Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV píše:
Ono je videt, ze otehotnet ani mit zdrave embryjko, problem neni. Ale asi je tam zadrhel hned v pocatku hnizdeni. Alespon vi, na co se zamerit. Prve si mohla myslet, ze embrya nebyla v poradku. Ted vi, ze v tom to neni. Ale nebudeme psat o ni bez ni. Je to smutne. Mrzi me to.
Jj, souhlasím se vším co píšeš…a taky mě to mrzí, čekala jsem další pozitivní zprávu
Leni, drž se, a věř, že zase bude líp ![]()
@MartinaCV - ona ta cévka nebolí, jen to je trochu nepříjemný. Ale že by to bolelo to ne.
jinak u nás nastal posun někam
přestala jsem v pondělí kojit, tak teď asi počkám na 1. MS jestli přijde a kdy a pak volám na Letnou
![]()
@KamisB píše:..
@MartinaCV - ona ta cévka nebolí, jen to je trochu nepříjemný. Ale že by to bolelo to ne.jinak u nás nastal posun někampřestala jsem v pondělí kojit, tak teď asi počkám na 1. MS jestli přijde a kdy a pak volám na Letnou
![]()
Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:39
Holky, dekuji za slova utechy. Nehledejte prosim, v cem je chyba, aspon ne ted. Nechme to v klidu odejit… Sama na to nemam silu a nechystam se na hledani priciny v nejblizsich dnech, tydnech, mozna mesicich. Jsem labilnejsi clovek a tohle jsem nezvladla. Pristi tyden si jdu pro antidepresiva, nechci uz nikdy ivf a momentalne ani dve carky na testu. Po tech 6 letech bych uz tomu od zacatku neverila a to jiste neni dobre.
@MartinaCV - no přísavka by se nepustila, ale už jsem si řekla dost ![]()
zalepila jsem a řekla, že mám bebí. Usínání je teď sice docela náročný, dneska usnul nejdří za ty 3 dny a to v 22:40. A po obědě mu to taky trvá hodinu a v noci pokňourává, ale prso nevyžaduje a hlavně neřve - za což jsem šťastná.
snad se to pomalu bude lepšit a začne usínat dřív.
přirozeně nevím, v září mi bude 38 a tak už taky není moc na co čekat, dala jsem si hranici 2.dítě max ve 40. Tak asi moc zkoušet nebudeme a jak to půjdeme zkusíme KET. Mám trochu vyšší NK buňky a pak d-dimery - tak je u mě prý uchycení trošku problém. Ale zase nějak věřím, že pokud se embryo v pořádku rozmrazí, že se uchytí. z 8 vajíček se oplodnila jen dvě (samovolně) a došla do 4 resp. 5 dne. Jedno spí doma a druhý v mrazáčku. A kdyby náhodou ne, tak pak abychom se vrhli do IVF čas letí ![]()
@KamisB píše:..
@MartinaCV - no přísavka by se nepustila, ale už jsem si řekla dost
zalepila jsem a řekla, že mám bebí. Usínání je teď sice docela náročný, dneska usnul nejdří za ty 3 dny a to v 22:40. A po obědě mu to taky trvá hodinu a v noci pokňourává, ale prso nevyžaduje a hlavně neřve - za což jsem šťastná.
snad se to pomalu bude lepšit a začne usínat dřív.
přirozeně nevím, v září mi bude 38 a tak už taky není moc na co čekat, dala jsem si hranici 2.dítě max ve 40. Tak asi moc zkoušet nebudeme a jak to půjdeme zkusíme KET. Mám trochu vyšší NK buňky a pak d-dimery - tak je u mě prý uchycení trošku problém. Ale zase nějak věřím, že pokud se embryo v pořádku rozmrazí, že se uchytí. z 8 vajíček se oplodnila jen dvě (samovolně) a došla do 4 resp. 5 dne. Jedno spí doma a druhý v mrazáčku. A kdyby náhodou ne, tak pak abychom se vrhli do IVF čas letí
Příspěvek upraven 27.02.19 v 20:47
@Božská píše:
Tak vysledek meho KETu:
Test byl pozitivni, ale embryjko to kratce po uhnizdeni vzdalo a pustilo se. Dnesni hcg 6,86 poukazuje na biochemicke tehotenstvi… moje pate v poradi. Do dalsiho ivf nejdeme, ted se potrebuji hlavne uklidnit. Nejsem schopna ani nad nicim uvazovat. Snad za par tydnu, mesicu…
To mě moc mrzí. Ach jo. ![]()
@jajah 7 let? Tak to opravdu mate podobne. Kolikaty mas mit transfer?
@jajah píše:
@Božská je mi moc líto, že vám to nevyšlo. Pátrání po příčině asi nemá cenu, tu bolest si odžiješ a bude to dobrý, držím moc palce, ať je ti brzy líp. Sama stále čekám na KET po PGS, ale pobláznila se mi ms, má už pěkné zpoždění. O to víc času mám na přemýšlení a je to peklíčko, pozitivně to moc nejde, spíš se snažím uvažovat realisticky a připravit se na to, že to nemusí vyjít. O mimčo se snažíme už skoro sedm let, je to dlouhá cesta, myslím, že docela dobře vím, co prožíváš.
..
Holky nevíte jak dlouho trvají výsledky imunologii z krve a jak dlouho výsledky genetiky? V pátek mi v gennetu brali krev na imunologii, a 15.7. jdeme na konzultaci genetiky a počítám, že budou taky dělat testy, tak jsem zvědavá kdy budou výsledky. ![]()
@alenka10 píše:..
Holky nevíte jak dlouho trvají výsledky imunologii z krve a jak dlouho výsledky genetiky? V pátek mi v gennetu brali krev na imunologii, a 15.7. jdeme na konzultaci genetiky a počítám, že budou taky dělat testy, tak jsem zvědavá kdy budou výsledky.
@Božská kočko
, jsem povahově stejná jako ty a cítím to úplně stejně, moc ti rozumím
Upřímně se mi taky už do ničeho nechce
![]()
My se tedy snažíme „jen“ tři roky, ale za tu dobu jsem měla dohromady asi 8 transferů (ety, kety) Je pak hrozně těžký věřit, že se to někdy povede ![]()
Jinak vás holky občas čtu, ale moc nepřispívám, snažím se emimi trochu omezit a soustředit se na jiné věci, každopádně všem držím palce a občas nakouknu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď