Trojkombinace kočárku - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2039
6.1.13 17:30

Trojkombinace kočárku - jaký??

Ahoj maminky! Měla bych na vás velkou prosbu. Momentálně máme kočárek Chicco S3, tu starší verzi, ale bohužel dosluhuje a chtěli bychom koupit nový (nebo použitý po jednom prckovi). Ale ztrácím se v té změti kočárů. Chtěli bychom trojkombinaci, otočná kolečka, prostornější korbičku a sportovní verzi širší, aby se do ní prcek vešel i starší. A pokud by byla konstrukce bytelnější, nevadilo by mi ani, že je těžší. Hodně jezdíme autem, jsme z malé vsi, takže kočár budu často skládat a rozkládat. Prosím, poraďte mi, jaké máte zkušenosti a co byste mi doporučili, budu vděčná!! Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
6.1.13 17:35

Jané Slalom Pro :srdce: velká korbička, prostorný sporťák, jednoduché skládání, lehká konstrukce-zatím jsem na něm nenašla chybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.1.13 17:42

Já mám Easywalkera a je super, jsme maximálně spokojená. Korbička je veliká a perfektně se nechá skládat, je lehoučkej a je s ním snadná manipulace. Hodí se jak do terénu, tak do města. Bohužel cena není nejmenší, ale za tu kvalitu to stojí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.1.13 17:51

Mrkni na Hartan Topline s nebo Racer GT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.13 18:08

Bohužel teď ty korbičky dělají hrozně úzoučké… :nevim: :nevim:. Pro dvojčata jsem měla koupený easy walker a mně teda přijdou hrozně úzké ty korbičky… třeba fusak beránek tam dát je opravdu problém.. :nevim: :nevim:. Měla jsem i jané transporter + slalom a tam už mi přišla ta korbička o něco větší, ale fakt minimálně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.1.13 18:22

Ahoj, mam Firkon verano long a naprosta spokojenost. Hluboka korbicka ja obrovska, mimco v ni vydrzi dlouho. Sportak jde do lehu… Jsem na malem meste, jezdime i po lese a bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
6.1.13 18:26

@Liszane plně souhlasím JANÍÉ SLALOM PRO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.1.13 18:27
@Bessinka píše:
Ahoj, mam Firkon verano long a naprosta spokojenost. Hluboka korbicka ja obrovska, mimco v ni vydrzi dlouho. Sportak jde do lehu… Jsem na malem meste, jezdime i po lese a bez problemu…

jsme pro firjon verano long, i když je polský, myslím si, že je dobrý a není tak drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.1.13 18:40

@tumpach Presne. Za tu cenu je uzasny. Rekla bych, ze i lepsi nez nektere drahe, co jsem tak vypozorovala, pri kocarkovani s kamaradkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.1.13 18:46
@Liszane píše:
Jané Slalom Pro :srdce: velká korbička, prostorný sporťák, jednoduché skládání, lehká konstrukce-zatím jsem na něm nenašla chybu :pankac:

Naprosto souhlasím, jeden z nejlepších kočárků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.1.13 18:47
@kelynka píše:
Bohužel teď ty korbičky dělají hrozně úzoučké… :nevim: :nevim:. Pro dvojčata jsem měla koupený easy walker a mně teda přijdou hrozně úzké ty korbičky… třeba fusak beránek tam dát je opravdu problém.. :nevim: :nevim:. Měla jsem i jané transporter + slalom a tam už mi přišla ta korbička o něco větší, ale fakt minimálně… :roll:

Tak zrovna tahle korbička od Jane je menší, ale použitá, ze starší kolekce, to už je korba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.1.13 19:19

Holky tak já asi taky půjdu do Firkon VERANO LONG :) vypadá fakt dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
6.1.13 19:20

Jané Slalom, ale volila bych spíš starší verzi. Já mám 2007 a je dost velká, jak korba tak sporťák, ale ty nové verze jsou prý menší. Neviděla jsem na vlastní oči tak nevím, ale dost jsem to slyšela. Jinak jsem zamilovaná do Peg Perego GT3, ale ten je poměrně těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
6.1.13 20:08

Moc děkuju za rady a tipy! A u toho Firkonu, je ta konstrukce kovová nebo plastová? Tím že bych ho často skládala, chtěla bych raději kovovou, aby déle vydržel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
6.1.13 20:29

Co říkáte třeba na Casualplay S4? Je sice dražší, ale myslíte, že kvalitní? No a z těch levnějších jsem ještě našla Tako Captiva nebo Dorjan Danny Sport…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí