Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eli196 píše:
@Vivila trochu pozdě, ale držím palce
moc děkuji a pozdě to nebylo, byla jsem u p. doktorky přesně v 10 ![]()
Jinak vás všechny moc zdravím holky,
Janinko, co to čtu
snad to bude všechno v pořádku, pokud by to bylo od močového měchýře tak pokud se to tedy smí v těhu to nevím, tak megabrusinky jsou opravdu výborné, mě to vždycky pomůže hned druhý den to začne ustupovat… jinak kdyby se to zhoršilo tak si raději zajdi k dr. ![]()
Já jsem byla dnes v Gennetu a mám prý krásnou sliznici
a toho 11.12. jdu na transfer to bude to úžasné pozitivní a skvělé datum
..
@Vivila - jj středa je fajn
já jdu na kontrolu, ale vubec nevím jestli bude i ULZ nebo ne. jinak budu muset vydržet až do toho 27.12.
@KamisB píše:
@Vivila - jj středa je fajnjá jdu na kontrolu, ale vubec nevím jestli bude i ULZ nebo ne. jinak budu muset vydržet až do toho 27.12.
jo jo právě jsem si říkala, že toho 11.12. bude pro nás dobré datum
snad už ti udělají i utz, kolik jsi?
Já budu mít trochu obtížnější kontrolu, když tam celé svátky nejsou ani mezi… to budu pořád asi testovat
![]()
A jak se cítíš? ![]()
@Vivila - tak já už byla na 3 ULZ, takže vím, že je zatím vše v pořádku, ale to víš klidně bych chodila každej týden abych byla klidnější
naposledy jsem byla min. uterý. Zítra začínáme 10 týden.
TObě držím palečky ať jde vše v pohodě, to by jsi mohla na štědrý den testovat co?
Já jsem byla dnes v Gennetu a mám prý krásnou sliznicia toho 11.12. jdu na transfer to bude to úžasné pozitivní a skvělé datum
![]()
..
Tak to je skvělé!!!
Budu držet palce, ať to výjde. Hele, tady se začíná těhotnit ve velkém, tak ještě aby to nevyšlo ![]()
@KamisB právě je to můj plán
testovat na Vánoce, to by byl ten nejkrásnější dárek fakt
![]()
A co vy jak se cítíte?
Co Janča? Se nějak neukazuje ![]()
Tak holky dneska jsem byla v Praze, začala jsem ráno krváce a lítali ze mě kousky tmavé krve sražené…paní doktorka říkala že vidí vše jak má být, je tam i žloutkový váček…dala mi fotečku…musím ležet a mám ascorutin…za týden jedu znovu ![]()
@Jana48 píše:
Tak holky dneska jsem byla v Praze, začala jsem ráno krváce a lítali ze mě kousky tmavé krve sražené…paní doktorka říkala že vidí vše jak má být, je tam i žloutkový váček…dala mi fotečku…musím ležet a mám ascorutin…za týden jedu znovu
opatruj se a drž se Jani ![]()
@Vivila Moc moc moc děkuji, no jenom ležím opravdu se bojím. doufám že se bobísek udrží
a tobě zlatíčko budu 11 - tého držet vše co mám
![]()
@Jana48 píše:
@Vivila Moc moc moc děkuji, no jenom ležím opravdu se bojím. doufám že se bobísek udrží![]()
a tobě zlatíčko budu 11 - tého držet vše co mám
![]()
děkuji
snad to dobře dopadne… ![]()
@Jana48 píše:
Tak holky dneska jsem byla v Praze, začala jsem ráno krváce a lítali ze mě kousky tmavé krve sražené…paní doktorka říkala že vidí vše jak má být, je tam i žloutkový váček…dala mi fotečku…musím ležet a mám ascorutin…za týden jedu znovu
Ahojky Jani,
já tě úplně chápu že máš strach, to by jsme asi měla každá..ale pokud doktorka řekla že je tam vše jak má, tak má určitě pravdu a ty musíš být v klidu
![]()
@KamisB @Denis11 taky doufám a věřím, teplota se mi pořád drží nad 37 a bolí i prsa pořád, dokonce se mi točí hlava, tak doufám že mimisek se drží…večer už jsem nekrvacela jen špinim trošku tak to tak snad zůstane ![]()
@Jana48 - a bereš utroš nebo ne? jestli jo tak nemá cenu teplotu měřit, protože on to ovlivňuje.
tak pokud nekrvácíš tak bych tomu věřila…jedna holčina z koníka je už 2 týden v nemocnici..nejdřív nevěděli proč krvácí, ale pak se objevil hematom. Tak teď čeká až se vztřebá, ale prcek roste tak to snad zvládnou.
Ahoj holky, zdravím ![]()
@Jana48 Jani, mysli pozitivně, bude to určitě v pořádku
dobrá zpráva je, že už nekrvácíš, takže je to na ústupu a miminko je určitě v pořádku a krásně se vyvíjí
![]()
@KamisB @Denis11 a co vy holky?
U nás bylo včera nádherné počasí, svítilo sluníčko a bylo fakt krásně, tak jsem dnes brzy ráno vyprala, ale bohužel se zatáhlo, takže mi na terase schne prádlo, ale sluníčko už ho nevysuší :/ škoda…
Dejte zprávu jak se cítíte a jak se máte ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď