Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
4.8.16 13:17

..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.8.16 13:18
@LuciisPuciis píše:
Holky jinak moc díky za vaše zkušenosti s vašimi muži! Občas propadám zoufalství z podobných důvodů a mám pocit, že mě partner dostatečně nechápe, neobejme, nedá dost velkou pusu a nebo jen, chudák, nedostatečně mrkne (protože v tu chvíli by asi udělal nic správně) :-D Takže díky, že nejsem sama janek, je to tak uklidňující zjištění :potlesk:

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.8.16 13:20

@Petruš Z...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.8.16 14:00

@MartinaCV - ahojka, jak psali holky neřeš to a klid. Nožky nahoru a odpočívat. Ono to všechno nějak dopadne. Ale ode mne to moc asi brát nejde, já jsem na pořádek trochu lempl - jako bordel nesnesu, ale jako naklizeno nemám nikdy. Když byl Adí malej, tak jsem to nestíhala - spala jsem když spal on a nebo si četla, prostě odpočívala a to máme spavce doma (teda když byl malej). Ale zase je pravda, že jsem manžela s tchánem donutila to před porodem všechno tak nějak připravit, že aspon jeho pokojíček byl čisťoučký, malovalo se asi 21 dní před porodem a to se vlastně i připravil pokojík. Předtím v něm x-let bydlel tchán, tak se dělalo všechno nový.

Jinak jedna rada - až přijedete pak domů, tak ten uklid zkus moc neřešit, a fakt pokračovat v odpočívání - ono se to nezdá a jsme hrdinky, ale složit se jde hrozně moc snadno a kor po císaři se musí šetřit bříško, stačí, že budeš tahat malou a prý hlavně nenosit nic těžšího než 3kg :zed: - proto je super přebalovací pult - já se na něm s prckem i hodně mazlila - byla jsem opřená o ruce a malej si tam hověl.
Oblečky a drigerii pokud ještě nemáš, fakt zasedni k poči a objednávej - hrací deku apod se tak dá vzvládnout v pohodě. Ono toho zas tolik na začátek potřeba není, hlavně látkový plíny aby jsi měla na podložení malý - já dávala pod hlavičku do kočátku do postýlky nebo i na tu hrací deku, pod prcka když jsme kojili apod. Máme jich asi 20 a dodneška je používám, malej mi teď pije hodně kravský mlíko co jsem ho odstavila, tak všude jsou protože pusinku si chce prostě utírat sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.8.16 14:03
@MartinaCV píše:
@Petruš Z. Péťo, jsme taky bez skříně.. :?

To je pech :? Manžel má ještě nějakou dovču na konci měsíce, tak snad? Budu doufat. Jako vejdeme se, to je v pohodě, ale chtěla jsem trochu skrouhnout komody :lol:

A držím palce s kočárkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 14:26

Ahoj holky, tak u nás konec, měli jsme 3 embrya na PK před genetikou a dnes 5. den se všechna zastavila :( A dokud nemám vyšetřenou a zaléčenou tu anémii, tak nebude nic, ani IUI, prostě nic. Před týdnem 9 folikulů a dneska velký prd :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 14:57

@yournickname to je mi moc líto! tak držím palce do dalšího boje. ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.8.16 15:02

@yournickname Moc mě to mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 15:11

@dehors @Petruš Z. děkuju holky. Jen nevím, jestli dál věřit Gennetu…jsem z nich nějaká přešlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.8.16 15:19

@yournickname ach jo, to mě moc mrzí… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
4.8.16 15:26
@yournickname píše:
Ahoj holky, tak u nás konec, měli jsme 3 embrya na PK před genetikou a dnes 5. den se všechna zastavila :( A dokud nemám vyšetřenou a zaléčenou tu anémii, tak nebude nic, ani IUI, prostě nic. Před týdnem 9 folikulů a dneska velký prd :,(

Moc mě to mrzí :-(

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
4.8.16 15:31

Ahoj holky,

tak jsem byla dneska v Gennetu na kontrolním ultrazvuku, jak pokračuje stimulace a na odběr jdu v PO. Dostala jsem pokyny přijít bez make upu, nenalíčená, odlakované nehty, s přezůvkama, košilí… Sakra, košili nevedu - budu muset rychle někde nějakou splašit, nehty odlakuju, to není problém, ale abych šla bez zamaskovaných pupínků? To asi ne. Proč jim vadí lehký make up tušíte?

Jinak, Martí @MartinaCV, radu prosím - když chci prodlouž. kultivaci a na odběr jdu v PO, tak by mi měli transfer dělat v SO dopo, což by neměl být problém, protože v SO dopo pracují, že? ;-)

Je tu ještě někdo, kdo jde na OPU, s kým si tady můžu vesele „jančit“? :-D

• Citovat
  • Upravit
1784
4.8.16 15:43
@yournickname píše:
Ahoj holky, tak u nás konec, měli jsme 3 embrya na PK před genetikou a dnes 5. den se všechna zastavila :( A dokud nemám vyšetřenou a zaléčenou tu anémii, tak nebude nic, ani IUI, prostě nic. Před týdnem 9 folikulů a dneska velký prd :,(

Teda, to je pech :? To je mi líto. A odhadli ti příčinu? V čem může být problém? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
4.8.16 15:45
@LuciisPuciis píše:
Ahoj holky,

tak jsem byla dneska v Gennetu na kontrolním ultrazvuku, jak pokračuje stimulace a na odběr jdu v PO. Dostala jsem pokyny přijít bez make upu, nenalíčená, odlakované nehty, s přezůvkama, košilí… Sakra, košili nevedu - budu muset rychle někde nějakou splašit, nehty odlakuju, to není problém, ale abych šla bez zamaskovaných pupínků? To asi ne. Proč jim vadí lehký make up tušíte?

Jinak, Martí @MartinaCV, radu prosím - když chci prodlouž. kultivaci a na odběr jdu v PO, tak by mi měli transfer dělat v SO dopo, což by neměl být problém, protože v SO dopo pracují, že? ;-)

Je tu ještě někdo, kdo jde na OPU, s kým si tady můžu vesele „jančit“? :-D

No, já četla, že si nemá brát pacientka ani deodorant a ani parfém. Že to prý vadí při odběru i při ET. Nejdřív jsme na to koukala jak blázen, ale pak jsme to četla ještě několikrát. Na OPU bohužel nejdu, jdu příští týden na IUI. Tak plašim z tohohle:-) Jinak ano, v sobotu Gennet pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 15:48

@Martrich děkuju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.