Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB fakt,to je naprd teda, když to neukazalo, chjo
.No, to jsem zvědavá. Na laparku bych šla až před IVF, máme posl. pokus na pojištovnu, ale zatím to neplánuju
@lachi a vypozorovalas něco na sobě? určitě bude úspěch
já nevypozorovala nic na sobě, mám Utrogestan a po něm se nemůžu nějak nasytit, pořád bych jedla, děs, doufám, že zase nenakynu
,měla jsem po Vánocích Duphaston a 3 kg nahoře a těhotenství nikde, grrrrrrrr
@Mischellka88 at ti to čekání utíká, Vykysalá mě dělala před 3 roky IUI po které jsem otěhotněla ![]()
@Mal Ahojky. Dekuju za info, jdu k ni v utery. Kdypak se chystas testit? ![]()
@Mal tak me ivf a z toho mame dcerku, ted dve iui a nic a mame dva mrazacky…jeden je uz u me a druhy u ledu
tak snad…je pravda, ze me od toho ket zacala v brise divocina tak doufam, ze se tam prtous zavrtava…:-) tak snad Mudr Vykysala prinasi stesti, kdyz ma sama tolik deti ![]()
@diegonik bojim se, bojim, mám testovat 23.4.ale budu as 22.4.už.
@Mischellka88 kolik má dětí? já když sem před lety začala do Gennetu chodit, tak se nějak vracela z MD. Já o nikom tam nic nevím, ani o Langerové/ke které chodím/,jestli má děti. Asi jo.
@Mal tak to na Tebe budu myslet
. Ja jsem se s doktorkou chtela dohodnout taky na IUI, ale doted jsem to nedostala ![]()
@Mal pokud sem jí pochopila dobře tak 4:-):-) No ona si spíš povídala manželovi ten vytáhne info i z mrtvého:-):-):-)
Hezký den,
jsem nováček, můžu mezi vás? Mám už jedno dítě, s manželem se 5 let pokoušíme o druhé. 5× se podařilo, bohužel to nikdy nedopadlo. Už nevíme, jak dál, protože nám nic nezjistili ani na genetice, zvýšený prolaktin jsem dala do pořádku a pořád nic. Jsme na 7. 5. objednaní do Gennetu k MUDr. Jarošové. Máte někdo s touto lékařkou zkušenosti? Na co se mohou při první návštěvě (konzultaci) připravit? Děkuji ![]()
@Mal právě že jsem nevypozorovala vůbec nic…
což mě trochu znervózňuje. Ale taky mám pořád na něco chuť, takže se pořád něčím cpu ![]()
@diegonik a těhotná nejsi? nebo je nějaký problém s ms?
@Mischellka88 tak manžel se asi neztratí, vid??? ![]()
@Božská ahoj
moc mě mrzí 5× a nic
s Jarošovou zkušenost nemám, ani jsem ji nikdy neviděla, ale určitě to bude ok. Vysvětlí princip IVF, jaké máte možnosti zvýšit úspěšnot, popř. vás pošle na nějaké vyšetření. Připravte si otázky a neboj, postarají se o vás
@lachi já už jím normálně, ale začínám na to občas myslet a mám z toho neurozu. Doufám, že jsem oplodněná
.Dostala jsem od kámošky test, snad přinese štěstí. Už se to blíží ![]()
@Mal to rozhodne
zrzek z modryma ocima s nevymachanou hubou a dcera uz vlasy a oci ma po nem
mam se na co tesit ![]()
@Mal píše:
@Božská ahojmoc mě mrzí 5× a nic
s Jarošovou zkušenost nemám, ani jsem ji nikdy neviděla, ale určitě to bude ok. Vysvětlí princip IVF, jaké máte možnosti zvýšit úspěšnot, popř. vás pošle na nějaké vyšetření. Připravte si otázky a neboj, postarají se o vás
Moc děkuju za podporu. Jsme docela z dálky, tak by mi i vyhovovalo, kdyby toho udělali co nejvíc najednou, abychom tam nemuseli jezdit několikrát do měsíce. To bychom dali, ale spíš jde o to, že nastupuju zrovna od května do nové práce a asi by se jim nelíbilo, kdybych pořád někam jezdila
Docela se těším, že se konečně začne něco dít.
@Božská jo,jo, začne se dít
,oni budou chtít asi horm. profil a nějaký 4D utz, určitě ti to naplánuje aby si měla víc vyšetření v jeden den, pak muž spermiogram. Možná i nějakou imunologii, no uvidíš, dej vědět a držím palce, ať seš brzo mamina.
@Božská - pokud bude manžel mít za sebou 3-5 denní půst, mohl by si i rovnou odbít spermio
ať to má za sebou.
@Mal píše:
@Božská jo,jo, začne se dít,oni budou chtít asi horm. profil a nějaký 4D utz, určitě ti to naplánuje aby si měla víc vyšetření v jeden den, pak muž spermiogram. Možná i nějakou imunologii, no uvidíš, dej vědět a držím palce, ať seš brzo mamina.
Já jsem uvažovala, že požádám svého gynekologa o hormonální profil, abych jim ho tam rovnou odvezla. Dělal mi ho asi před rokem, ale to už je pro ně asi staré, tak by to chtělo nový. Imunologie by byla super, tu za sebou nemáme. Díky moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď