Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB Jestli jsi v pořádku, tak by se ten KET mohl urychlit, ne? Těšte se, je na co
Pozitivní myšlení je důležitý ![]()
Ahoj holky, na netu Gennetu je jeste napsana nejaka MUDr. Hrochova. S tou nekdo nahodou zkusenost nemate?
@Petruš Z. - dík vím - ale druhý pokud se fakt povede bude s tím našim rarachem zajimavý.
a hlavně u mě to bude trochu rizikovější - mám za sebou dva císaře.
@Wildflower Bohužel neznám
@KamisB No, tak to bych taky měla obavy po 2 císařích. Mám za sebou jeden a jsem zvědavá, co bude. A máte doma divocha, jo? My máme mega kliďase, tak nám všichni říkají, že nám to holčička vrátí. Lidi jsou hrozně přející, fakt že jo.
@Petruš Z. - prcek neposedí a poslední dobou ani moc neposlouchá ![]()
ale teda v důležitých věcech jako venku u silnice apod to poslechne, ale někdy ho donutit uklidit to je fakt ukol
nebo aby neotvíral mrazák apod - já ten šuplík v něm nevytáhnu pomalu ani obouma rukama a on v pohodě jednou. Mám spíš strach, aby si něco neudělal než že větrá ledničku apod ![]()
tak uvidíš, třeba bude v klidu taky - to nikdo neví. Ale lepší být připravená ![]()
@Wildflower píše:
Ahoj holky, na netu Gennetu je jeste napsana nejaka MUDr. Hrochova. S tou nekdo nahodou zkusenost nemate?
neznám… a ani jsem tady o ní nic nečetla, jméno mi není vůbec povědomé.
@dehors píše:
neznám… a ani jsem tady o ní nic nečetla, jméno mi není vůbec povědomé.
Dekuji. Tak ja nevim, 6.zari mame prvni konzultaci u Langerove, ktera nam ale nejspis rekne, ze odchazi. Snad nam doporuci ke komu prejit. Fakt nevim, koho vybrat.
nebo jestli zkusit nekoho z Archy? Jen nevim koho..
@BubbleP - asi se jí dost dotýká, že se bortí tým. Ale to by je jako profesionály nemělo ovlivňovat ![]()
a gratuluji k aspoň jednomu zdravému embryjku a přeji hodně štěstí.
@KamisB píše:
Holky tak jsem se konečně odhodlala a objednala se na konzultaci před KETem.
Chtěla jsem MUDr. Langerovou, ale už to nejde, prý oznámila, že dala výpověď.
Tak hold zkusíme MUDr. Vysysalou a uvidíme jak to půjde.
MUDr Brandejská měla kolem mého termínu kdy bych mohla zrovna dovolenou.
Vykysalou jsem mela na KET v dobe kdy byla Langerova na dovolene. Je takova nemastna, neslana, sama od sebe ti nic nerekne, takze se ptej.
@BubbleP Hm… tak asi to na ní dost dolejhá. Ale nemusela by to tak dávat najevo. Jinak budeš mít KET v nativu?
Holky, vy mě děsíte…mám ve čtvrtek první pohovor v Gennetu s Brandejskou
@Dr.Renča píše:
Holky, vy mě děsíte…mám ve čtvrtek první pohovor v Gennetu s Brandejskou
Me to taky desi
Dej pak prosim vedet, jaky to bylo. Az nam Langerova rekne sbohem, tak opravdu nevim ke komu jit, kdyz to tady tak ctu.
@Dr.Renča @Wildflower Holky, já jsem tu nechtěla vyvolat žádnou paniku. Třeba Vám zrovna bude vyhovovat. A třeba nejste tak labilní, jen co dojde na řešení IVF jako já
Ono se to taky třeba časem trochu zlepší…
Jo, ještě jsem zapomněla napsat, že jsem jí asi rozčílila, když jsem se chtěla jít převlíknout do soukromí. Při první návštěvě se omluvila, že v ordinaci ještě nemají paravány, tak ať se převlíknu na tý jejich záchůdko-převlíkárně. Tentokrát jsem se tam cpala tak nějak sama (po pokynu „tak si odložte“) a ona mě upozornila, že to je ale jejich převlíkárna. no a já jsme se jen tupě zeptala, a kde se mám tedy převlíknout
.
takže pro hladký průběh bych doporučila: na nic moc se neptat a důvěřovat a převlíknout se přímo u lehátka ![]()
@dehors no já už začínám být také mírně labilní…zvlášť když mi někdo mezi dveřmi řekne, že už jdu pozdě a měla jsem to řešit dříve…nebaví mě každému vysvětlovat proč jsem dříve nepřišla…a navíc budu mít také spoustu otázek…minule jsem psala do poradny Tex… a ptala jsem se ho na nejlepší způsob stimulace vzhledem k mému věku a hormonálnímu profilu a ptala jsem se ho na ještě spoustu dalších věcí a on mi odpověděl, že moje vajíčko určitě nejsou kvalitní a mám zvažovat darovaná, přičemž mám hormonální profil jak dvacítka a každý měsíc ovulaci…načež mi doporučil Merional a Diphereline, což jsem potom četla, že píše úplně každé
@BubbleP píše:
@dehors![]()
já když tam byla poprvé a ona mi řekla odložte si, tak jsem si taky tak pro sebe zděšeně říkala, kde bych si jako měla odkládat…žádnou místnost jsem tam neviděla…a když jsem před OPU byla u Jarošový, tak ta mi tu místnost sama nabídla…
nj. příště půjdu v šatech a odložím si už v autě ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď