@Mončiči teda Moni, to te fakt obdivuju ze to das bez narkozy
to ja bych teda nedala ani nahodou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď