Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
2.12.13 19:33
@eli196 píše:
@Vivila trochu pozdě, ale držím palce :kytka:

moc děkuji a pozdě to nebylo, byla jsem u p. doktorky přesně v 10 :hug:

Jinak vás všechny moc zdravím holky,

Janinko, co to čtu :roll: snad to bude všechno v pořádku, pokud by to bylo od močového měchýře tak pokud se to tedy smí v těhu to nevím, tak megabrusinky jsou opravdu výborné, mě to vždycky pomůže hned druhý den to začne ustupovat… jinak kdyby se to zhoršilo tak si raději zajdi k dr. :hug:

Já jsem byla dnes v Gennetu a mám prý krásnou sliznici :pankac: a toho 11.12. jdu na transfer to bude to úžasné pozitivní a skvělé datum :palec: :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
2.12.13 19:52

@Vivila - jj středa je fajn :) já jdu na kontrolu, ale vubec nevím jestli bude i ULZ nebo ne. jinak budu muset vydržet až do toho 27.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
2.12.13 19:55
@KamisB píše:
@Vivila - jj středa je fajn :) já jdu na kontrolu, ale vubec nevím jestli bude i ULZ nebo ne. jinak budu muset vydržet až do toho 27.12.

jo jo právě jsem si říkala, že toho 11.12. bude pro nás dobré datum :palec: snad už ti udělají i utz, kolik jsi?
Já budu mít trochu obtížnější kontrolu, když tam celé svátky nejsou ani mezi… to budu pořád asi testovat :mrgreen: :mrgreen:

A jak se cítíš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
2.12.13 21:17

@Vivila - tak já už byla na 3 ULZ, takže vím, že je zatím vše v pořádku, ale to víš klidně bych chodila každej týden abych byla klidnější :) naposledy jsem byla min. uterý. Zítra začínáme 10 týden.

TObě držím palečky ať jde vše v pohodě, to by jsi mohla na štědrý den testovat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
3.12.13 09:09
Já jsem byla dnes v Gennetu a mám prý krásnou sliznici :pankac: a toho 11.12. jdu na transfer to bude to úžasné pozitivní a skvělé datum :palec: :srdce:..

Tak to je skvělé!!! :pankac: Budu držet palce, ať to výjde. Hele, tady se začíná těhotnit ve velkém, tak ještě aby to nevyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
3.12.13 10:22

@KamisB @eli196 holky děkuju :hug: :hug: :hug:

@KamisB právě je to můj plán :pankac: testovat na Vánoce, to by byl ten nejkrásnější dárek fakt :srdce: :srdce: :srdce:

A co vy jak se cítíte?
Co Janča? Se nějak neukazuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.12.13 14:11

Tak holky dneska jsem byla v Praze, začala jsem ráno krváce a lítali ze mě kousky tmavé krve sražené…paní doktorka říkala že vidí vše jak má být, je tam i žloutkový váček…dala mi fotečku…musím ležet a mám ascorutin…za týden jedu znovu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
3.12.13 16:33
@Jana48 píše:
Tak holky dneska jsem byla v Praze, začala jsem ráno krváce a lítali ze mě kousky tmavé krve sražené…paní doktorka říkala že vidí vše jak má být, je tam i žloutkový váček…dala mi fotečku…musím ležet a mám ascorutin…za týden jedu znovu :,(
:hug: :hug: :hug: zlatíčko, já si říkala, že se nějak déle neozýváš… to je nepříjemné, ale pokud je vše tak jak má být tak je to na dobré cestě :*
Moc na tebe myslím a držím palečky, šetři se, buď v klidu, nic nedělej, prostě jen odpočívej, bude to dobrý uvidíš :hug: :srdce:

opatruj se a drž se Jani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.12.13 16:41

@Vivila Moc moc moc děkuji, no jenom ležím opravdu se bojím. doufám že se bobísek udrží :andel: :andel: a tobě zlatíčko budu 11 - tého držet vše co mám :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.12.13 17:54

@Jana48 - drž se a odpočívej, snad bude vše v pořádku.
:hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
3.12.13 19:13
@Jana48 píše:
@Vivila Moc moc moc děkuji, no jenom ležím opravdu se bojím. doufám že se bobísek udrží :andel: :andel: a tobě zlatíčko budu 11 - tého držet vše co mám :hug: :hug:

děkuji :hug: snad to dobře dopadne… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.12.13 19:25
@Jana48 píše:
Tak holky dneska jsem byla v Praze, začala jsem ráno krváce a lítali ze mě kousky tmavé krve sražené…paní doktorka říkala že vidí vše jak má být, je tam i žloutkový váček…dala mi fotečku…musím ležet a mám ascorutin…za týden jedu znovu :,(

Ahojky Jani,
já tě úplně chápu že máš strach, to by jsme asi měla každá..ale pokud doktorka řekla že je tam vše jak má, tak má určitě pravdu a ty musíš být v klidu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.12.13 19:54

@KamisB @Denis11 taky doufám a věřím, teplota se mi pořád drží nad 37 a bolí i prsa pořád, dokonce se mi točí hlava, tak doufám že mimisek se drží…večer už jsem nekrvacela jen špinim trošku tak to tak snad zůstane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.12.13 19:56

@Jana48 - a bereš utroš nebo ne? jestli jo tak nemá cenu teplotu měřit, protože on to ovlivňuje.

tak pokud nekrvácíš tak bych tomu věřila…jedna holčina z koníka je už 2 týden v nemocnici..nejdřív nevěděli proč krvácí, ale pak se objevil hematom. Tak teď čeká až se vztřebá, ale prcek roste tak to snad zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
4.12.13 12:25

Ahoj holky, zdravím :mavam:

@Jana48 Jani, mysli pozitivně, bude to určitě v pořádku :hug: dobrá zpráva je, že už nekrvácíš, takže je to na ústupu a miminko je určitě v pořádku a krásně se vyvíjí :palec: :*

@KamisB @Denis11 a co vy holky?

U nás bylo včera nádherné počasí, svítilo sluníčko a bylo fakt krásně, tak jsem dnes brzy ráno vyprala, ale bohužel se zatáhlo, takže mi na terase schne prádlo, ale sluníčko už ho nevysuší :/ škoda…

Dejte zprávu jak se cítíte a jak se máte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.