Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jahoda 2 Tak hlavne ze uz i muzik je ok? Ve stredu jdete, vid? Dej pak hned vedet! A doktorce bych dala vsechno, si to zalozi podle sebe… To toho mas tolik, jo? Ja tam nesla asi 8papiru ![]()
@hipisek84 Ahoj… to meli termin az na cervenec? Obcas nekdo vypadne, tak ti treba zavolaji na driv! Me objednali ze dne na den, mela jsem stesti!
@AZzuzka No me bohuzel misto zpravy ci vypisu poslal celou dokumentaci.Noo…
Takze mazec. Vsechny navstevy u nej v ordinaci. A dokumenty po operacich atd. A navyc vytisteno napreskacku, oboustrane. Atak ![]()
@jahoda 2 Jo tak
, to je tunta! To mas jako bonus
! Tak jako bych dala jen to dulezite… operace, posledni cytologii a je to!
@AZzuzka Ahoj
Nojo, termín až na začátek července… nějak mi to nevadilo, sama jsem se na to dřív necítila, ale teď už mi to přijde hrozně dlouhé…
@jahoda 2 Jako na nějaké diskuzi? To byl asi někdo s podobným nickem. Co ty, jak ti to utíká do doby, než začne jít do „tuhého“?
@hipisek84 Nuui.Na konzulracku jdeme zitra, tak uvidime nuu…
Ale mam furt pocit, zedo toho muze nutim.
Vcera mi muz rika. No to mi poves joii…stejne jak je to mozny a divny.Kdyz jsme oba zdravi a nejde to…:!:
Tam podle me bude nejaka zrada v oplodneni, ze to nejde do vajicka.Asi myslel nepronikne do vajicka. A..
A ja mu rikam no to muzu tvorit protilatky. Onoted problem byt nemusi, ale kdyz pride na vec tak v tu chvili muze.noi… IB ci BI na sperna manzela 67 na sperma 75 a trofoblast tusim97.Je to vse v norme, ale muze vid. Nebo jsou pomalejsi a jak mam delohu dozadu tak k vajcu nedoplujou, nebo endoska mi tvori protilatky ci dela tvrdy obal vajca. A muzik ahaa tak to asi joo.
Mymochodem uz o tom mluvim 2roky.
![]()
@jahoda 2 No oni to bohužel chlapi tolik nevnímají jako my ženy. Necítí se tolik bezradně, když okolo chodí těhulky s břichama a kočárky. Přeci jenom od přírody je to dáno tak, že žena je tím zatížena víc… Můj manžel už to naštěstí bere vážně, ale dřív měl hlášky typu „a jéje, takže už ti tikají biologické hodiny??“ atd., to bycho ho nejradši zastřelila. Jenže teď se našla chyba u něj - docela hodně špatné spermio, tak trošku pochopil, že to nechci řešit jen z nudy… Spíš bych potřebovala dělat něco se sebou. Nemyslet na to každý den a trochu dát to kupy sama sebe…
@hipisek84 Hilka…to je jen zbozne prani nemyslet na to kazdy den.
![]()
To se mi za celych 5let nepovedlo jedinny den.Jde na to nemyslet omezene.Ale stejne kazdy den. ![]()
@jahoda 2 Připadám si už tak trochu jako prázdný člověk. Ale nejde začít s něčim jiným, nějakým zájmem… Nechci taky tím nechat upadat vztah, přeci jen to vliv na osobnost má…
Takže ses už s tím smířila, že to tak bude dokud se to nepovede?
@hipisek84 No moc ne. Uvidim za mesic jak si budu kousat nehty az budu cekat na to jak bude vipadat oplodneni vajicek. Jeziiis… Nadruhou atranu se na to uz tesim, ale vim ze kdyz se moc tesim tak to vzdy blbe dopadne. Takze to teprv uvidim jak moc jsem smirena, nu ale pokusu je dosti akorat mi vadi davat za rozmrazeni a zmrazeni skoro 8tis tybrdo…to bude vycuc…ja mam 10tis.
Setrim od srpna. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď