Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, ještě nenakupuju kočárek ale jen uvažuji zda je lepší hluboký kočárek s autosedačkou, a pak třeba až v roce dokoupit ten sporťák takový-na to sezení, a nebo přímo trojkombinaci..? Děkuji za tipy ![]()
Podle mě je lepší koupit jen hlubokou korbu a vajíčko a pak koupit rovnou golfky..( ze své zkušenosti ), ale koupila jsem trojkombinaci - tak vím aspon pro příště ![]()
@smurfka takže to stačí dokoupit později teda..dřív to asi stějne nevyužijem co ![]()
@cvana Pochybuju, že seženeš něco co by byl hluboký + autosedačka… to už bude rovnou v kompletu se sporťákem. Jinak třeba já nacvaknutí autosedačky na velký podvozek nevyužila, přijde mi lepší pořídit si pod autosedačku nějaké golfky.
Já mám zase tojkombunaci a neměnila bych záleží natom kde se pohybuješ kam jezdíš a tak golfky jsou super budeme je kupovat na jaro pro cestu ve městě a tak ale zase sporták máme na ven do lesa na výlety
@smurfka píše:
Podle mě je lepší koupit jen hlubokou korbu a vajíčko a pak koupit rovnou golfky..( ze své zkušenosti ), ale koupila jsem trojkombinaci - tak vím aspon pro příště
Tak ono záleží co od kočáru čekáš… já třeba sporťák využívala cca rok a půl a kdyby se nenarodila druhé, tak i déle, ale takhle už je tam zase zpět korba. Ale tedy golfky mám taky, ale na spoustu aktivit vezmu raději ten sporťák.
Já jsem koupila dvojkombinaci, vajíčko mám, a nelituju, protože na zimu jsou golky naprd. Nejlepší je mít korbu, sporťák i pak golfky. U nás bych si c golfkama v zimě neškrtla, a to bydlím ve městě. Teď mám malou v korbě, na jaře vytáhnu sorťák, na léto koupím golfky a na podzim, zimu, zase sporťák.
Ja mela hluboky joolz a pak jsem si koupila sportak uplne jiny ( quinny freestyle)
Mam i golfky quinny zapp ale ty by mi nestacily protoze golface maji mensi kola a nejezdi ve velkem snehu.
Ten sportak ma kola jak blazen
tak to kombinuju, podle toho jestli jedu jen nakupovat nebo do mesta, ci nekde do terenu.
Tak jasně..my bydlíme ve městě kde je každý rok sněhu jak když chlustnu..takže sporták prostě nepotřebuju, samozřejmě když už ho mám tak ho využiju, ale nechyběl by mi..
jinak co vím tak se dá koupit zvlášt pouze hluboká korba a k tomu autosedačka..
Já bych radila hlubokej kočárek- marita, balila a podobný typ, klidně použitý, prodávají se moc pěkný, já ten svůj prodala jak novej. V tom odvozíš až do jara a pak koupit sporťák. Když už myslíš že využiješ autosedačku na podvozek, což já nevyužila, protože v autosedačce byl malej jen v autě a z auta k doktorce, max občas do krámu a autosedačku na košík, když jsem plánovala chodit po městě, brala jsem sebou korbu. Protože ty děti v těch autosedačkách
autosedačka- auto, tam má využití, tak bych pořídila kvalitní autosedačku maxi, cybex a k tomu golfky ![]()
Já mám trojku a taky bych neměnila. hodně jezdím autem takže možnost vozit sedačku na podvozku využívám často. syn má v 11 měsících 9 kilo a sedačka 3,5 a nést ho v ruce jen přes silnici k baráku je pro mě fakt makačka!
záleží co od kočárku očekáváš a co využiješ
S tímhle se neztotožňuju - obzvlášť pokud se dítě narodí dítě v létě, tak se v zimě s fusakem do korby nevejde - teda aspoň to naše by se tam nevešlo; navíc golfky nejsou tak dobře odpružené, do lehu jdou jen málokteré /je to spíše na popojíždění nebo pro větší děti; za mě teda vede trojkombinace na promyšleném podvozku
@smurfka píše:
Podle mě je lepší koupit jen hlubokou korbu a vajíčko a pak koupit rovnou golfky..( ze své zkušenosti ), ale koupila jsem trojkombinaci - tak vím aspon pro příště