Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV - tak on možná ten kofein bude ovlivňovat asi něco jinýho.
ale to je prostě věda a tělo a tomu moc nerozumím ![]()
@KamisB píše:
@MartinaCV - tak on možná ten kofein bude ovlivňovat asi něco jinýho.
ale to je prostě věda a tělo a tomu moc nerozumím
Já taky ne
Tak jsem ďobla další Clexane. Tyhle injekce jsou hnus ![]()
@MartinaCV - no o tom mi něco vyprávěj ![]()
do konce 6ti nedělí byl clexan můj věčný společník kolem 21h
občas jsem i brečela jak jsem to nesnášela…nakonec jsem před porodem píchala do stehen..poprvé do nohy jsem se hrozně bála a pak jsem zjistila, že to je asi lepší než do toho břicha. Moc jsem nepřibrala a řasa už pak nešla udělat na břiše.
ale hold to je asi nutná podpora aspoň u mě, na příště už s tím dopředu počítám.
@KamisB píše:
@MartinaCV - no o tom mi něco vyprávěj
do konce 6ti nedělí byl clexan můj věčný společník kolem 21hobčas jsem i brečela jak jsem to nesnášela…nakonec jsem před porodem píchala do stehen..poprvé do nohy jsem se hrozně bála a pak jsem zjistila, že to je asi lepší než do toho břicha. Moc jsem nepřibrala a řasa už pak nešla udělat na břiše.
ale hold to je asi nutná podpora aspoň u mě, na příště už s tím dopředu počítám.
Mne Dr. Jarosova taky rikala do konce 6ti nedeli.. U me jen preventivne. Ty jehly jsou jak kopyto a co vpich, to modrina.
Holky jak jste tu resily kofein vs. cervene vino…tak je to z jiného duvodu, kofein pusobi udajne negativne na vejcovody, proto se při tehotneni nedoporucuje (viz napr. http://www.toplekar.cz/…ehotnet.html ). Oproti tomu cervene vino (resp. resveratrol v nem obsazeny) pusobi pozitivne jednak na prokrveni dělohy a taky je resveratrol velmi silny antioxidant..da se samozrejme brat v jakekoli forme (napr. i boruvky, arašídy…nebo proste v tabletkách), jen s tim vinem je to pro nekoho prijemnejsi ![]()
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
@veveruse78 píše:
Holky jak jste tu resily kofein vs. cervene vino…tak je to z jiného duvodu, kofein pusobi udajne negativne na vejcovody, proto se při tehotneni nedoporucuje (viz napr. http://www.toplekar.cz/…ehotnet.html ). Oproti tomu cervene vino (resp. resveratrol v nem obsazeny) pusobi pozitivne jednak na prokrveni dělohy a taky je resveratrol velmi silny antioxidant..da se samozrejme brat v jakekoli forme (napr. i boruvky, arašídy…nebo proste v tabletkách), jen s tim vinem je to pro nekoho prijemnejsi
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
No vida, je to věda ![]()
@veveruse78 Moc děkuji za informace
Já už si dneska udělala místo kávy Caro a jako jde to. Co bych neudělala pro to mimčo, že jo? ![]()
Holky, tak jsem to dnes dostala a je jasné, že se jedu domluvit na IVF.
@MartinaCV A Clexane bere každá nebo jen někdo?
@Božská píše:
@veveruse78 Moc děkuji za informaceJá už si dneska udělala místo kávy Caro a jako jde to. Co bych neudělala pro to mimčo, že jo?
![]()
Holky, tak jsem to dnes dostala a je jasné, že se jedu domluvit na IVF.
@MartinaCV A Clexane bere každá nebo jen někdo?
To mě mrzí, žes to dostala, ale zase je to nový začátek a ve tvém případě třeba bude lepší, když to všechno bude pod kontrolou, aby se neopakovaly ty průsery
Já mám Clexane ten nejslabší 0,2 jen preventivně. Když jsem seděla v Gennetu když měla Dr. Jarošová poradnu a byly tam těhule už ve vyšším stupni, tak se bavily o tom, že píchají všechny.
Hledám, jestli se může v těhu Vitakáva a hle.. už ani krokety člověk nemůže..
@MartinaCV Už to nečti, teď jsem si ten odkaz otevřela, a zkazilo mi to náladu
filé a krokety jsou špatné? To jsem doteď netušila ![]()
@Marcella01 píše:
@MartinaCV Už to nečti, teď jsem si ten odkaz otevřela, a zkazilo mi to náladufilé a krokety jsou špatné? To jsem doteď netušila
Asi jde o tu průmyslovou výrobu. Hranolky stejně dělám z brambor, já docela dost vyvařuju a peču celkově (to víš, doma miliónovej chlap, co si to zaslouží za tu veškerou péči
), ale krokety jsem tedy ještě ručně nevyráběla a zrovna mi je dovezl včera z Globusu. Krom toho miluju třeba od Knorru Pánev Šanghaj, to je snad jedinej instant, co se nemusí dochucovat a chutná výborně. Tahám to přímo z Unileveru přes jejich obchoďačku. Prostě holt teď žádný umělotiny nesmíme ![]()
@Božská píše:
@MartinaCV A ta vitakava je tedy ok?
Nedočetla jsem se, že ne.
@MartinaCV Ja uz dnes dala 2× Caro a rikali jsme si s muzickem, jak by bylo krasne, kdyby nam to vyslo ted pred IVF ten posledni cyklus.
@Božská píše:
@MartinaCV Ja uz dnes dala 2× Caro a rikali jsme si s muzickem, jak by bylo krasne, kdyby nam to vyslo ted pred IVF ten posledni cyklus.
Na chodbě v Gennetu taková jedna maminka od Dr. Jarošové byla.. dokonce s neprůchodnými vejcovody a vidíš, otěhotněla přirozeně
Takových případů jsem i tady četla víc.
Ono to bude tak, jak to má být. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď