Kdy který kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
1.1.13 18:35

Kdy který kočárek?

Ahoj, ještě nenakupuju kočárek ale jen uvažuji zda je lepší hluboký kočárek s autosedačkou, a pak třeba až v roce dokoupit ten sporťák takový-na to sezení, a nebo přímo trojkombinaci..? Děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
1.1.13 18:38

Podle mě je lepší koupit jen hlubokou korbu a vajíčko a pak koupit rovnou golfky..( ze své zkušenosti ), ale koupila jsem trojkombinaci - tak vím aspon pro příště :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2672
1.1.13 18:40

@smurfka takže to stačí dokoupit později teda..dřív to asi stějne nevyužijem co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101516
1.1.13 18:40

@cvana Pochybuju, že seženeš něco co by byl hluboký + autosedačka… to už bude rovnou v kompletu se sporťákem. Jinak třeba já nacvaknutí autosedačky na velký podvozek nevyužila, přijde mi lepší pořídit si pod autosedačku nějaké golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
1.1.13 18:42

Já mám zase tojkombunaci a neměnila bych záleží natom kde se pohybuješ kam jezdíš a tak golfky jsou super budeme je kupovat na jaro pro cestu ve městě a tak ale zase sporták máme na ven do lesa na výlety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101516
@smurfka píše:
Podle mě je lepší koupit jen hlubokou korbu a vajíčko a pak koupit rovnou golfky..( ze své zkušenosti ), ale koupila jsem trojkombinaci - tak vím aspon pro příště :mrgreen:

Tak ono záleží co od kočáru čekáš… já třeba sporťák využívala cca rok a půl a kdyby se nenarodila druhé, tak i déle, ale takhle už je tam zase zpět korba. Ale tedy golfky mám taky, ale na spoustu aktivit vezmu raději ten sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1

Já jsem koupila dvojkombinaci, vajíčko mám, a nelituju, protože na zimu jsou golky naprd. Nejlepší je mít korbu, sporťák i pak golfky. U nás bych si c golfkama v zimě neškrtla, a to bydlím ve městě. Teď mám malou v korbě, na jaře vytáhnu sorťák, na léto koupím golfky a na podzim, zimu, zase sporťák.

• Citovat
  • Upravit
6956
1.1.13 18:43

Ja mela hluboky joolz a pak jsem si koupila sportak uplne jiny ( quinny freestyle)
Mam i golfky quinny zapp ale ty by mi nestacily protoze golface maji mensi kola a nejezdi ve velkem snehu.
Ten sportak ma kola jak blazen :D tak to kombinuju, podle toho jestli jedu jen nakupovat nebo do mesta, ci nekde do terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.1.13 18:43

@sad 1 mluvis mi z duse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
1.1.13 18:44
@Janichka píše:
@sad 1 mluvis mi z duse :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
1.1.13 18:46

Tak jasně..my bydlíme ve městě kde je každý rok sněhu jak když chlustnu..takže sporták prostě nepotřebuju, samozřejmě když už ho mám tak ho využiju, ale nechyběl by mi.. :nevim: jinak co vím tak se dá koupit zvlášt pouze hluboká korba a k tomu autosedačka..

• Citovat
  • Upravit
17013
1.1.13 18:48

Já bych radila hlubokej kočárek- marita, balila a podobný typ, klidně použitý, prodávají se moc pěkný, já ten svůj prodala jak novej. V tom odvozíš až do jara a pak koupit sporťák. Když už myslíš že využiješ autosedačku na podvozek, což já nevyužila, protože v autosedačce byl malej jen v autě a z auta k doktorce, max občas do krámu a autosedačku na košík, když jsem plánovala chodit po městě, brala jsem sebou korbu. Protože ty děti v těch autosedačkách :roll: autosedačka- auto, tam má využití, tak bych pořídila kvalitní autosedačku maxi, cybex a k tomu golfky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.1.13 19:01
  • Citovat
  • Upravit
12743
1.1.13 19:01

Já mám trojku a taky bych neměnila. hodně jezdím autem takže možnost vozit sedačku na podvozku využívám často. syn má v 11 měsících 9 kilo a sedačka 3,5 a nést ho v ruce jen přes silnici k baráku je pro mě fakt makačka!
záleží co od kočárku očekáváš a co využiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
1.1.13 19:15

S tímhle se neztotožňuju - obzvlášť pokud se dítě narodí dítě v létě, tak se v zimě s fusakem do korby nevejde - teda aspoň to naše by se tam nevešlo; navíc golfky nejsou tak dobře odpružené, do lehu jdou jen málokteré /je to spíše na popojíždění nebo pro větší děti; za mě teda vede trojkombinace na promyšleném podvozku

@smurfka píše:
Podle mě je lepší koupit jen hlubokou korbu a vajíčko a pak koupit rovnou golfky..( ze své zkušenosti ), ale koupila jsem trojkombinaci - tak vím aspon pro příště :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4