Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
8.6.14 11:51

@veveruse78 Aha nuuu asi jo. Dekuji za zkopceni, ja jsem na tabletu a nefunguje mi ani stahovani. Smejdi mi posali
Tablet kde nesouhlasi identifikacni a prihlasovaci cisla a tudis mam problem na to neco nainstalovat nuuu.Mi to funguje jako prohlizec a prehravac jenom nooo…Bych jim to hodila na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.6.14 12:55

Já píchala hormony večer, takže jsem práci neřešila no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
8.6.14 13:03

@KamisB Nu ja do prace dojizdim. Vstavam v 5h. a ackoliv mam do 15:30h.Tak domu dojedu v 17:30h. Pak honem vykoupat, najist, kouknout na film a spat. Takto cely tyden. :-) 8o A na prvni injekci jdu v 10h. dopoledne asi.Tak to se pak musi dodrzovat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.6.14 13:12

@jahoda 2 - já měla 1.injekci při dlouhým protokolu v 10h ráno, ale pak jsem měla puregon v 20h večer.
Vstávala jsem v 5:40 a domů chodila v 17h možná o něco dýl.
Taky jsem dojížděla do Prahy, vždyť bydlíme kousek od sebe :-)
Ale je pravda, že jsem chodila spát vždycky kolem 22-23h. Dřív se mi to málokdy povedlo.
Ale na každý ho ta stimulka působí jinak no…mě při ní nic nebylo. Takže jsem ša na neschopenku až po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
8.6.14 14:48

@KamisB Aha nojo ty jsi z te Sadske vid.:-) :-) :-) Ted se urco koupes vid.Mi z muzem lezime na kanapi, zatazeny vsechny zluzky a funime. V byte 28st. :| :|
Nu jde spis o o, ze jsem po HSK a homonalni zmeny pristimulaci i pri ms budou bolestive. Navic neshopenku uz mam a uzavrit ji a pak ji kvulu jakymukoliv problemu kdyby nastal znovu pridelit.Diky nasim politikum znamena 1500-2000 za neplacene prvni 3dny doma.Coz se mi nechce tak bych to ted pri prvnim chtela radeji dohromady.Pro priste zkusim jak to na me bude pudobit a event. kdyzby nejake priste bylo budu potom dle toho postupovat.Na dovcu mimo domov pojedeme az v druhem tydnu po vlozeni.Tak uz budou mozno zavrtani..
Mynuly rok jsem od dubna do zari mela v praci zanet mocovych cest 7×. 8o 8o tak jiste uznas, ze po HSK a pred IVF se toho bojim. Proste nohy a ruce mam studeny i dnes v tom horku, a v klimosce citim jak mi doslova promrzaji. Mu vysvetluj to nekomu kdo o pochopit nechce a sed v tom 8h. Nuuu…radeji bych to ted spojila nuuu.. :nevim: :nevim: navic mitam docela porad jeste picha nuuu.

Příspěvek upraven 08.06.14 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
8.6.14 14:52

@KamisB Jak jsi se ostla na ten cas ve 20h.?
Jko ja jsem i Ovitrelle tez pichala az v 8-20h. Ale kdyz ti u prvni ukazi v CAR tk bys pak mela dodrzovat ten cas ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
8.6.14 15:20

@jahoda 2 ja jsem gonal i menopur taky pichala az vecer, v 20 nebo 21hod. To ti ale rozepise dr. ve stimulacnim protokolu…bude tam, co mas konkretne v kolik pichat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
8.6.14 15:29

@veveruse78 Aha…tak kamoska musela pichat uz v tu dobu co ji to v CAR ukazali a pichli. Konkretne v Pronatalu. :nevim: Tak to asi bude ruzne uvidim nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.6.14 16:23

@jahoda 2 -
Tu první injekci jsem měla při dlouhém protokolu a ta je na zastavení cyklu či co.
A pak se píchají jiný a ty jsem píchala sama. Mě nic neukazovali na mě, jen názorně do nějaký gumy.

No do jezera nepáchnu ta voda je špinavá…teď ale už napouštíme bazén na zahradě, tak až se trochu ohřeje voda tak do něj jistě na chvíli vždycky vlezu.
Jedna holčina psala, že jí doktor řekl, že do domácího bazénu může klidně i den před porodem.
Tak jestli v práci takhle častěji nastydneš nebo si něco „uženeš“ tak je jasný být raději doma v celku.
A pokud máš zaplacenou dovolenou, může se místo nemocenský převést jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
8.6.14 16:50

@KamisB Supr dekuju.Jsi zlaticko.
Tyjo kdyby mi nedal vychazky od 9-12a 14-17h.,ta hodina rano mi je k nicemu a od 17-18h. By se sikla od 17-18h. :-) Tak bych te navstivila kdybys chtela.:-) :-) :-) :-) U bazenku.:-) :-) :-)
Supr by bylo kdyby to vyslo hned napoprve.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.6.14 17:01

@jahoda 2 - já měla 10-12, 13-17h vycházky…taky nic moc.
ale až půjdeš do gennetu, tak se zeptej sestřičky třeba Ti je nějak přepíše. Ale jde o to na kterou narazíš. Ale proč to nezkusit, některý doktor (sestra) je vypíše najednou v kuse a někteří říkají, že se to nesmí.
No až se bazén trošku ohřeje, tak klidně přijeď…ikdyž pokud nemáš auto tak je sem to spojení taky na prd. Bydlíme dost daleko od „centra“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
8.6.14 17:04

@jahoda 2 Ty jo tam je vedro! Hnus! No mam v planu testovat pred vikendem, mame jetvpryc, tak abych vedela jestli mam pit a nebo ne :lol:! Jak je tobe? V poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
8.6.14 17:05

@diegonik Ahojky, co noveho, jak se mad, uz ve stredu, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
8.6.14 17:07

@Pavlix Zdravim, uz si na skole v prirode? Mate brutus pocasi… Tak se opatruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
8.6.14 17:16

@KamisB Nemam musela bych vlackem.Nuuu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.