Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciisPuciis
15.8.16 12:26

Holky, začíná mě slabě a chvílema pobolívat podbřišek - jako kdyby na menstruaci… To je asi blbý, co? :-(((

• Citovat
  • Upravit
4431
15.8.16 12:29
@LuciisPuciis píše:
Holky, začíná mě slabě a chvílema pobolívat podbřišek - jako kdyby na menstruaci… To je asi blbý, co? :-(((

Né, to může být nidace. Uhnizďování. Neboj se ničeho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.8.16 12:31

@LuciisPuciis Neboj, ja mela vzdy stejne priznaky jako u menstruace, kdyz jsem otehotnela… opravdu je to stejna bolest v podbrisku. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
15.8.16 12:38
@Petruš Z. píše:
Né, to může být nidace. Uhnizďování. Neboj se ničeho :kytka:

Ufff, o. k., dobře, děkuju za uklidnění ;-) Tak si jdeme pustit s hnízdilkou další díl seriálu a pak se nadlábneme kuřízkama s br. kaší ;-)

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
15.8.16 12:38
@Wildflower píše:
@LuciisPuciis Neboj, ja mela vzdy stejne priznaky jako u menstruace, kdyz jsem otehotnela… opravdu je to stejna bolest v podbrisku. Drzim palce.

Děkuju za zprávu, jsi hodná! ;-)

• Citovat
  • Upravit
9723
15.8.16 12:43
@Wildflower píše:
Ahoj holky, jsem tady nová. Tahle diskuze je skvělá, je tady spousta užitečných informací. Prosím vás, nevíte náhodou více o odchodu Langerové? Ptám se, protože na 6. září u ní máme v Gennetu domluvenou úplně první konzultaci, tak jsem docela překvapená. Nikdo nám neřekl nic o tom, že by odcházela a dost by mě to mrzelo. Doporučila nám ji prof. Ulčová-Gallová z imunologie v Plzni. Termín máme od konce července a nikdo nic neříkal, když jsem tam volala… :nevim:

..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 01:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.8.16 12:54

..

..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 01:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
15.8.16 13:25

@MartinaCV S žádostmi o rady klidně otravuj, když budu vědět, ráda poradím. Doporučuju načíst rady ke kojení (polohy ke kojení, polohy k odříhnutí) a vybavit se dopředu krémem na bradavky (já mám Purelan, spolubydlící v porodnici mazala Bepantenem), a když mi jedna bradavka praskla (hrozná bolest) tak mě zachránily hydrogelové polštářky od Medely, pak mi taky nedělaly moc dobře prsní vložky (ty klasické), tak jsem si koupila od Medely chrániče bradavek (neplést s kojícíma kloboučkama). Nechci to zakřiknout, ale tahle kombinace mi zachránila kojení.
Už se blížíš do finiše, tak užívej posledních pár týdnů s bříškem. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
15.8.16 13:27

@evca 28 Díky, teď v pátek bude Verunce už měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
15.8.16 13:30

@Kamilaa7 @LuciisPuciis Moje první příznaky (ještě před vynecháním MS) byly svědící bradavky a taky těhotenská demence. (kamarádka se se mnou potřebovala na něčem domluvit a ani napodruhé jsem ji nepochopila, až když jsem večer stála ve sprše, tak mi došlo, co po mně vlastně chtěla a tak jsem se tomu smála, haha, asi těhotenská demence - a to jsem vůbec netušila a nečekala, že jsem těhotná :lol: ) V termínu MS mě začalo hodně bolet břicho, čekala jsem, že to každou chvíli dostanu a to trvalo 2 dny, pak to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.8.16 13:31

@lachi ..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 01:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 13:31

@Gabriela1234 hyperstimulak je mazec, zazila jsem si ho a hrozne se bala ze prijdu o miminko..

@MartinaCV prej případ :mrgreen:

@LuciisPuciis nikdy jsem nemela pred ms problemy s bolestmi, ale uz rok se potykam se stavy kdy tyden nez mrcha prijde mam bolesti, jim vic a pak tech 5dni bych nejradeji sedela jen na wc jak to ze me jede.. ted se citim jak v ocekavani, ale jak tu kdosi zminil muze to byt zahnizdovani plus ty prsa (boli a jsou lehce vetsi a nebo se sprala podprda :nevim: :mrgreen: ) a doufam ze to tak je a mrcha za 14dni nedorazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
15.8.16 13:52
@lachi píše:
@evca 28 Díky, teď v pátek bude Verunce už měsíc.

Jezis to leti, to je neskutecne!

• Citovat
  • Upravit
1006
15.8.16 13:59

@Petruš Z. Skříň je fakt super, teď už jen přestěhovat věci. Tak to už se skříně taky brzy dočkáš, manžel je teda šikula. :palec: Já mám na zahrádce taky pár okurek nakladaček, ale nechávám je přerůst a stihnu je všechny sníst. :oops:
Věřím, že máš děsný chutě, nejhorší je, jak člověku něco zakážou, tak na to je chuť ještě větší. Tak hlavně že už máš za sebou těch prvních 14 dní, začátky jsou vždycky nejhorší a určitě zkoušej dál jídla, co projde, neprojde. Třeba projde i nějaká dobrota. :) Tak se drž, ale jak píšeš, pro malou člověk vydrží všechno. :kytka:
Díky, Verunku pohladím, já ji hladím a omatlávám pořád, jsem z ní čím dál víc hotová, je fakt úžasná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.8.16 14:00
@lachi píše:
@Marcella01 Ahoj, jak se máte? A jak zvládáš? Já se skoro po měsíci trochu vyspala a hned je ten svět růžovější. :lol: Bojovala jsem s kojením, netušila jsem, že je to taková věda, ale snad už to bude dobré. Verunka nám začala lépe spát, tak už mám i sem tam čas na něco jiného než na kojení. :mrgreen: Budíš malého v noci na kojení, nebo necháváš spát? Já jsem budit nemusela, vždycky se vzbudila sama, ale teď 2 poslední noci spinká i 4-5 hodin v kuse a mně se jí nechce budit, i když v porodnici samozřejmě radili budit.

Ahoj Lachi :mavam: tak to jste šikovné, že jste zvládly kojení, my bojovali, ale stále to máme kombinované, odsavam, přikládám, ale malému to nestačí, tak dostává jak UM, tak moje odsáte, plus co sám vypije z prsa, ale pořád lepší než nic :) v noci nebudim, jsem ráda, že spím :jazyk: v porodnici se budilo, ale doma na to kašlu, ale je pravda, že malý se budí sám po 3 hodinách, prostě chlap :mrgreen: dcera byla mnohem spavejsi, a taková klidnější…on má dny, kdy se fakt v noci nevyspim, ale pak je zas zlatý a vydrží spát furt :srdce: jestli Verunka prospívá, tak bych nebudila, užívej si toho, že můžeš spinkat s ní :pankac: já u malého zjistila, že nespal kvůli tomu, že už mu zas nestačila dávka mléka, měl hlad, ale jak jsem zblbla a nevyspala, tak mi to došlo až se zpožděním…proste demence hadr…teď už zas spinká jak andílek :dance:

Jinak zvládám v rámci možností, peru, žehlím, ono s těma dvouma dětma člověk musí fungovat ať chce nebo ne :mrgreen: ale taky toho mam občas plný brejle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.