Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3349
7.7.16 22:35
@MartinaCV píše:
Ono je videt, ze otehotnet ani mit zdrave embryjko, problem neni. Ale asi je tam zadrhel hned v pocatku hnizdeni. Alespon vi, na co se zamerit. Prve si mohla myslet, ze embrya nebyla v poradku. Ted vi, ze v tom to neni. Ale nebudeme psat o ni bez ni. Je to smutne. Mrzi me to.

Jj, souhlasím se vším co píšeš…a taky mě to mrzí, čekala jsem další pozitivní zprávu :oops: Leni, drž se, a věř, že zase bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.7.16 22:56

@Božská - to mě moc mrzí :,(, drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.7.16 22:58

@MartinaCV - ona ta cévka nebolí, jen to je trochu nepříjemný. Ale že by to bolelo to ne.

jinak u nás nastal posun někam :-) přestala jsem v pondělí kojit, tak teď asi počkám na 1. MS jestli přijde a kdy a pak volám na Letnou :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.7.16 23:00
@KamisB píše:
@MartinaCV - ona ta cévka nebolí, jen to je trochu nepříjemný. Ale že by to bolelo to ne.jinak u nás nastal posun někam :-) přestala jsem v pondělí kojit, tak teď asi počkám na 1. MS jestli přijde a kdy a pak volám na Letnou :-) :dance:
..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
7.7.16 23:04

Holky, dekuji za slova utechy. Nehledejte prosim, v cem je chyba, aspon ne ted. Nechme to v klidu odejit… Sama na to nemam silu a nechystam se na hledani priciny v nejblizsich dnech, tydnech, mozna mesicich. Jsem labilnejsi clovek a tohle jsem nezvladla. Pristi tyden si jdu pro antidepresiva, nechci uz nikdy ivf a momentalne ani dve carky na testu. Po tech 6 letech bych uz tomu od zacatku neverila a to jiste neni dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.7.16 23:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.7.16 23:10

@MartinaCV - no přísavka by se nepustila, ale už jsem si řekla dost :-)
zalepila jsem a řekla, že mám bebí. Usínání je teď sice docela náročný, dneska usnul nejdří za ty 3 dny a to v 22:40. A po obědě mu to taky trvá hodinu a v noci pokňourává, ale prso nevyžaduje a hlavně neřve - za což jsem šťastná.
snad se to pomalu bude lepšit a začne usínat dřív.
přirozeně nevím, v září mi bude 38 a tak už taky není moc na co čekat, dala jsem si hranici 2.dítě max ve 40. Tak asi moc zkoušet nebudeme a jak to půjdeme zkusíme KET. Mám trochu vyšší NK buňky a pak d-dimery - tak je u mě prý uchycení trošku problém. Ale zase nějak věřím, že pokud se embryo v pořádku rozmrazí, že se uchytí. z 8 vajíček se oplodnila jen dvě (samovolně) a došla do 4 resp. 5 dne. Jedno spí doma a druhý v mrazáčku. A kdyby náhodou ne, tak pak abychom se vrhli do IVF čas letí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.7.16 23:15
@KamisB píše:
@MartinaCV - no přísavka by se nepustila, ale už jsem si řekla dost :-)
zalepila jsem a řekla, že mám bebí. Usínání je teď sice docela náročný, dneska usnul nejdří za ty 3 dny a to v 22:40. A po obědě mu to taky trvá hodinu a v noci pokňourává, ale prso nevyžaduje a hlavně neřve - za což jsem šťastná.
snad se to pomalu bude lepšit a začne usínat dřív.
přirozeně nevím, v září mi bude 38 a tak už taky není moc na co čekat, dala jsem si hranici 2.dítě max ve 40. Tak asi moc zkoušet nebudeme a jak to půjdeme zkusíme KET. Mám trochu vyšší NK buňky a pak d-dimery - tak je u mě prý uchycení trošku problém. Ale zase nějak věřím, že pokud se embryo v pořádku rozmrazí, že se uchytí. z 8 vajíček se oplodnila jen dvě (samovolně) a došla do 4 resp. 5 dne. Jedno spí doma a druhý v mrazáčku. A kdyby náhodou ne, tak pak abychom se vrhli do IVF čas letí :-(
..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
8.7.16 07:25
@Božská píše:
Tak vysledek meho KETu:
Test byl pozitivni, ale embryjko to kratce po uhnizdeni vzdalo a pustilo se. Dnesni hcg 6,86 poukazuje na biochemicke tehotenstvi… moje pate v poradi. Do dalsiho ivf nejdeme, ted se potrebuji hlavne uklidnit. Nejsem schopna ani nad nicim uvazovat. Snad za par tydnu, mesicu…

To mě moc mrzí. Ach jo. :-(

• Citovat
  • Upravit
2630
8.7.16 07:55

@jajah 7 let? Tak to opravdu mate podobne. Kolikaty mas mit transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.7.16 09:50
@jajah píše:
@Božská je mi moc líto, že vám to nevyšlo. Pátrání po příčině asi nemá cenu, tu bolest si odžiješ a bude to dobrý, držím moc palce, ať je ti brzy líp. Sama stále čekám na KET po PGS, ale pobláznila se mi ms, má už pěkné zpoždění. O to víc času mám na přemýšlení a je to peklíčko, pozitivně to moc nejde, spíš se snažím uvažovat realisticky a připravit se na to, že to nemusí vyjít. O mimčo se snažíme už skoro sedm let, je to dlouhá cesta, myslím, že docela dobře vím, co prožíváš. :hug:

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
8.7.16 10:26

Holky nevíte jak dlouho trvají výsledky imunologii z krve a jak dlouho výsledky genetiky? V pátek mi v gennetu brali krev na imunologii, a 15.7. jdeme na konzultaci genetiky a počítám, že budou taky dělat testy, tak jsem zvědavá kdy budou výsledky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.7.16 11:22
@alenka10 píše:
Holky nevíte jak dlouho trvají výsledky imunologii z krve a jak dlouho výsledky genetiky? V pátek mi v gennetu brali krev na imunologii, a 15.7. jdeme na konzultaci genetiky a počítám, že budou taky dělat testy, tak jsem zvědavá kdy budou výsledky. :)
..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.7.16 11:24

@Božská kočko :hug: :hug: :hug:, jsem povahově stejná jako ty a cítím to úplně stejně, moc ti rozumím :hug: :hug: :hug: Upřímně se mi taky už do ničeho nechce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.7.16 11:26

My se tedy snažíme „jen“ tři roky, ale za tu dobu jsem měla dohromady asi 8 transferů (ety, kety) Je pak hrozně těžký věřit, že se to někdy povede :zed:
Jinak vás holky občas čtu, ale moc nepřispívám, snažím se emimi trochu omezit a soustředit se na jiné věci, každopádně všem držím palce a občas nakouknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.