Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bezuška: já myslím, že vám ivf rovnou doporučí, bude mi 38 a doktorka nám IUI vlastně nedoporučovala, my jsme ale doufali, že by to mohlo stejně jako u prvního dítěte vyjít rovnou napoprve, tak jsme to vyzkoušeli. Až když to nevyšlo dali jsme si žádost o IVF.. přeju hodně štěstí - věř, že to vyjde.. ![]()
Bezuška:… jen tě to bude stát asi dost peněz, myslím že ve 40 už to pojištovna nehradí..
@vandis no pojišťovna to nehradí, to vím
…ale v ceníku na stránkách gennetu jsem viděla, že kompletní IVF cyklus by měl být za 26.000,– a to ISCI k tomu za 7.000,– tak to je sice hodně, ale nějak by to šlo, jen doufám, že k tomu nebudou ještě nějaké položky navíc ![]()
@hlozi držím palce!
Ty se máááš!
Já musím ještě minimálně 2 měsíce počkat!
Bezuška: s tou pojištovnou je to pech, ale jak píšeš, mít dítě je víc.. taky bych ty peníze dala dohromady, ještě když by to mělo být první dítě.. nebo už nějaké máš?
já jsem čekala s prvním do 35 a otevřeně říkám, že když bude mít dcera mimčo ve dvaceti a bez problémů, budu jedině ráda..
@vandis no já mám děti 2 z prvního manželství, jsou už velké 20 a 18 let…chtěla jsem ještě jedno na mazlení ![]()
Tak holky, ze čtyřech vajíček máme tři embryjka
A zítra nebo pozítří transfer..To jsou nervy ![]()
@hlozi píše:
Tak holky, ze čtyřech vajíček máme tři embryjkaA zítra nebo pozítří transfer..To jsou nervy
Super Hlozi gratuluju!!
![]()
@hlozi super zprávička, tak tfuj tfuj
počkej nervy ještě néé, ty teprve budou do doby testování, ale vydržaj a nenervovat se testováním dříve..
těším se na další zprávičky ![]()
@evca 28 no, já už se teď nervuju předem z toho testování, zda se chytí, potvůrky, ale tak snad ano ![]()
Hezký večer všem, tak dneska mi v tom gennetu řekli, že to IVF by nás stálo asi 50.000,–…tolik jsem teda nečekala
… vůbec nevím, kde na to vzít
… no říkali, že můžeme zkusit to IUI to stojí 2.000,–, ale úspěšnost není moc vysoká, ale to by mohli zkusit už příští cyklus tak si říkám, že za pokus to stojí
… nemáte někdo s tím IUI zkušenosti? Že by to třeba někomu v tomhle věku a s pomalými spermiemi vyšlo?
Ahoj holky,
hlozi: držím pěstičky.. ![]()
bezuška: já jsem byla na IUI v 35 letech a hned první bylo úspěšné, ale musím poznamenat, že nevíme, kde je problém - oba jsme ok, letos jsem byla na IUI v září a listopadu (bude mi 38), první neúspěšné, na výsledek druhého čekám.. (budu vědět v pondělí..).. musíš veřit a za pokus dáš jen ty dva tisíce, úspěšnost s věkem prý rapidně klesá, ale nemysli na to a jdi do toho, třeba to vyjde jako u nás.. ![]()
@Denis11 píše:
Super Hlozi gratuluju!!![]()
taky se připojuji ke gratulaci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.