Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciisPuciis píše:
Holky jinak moc díky za vaše zkušenosti s vašimi muži! Občas propadám zoufalství z podobných důvodů a mám pocit, že mě partner dostatečně nechápe, neobejme, nedá dost velkou pusu a nebo jen, chudák, nedostatečně mrkne (protože v tu chvíli by asi udělal nic správně)Takže díky, že nejsem sama janek, je to tak uklidňující zjištění
..
Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:58
@MartinaCV - ahojka, jak psali holky neřeš to a klid. Nožky nahoru a odpočívat. Ono to všechno nějak dopadne. Ale ode mne to moc asi brát nejde, já jsem na pořádek trochu lempl - jako bordel nesnesu, ale jako naklizeno nemám nikdy. Když byl Adí malej, tak jsem to nestíhala - spala jsem když spal on a nebo si četla, prostě odpočívala a to máme spavce doma (teda když byl malej). Ale zase je pravda, že jsem manžela s tchánem donutila to před porodem všechno tak nějak připravit, že aspon jeho pokojíček byl čisťoučký, malovalo se asi 21 dní před porodem a to se vlastně i připravil pokojík. Předtím v něm x-let bydlel tchán, tak se dělalo všechno nový.
Jinak jedna rada - až přijedete pak domů, tak ten uklid zkus moc neřešit, a fakt pokračovat v odpočívání - ono se to nezdá a jsme hrdinky, ale složit se jde hrozně moc snadno a kor po císaři se musí šetřit bříško, stačí, že budeš tahat malou a prý hlavně nenosit nic těžšího než 3kg
- proto je super přebalovací pult - já se na něm s prckem i hodně mazlila - byla jsem opřená o ruce a malej si tam hověl.
Oblečky a drigerii pokud ještě nemáš, fakt zasedni k poči a objednávej - hrací deku apod se tak dá vzvládnout v pohodě. Ono toho zas tolik na začátek potřeba není, hlavně látkový plíny aby jsi měla na podložení malý - já dávala pod hlavičku do kočátku do postýlky nebo i na tu hrací deku, pod prcka když jsme kojili apod. Máme jich asi 20 a dodneška je používám, malej mi teď pije hodně kravský mlíko co jsem ho odstavila, tak všude jsou protože pusinku si chce prostě utírat sám ![]()
@MartinaCV píše:
@Petruš Z. Péťo, jsme taky bez skříně..
To je pech
Manžel má ještě nějakou dovču na konci měsíce, tak snad? Budu doufat. Jako vejdeme se, to je v pohodě, ale chtěla jsem trochu skrouhnout komody ![]()
A držím palce s kočárkem ![]()
Ahoj holky, tak u nás konec, měli jsme 3 embrya na PK před genetikou a dnes 5. den se všechna zastavila
A dokud nemám vyšetřenou a zaléčenou tu anémii, tak nebude nic, ani IUI, prostě nic. Před týdnem 9 folikulů a dneska velký prd ![]()
@yournickname to je mi moc líto! tak držím palce do dalšího boje. ach jo…
@dehors @Petruš Z. děkuju holky. Jen nevím, jestli dál věřit Gennetu…jsem z nich nějaká přešlá…
@yournickname píše:
Ahoj holky, tak u nás konec, měli jsme 3 embrya na PK před genetikou a dnes 5. den se všechna zastavilaA dokud nemám vyšetřenou a zaléčenou tu anémii, tak nebude nic, ani IUI, prostě nic. Před týdnem 9 folikulů a dneska velký prd
Moc mě to mrzí ![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla dneska v Gennetu na kontrolním ultrazvuku, jak pokračuje stimulace a na odběr jdu v PO. Dostala jsem pokyny přijít bez make upu, nenalíčená, odlakované nehty, s přezůvkama, košilí… Sakra, košili nevedu - budu muset rychle někde nějakou splašit, nehty odlakuju, to není problém, ale abych šla bez zamaskovaných pupínků? To asi ne. Proč jim vadí lehký make up tušíte?
Jinak, Martí @MartinaCV, radu prosím - když chci prodlouž. kultivaci a na odběr jdu v PO, tak by mi měli transfer dělat v SO dopo, což by neměl být problém, protože v SO dopo pracují, že? ![]()
Je tu ještě někdo, kdo jde na OPU, s kým si tady můžu vesele „jančit“? ![]()
@yournickname píše:
Ahoj holky, tak u nás konec, měli jsme 3 embrya na PK před genetikou a dnes 5. den se všechna zastavilaA dokud nemám vyšetřenou a zaléčenou tu anémii, tak nebude nic, ani IUI, prostě nic. Před týdnem 9 folikulů a dneska velký prd
Teda, to je pech
To je mi líto. A odhadli ti příčinu? V čem může být problém? ![]()
@LuciisPuciis píše:
Ahoj holky,tak jsem byla dneska v Gennetu na kontrolním ultrazvuku, jak pokračuje stimulace a na odběr jdu v PO. Dostala jsem pokyny přijít bez make upu, nenalíčená, odlakované nehty, s přezůvkama, košilí… Sakra, košili nevedu - budu muset rychle někde nějakou splašit, nehty odlakuju, to není problém, ale abych šla bez zamaskovaných pupínků? To asi ne. Proč jim vadí lehký make up tušíte?
Jinak, Martí @MartinaCV, radu prosím - když chci prodlouž. kultivaci a na odběr jdu v PO, tak by mi měli transfer dělat v SO dopo, což by neměl být problém, protože v SO dopo pracují, že?
Je tu ještě někdo, kdo jde na OPU, s kým si tady můžu vesele „jančit“?
No, já četla, že si nemá brát pacientka ani deodorant a ani parfém. Že to prý vadí při odběru i při ET. Nejdřív jsme na to koukala jak blázen, ale pak jsme to četla ještě několikrát. Na OPU bohužel nejdu, jdu příští týden na IUI. Tak plašim z tohohle:-) Jinak ano, v sobotu Gennet pracuje.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď