Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7021
16.1.16 23:02

@MartinaCV - tak on možná ten kofein bude ovlivňovat asi něco jinýho.
ale to je prostě věda a tělo a tomu moc nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.1.16 23:10
@KamisB píše:
@MartinaCV - tak on možná ten kofein bude ovlivňovat asi něco jinýho.
ale to je prostě věda a tělo a tomu moc nerozumím :nevim:

Já taky ne :? Tak jsem ďobla další Clexane. Tyhle injekce jsou hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.1.16 23:55

@MartinaCV - no o tom mi něco vyprávěj :-(
do konce 6ti nedělí byl clexan můj věčný společník kolem 21h :-( občas jsem i brečela jak jsem to nesnášela…nakonec jsem před porodem píchala do stehen..poprvé do nohy jsem se hrozně bála a pak jsem zjistila, že to je asi lepší než do toho břicha. Moc jsem nepřibrala a řasa už pak nešla udělat na břiše.
ale hold to je asi nutná podpora aspoň u mě, na příště už s tím dopředu počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 07:45
@KamisB píše:
@MartinaCV - no o tom mi něco vyprávěj :-(
do konce 6ti nedělí byl clexan můj věčný společník kolem 21h :-( občas jsem i brečela jak jsem to nesnášela…nakonec jsem před porodem píchala do stehen..poprvé do nohy jsem se hrozně bála a pak jsem zjistila, že to je asi lepší než do toho břicha. Moc jsem nepřibrala a řasa už pak nešla udělat na břiše.
ale hold to je asi nutná podpora aspoň u mě, na příště už s tím dopředu počítám.

Mne Dr. Jarosova taky rikala do konce 6ti nedeli.. U me jen preventivne. Ty jehly jsou jak kopyto a co vpich, to modrina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
17.1.16 10:44

Holky jak jste tu resily kofein vs. cervene vino…tak je to z jiného duvodu, kofein pusobi udajne negativne na vejcovody, proto se při tehotneni nedoporucuje (viz napr. http://www.toplekar.cz/…ehotnet.html ). Oproti tomu cervene vino (resp. resveratrol v nem obsazeny) pusobi pozitivne jednak na prokrveni dělohy a taky je resveratrol velmi silny antioxidant..da se samozrejme brat v jakekoli forme (napr. i boruvky, arašídy…nebo proste v tabletkách), jen s tim vinem je to pro nekoho prijemnejsi :mrgreen:
 http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 10:46
@veveruse78 píše:
Holky jak jste tu resily kofein vs. cervene vino…tak je to z jiného duvodu, kofein pusobi udajne negativne na vejcovody, proto se při tehotneni nedoporucuje (viz napr. http://www.toplekar.cz/…ehotnet.html ). Oproti tomu cervene vino (resp. resveratrol v nem obsazeny) pusobi pozitivne jednak na prokrveni dělohy a taky je resveratrol velmi silny antioxidant..da se samozrejme brat v jakekoli forme (napr. i boruvky, arašídy…nebo proste v tabletkách), jen s tim vinem je to pro nekoho prijemnejsi :mrgreen:
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

No vida, je to věda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
17.1.16 12:04

@veveruse78 Moc děkuji za informace :palec: Já už si dneska udělala místo kávy Caro a jako jde to. Co bych neudělala pro to mimčo, že jo? :*

Holky, tak jsem to dnes dostala a je jasné, že se jedu domluvit na IVF.

@MartinaCV A Clexane bere každá nebo jen někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 12:09
@Božská píše:
@veveruse78 Moc děkuji za informace :palec: Já už si dneska udělala místo kávy Caro a jako jde to. Co bych neudělala pro to mimčo, že jo? :*

Holky, tak jsem to dnes dostala a je jasné, že se jedu domluvit na IVF.

@MartinaCV A Clexane bere každá nebo jen někdo?

To mě mrzí, žes to dostala, ale zase je to nový začátek a ve tvém případě třeba bude lepší, když to všechno bude pod kontrolou, aby se neopakovaly ty průsery :hug: Já mám Clexane ten nejslabší 0,2 jen preventivně. Když jsem seděla v Gennetu když měla Dr. Jarošová poradnu a byly tam těhule už ve vyšším stupni, tak se bavily o tom, že píchají všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 14:28

Vitakáva a další

Hledám, jestli se může v těhu Vitakáva a hle.. už ani krokety člověk nemůže..

http://www.femina.cz/…traviny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3349
17.1.16 14:49

@MartinaCV Už to nečti, teď jsem si ten odkaz otevřela, a zkazilo mi to náladu :mrgreen: filé a krokety jsou špatné? To jsem doteď netušila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 14:58
@Marcella01 píše:
@MartinaCV Už to nečti, teď jsem si ten odkaz otevřela, a zkazilo mi to náladu :mrgreen: filé a krokety jsou špatné? To jsem doteď netušila 8o

Asi jde o tu průmyslovou výrobu. Hranolky stejně dělám z brambor, já docela dost vyvařuju a peču celkově (to víš, doma miliónovej chlap, co si to zaslouží za tu veškerou péči :srdce: :lol: ), ale krokety jsem tedy ještě ručně nevyráběla a zrovna mi je dovezl včera z Globusu. Krom toho miluju třeba od Knorru Pánev Šanghaj, to je snad jedinej instant, co se nemusí dochucovat a chutná výborně. Tahám to přímo z Unileveru přes jejich obchoďačku. Prostě holt teď žádný umělotiny nesmíme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
17.1.16 16:00

@MartinaCV A ta vitakava je tedy ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 16:02
@Božská píše:
@MartinaCV A ta vitakava je tedy ok?

Nedočetla jsem se, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
17.1.16 17:42

@MartinaCV Ja uz dnes dala 2× Caro a rikali jsme si s muzickem, jak by bylo krasne, kdyby nam to vyslo ted pred IVF ten posledni cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.16 17:48
@Božská píše:
@MartinaCV Ja uz dnes dala 2× Caro a rikali jsme si s muzickem, jak by bylo krasne, kdyby nam to vyslo ted pred IVF ten posledni cyklus.

Na chodbě v Gennetu taková jedna maminka od Dr. Jarošové byla.. dokonce s neprůchodnými vejcovody a vidíš, otěhotněla přirozeně :) Takových případů jsem i tady četla víc. :hug: Ono to bude tak, jak to má být. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.