Gesslein S4 Buggy

161
6.1.13 19:23

Gesslein S4 Buggy

Ahoj holky. Máte zkušenosti s kočárkem Gesslein S4 Buggy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
23.4.13 17:19

no nevím

Mám ho doma, skípe, vrže, dítě mi z něj klouže. Myslím, že dle maminek je lepší Sportovní kočárek Snap 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
13.5.14 14:21

Mám ho pár měsíců a spokojenost obrovská, je lehoučkej, super se s ním jezdí, řiditelnej jednou rukou… ba dokonce jedním prstem :-) Poradí si s lecjakým terénem, za mě perfektní ;-) :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.5.14 14:45

pro i proti

Mám ho doma.
plusy: váha-dá se krásně nosit do schodů, snadno se ovládá
mínusy: pro dítě není až tak pohodlný - sedadlo je úzké, takže z něj klouže
na odkládání nožiček dosáhne tak ve 2,5 roku a to už se nánožník nedá zvedat, jelikož by mu nožičky vysely za stehýnka.
Záleží pro jak staré dítě kočárek je. Potkala jsem maminku a ta měla podobný kočárek, který vážil jen 4kg! Vypadal líp, ale značku už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.1.15 16:41

Dobry den,
muzu poprosit o vase zkusenosti s gessleinem s4?
Opravdu tak klouze?
A vrze?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
28.1.15 17:01

…mám teda starší verzi F4 a už kupovanou z druhé ruky, ale vrzání nepozoruji a jak jako klouže? Jako kolečka ve sněhu, nebo že se blbě drží a vykouzává z ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.1.15 17:20

@masa.dis v prvnim prispevku tady nahore pise jedna pani, ze ji z kocarku dite klouze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
28.1.15 17:22

Já jsem s ním strašně spokojená, a žádné vrzání ani klouzání jsem nezaznamenala, od toho jsou přece upínací pásy, aby dítě nesjíždělo…

Ale taky mám dotaz, m nesháněli jste už náhradní díly? Kočár mi sjel ze schodů - prázdný, a rupla mi výztuž boudy a ta teď nedrží, ptala jsem se na gesslein.cz na novou stříšku a za tu chtějí 2tis, což je třetina ceny co jsem za kočár platila :-( Tak zatím nevím, jak to vyřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
28.1.15 17:23

Jo a mám sporťák S4 Air+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
28.1.15 17:25

Měla jsem ho na prostřední dceru a je super skladný, lehoučký a odpružený. Jediná nevýhoda byla krátká opěrkou na nohy a hlavně mi prepadnul, když malá ležela a dala jsem na madlo přebalovací tašku. Celkově mi s dítětem vleže připadal nestabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
28.1.15 18:00

… aha, jako že dítko v něm sjíždí. No jde o to jak je velké. Já jsem tento kočárek pořídila na druhorozenou kvůli dovolené, že je skladnější než M4 od Gessleinu co jsme měli jako hlavní kočárek.
Malou jsem tam dala v létě v 1/2 roce a je pravda, že při „sezení“ tak jako podjížděla, ikdyž měla pásy. Ale jelikož pořádně sama neseděla tak jsem jí měla víc do lehu a to bylo v pohodě, nesjížděla tolik a krásně viděla ven. Potom jsem ale pořídila na MMB bavlněnou vložku do kočárku, protože se i dost potila a nechtělo se mi pořád odstrojovat celý kočár na čištění a super. Dcerka se tak nepotila a nepodjížděla. Myslím, že to je tou látkou - kočárkovinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
28.1.15 18:08
@Tercie píše:
Já jsem s ním strašně spokojená, a žádné vrzání ani klouzání jsem nezaznamenala, od toho jsou přece upínací pásy, aby dítě nesjíždělo…Ale taky mám dotaz, m nesháněli jste už náhradní díly? Kočár mi sjel ze schodů - prázdný, a rupla mi výztuž boudy a ta teď nedrží, ptala jsem se na gesslein.cz na novou stříšku a za tu chtějí 2tis, což je třetina ceny co jsem za kočár platila :-( Tak zatím nevím, jak to vyřeším…

já mám teda F4 a z druhé ruky, ale měla jsem Gesslein M4 z obchdu gessleincz.cz. V obchodě jsem byla osobně, mají tam i servis a pán je velice ochotný. Zkuste se zeptat tam jestli by neporadil jak na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
28.1.15 19:20

@masa.dis děkuju, je fakt, že jsem se rovnou ptala na novou stříšku, že mě nenapadla možnost opravy, tak to ještě zkusím, ale asi budu mít stejně smůlu, kočár jsem kupovala v německu :-(
A taky v něm mám látkovou vložku, kvůli pocení a údržbě, a je to paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.2.15 10:53

Prodávám potah Buggy, viz. můj inzerát a možno i original pláštěnka k tomu za 300,– Oboje použito asi 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
2.5.16 22:52

Gesslein S4 buggy

Ahoj, chtěla jsem se zeptat maminek, které vlastní také kočárek Gesslein Se buggy zda jim také v horším terénu a na kostkach chrci? A ještě jeden dotaz zda se mi, ze kočárek zataci doprava a to je cca 1mes. Používaný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí