Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
vidím, že máš taky obří dítě a ještě k tomu holčička, my jsme na tom podobně a jezdíme ve sporťáku, v korbě nemáme šanci
@karolínka12 píše:
S tímhle se neztotožňuju - obzvlášť pokud se dítě narodí dítě v létě, tak se v zimě s fusakem do korby nevejde - teda aspoň to naše by se tam nevešlo; navíc golfky nejsou tak dobře odpružené, do lehu jdou jen málokteré /je to spíše na popojíždění nebo pro větší děti; za mě teda vede trojkombinace na promyšleném podvozku
muj je narozený v červnu a tuto zimu jsme v hluboké korbě přežili a místa tam má ještě dost..ted má 65 cm..( schválně jsem kupovala kočar s větší korbou, ne jen aby byl pěkný..) golfky mám vybrané které jsou hodně do lehu.. ![]()
@karolínka12
každému samozřejmě vyhovuje něco jiného..nevnucuju názor..já to přístě budu dělat určitě takhle ( u dalšího prcka )
@smurfka píše:
@monika32
Co jako kroutíš očima? Je to mnohem lepší rada než golfky a nemít sporťák… A taky jsem nad tím očima nekroutila…
Kroutím očima nad tvou poznámkou o AUTOsedačce..no ale každý jsme jiný - nechápu dnešní aktivistky které nedavají do chodítek, nenechávají děti v lehátkách, nebo autosedačkách - PROTOŽE TO TAK ŘÍKAJÍ DOKTOŘi že to je špatné..
no tvuj názor proč ne, ale já nad ním kroutím očima tak sorry
My už mámě těch centimetrů o něco víc, tak proto; kočár jsem si nevybírala, podědila jsem, ale nijak malý zase není, mám prostě velké dítě; golfky mám už koupené, taky plně dolehu, jsou od 6 měsíců, ale ještě jsem je nepoužila - prostě kočár je kočár navíc tady u nás je potřeba terénní vůz, což golfky fakt nejsou
@smurfka píše:
muj je narozený v červnu a tuto zimu jsme v hluboké korbě přežili a místa tam má ještě dost..ted má 65 cm..( schválně jsem kupovala kočar s větší korbou, ne jen aby byl pěkný..) golfky mám vybrané které jsou hodně do lehu..
@smurfka píše:
Kroutím očima nad tvou poznámkou o AUTOsedačce..no ale každý jsme jiný - nechápu dnešní aktivistky které nedavají do chodítek, nenechávají děti v lehátkách, nebo autosedačkách - PROTOŽE TO TAK ŘÍKAJÍ DOKTOŘi že to je špatné..no tvuj názor proč ne, ale já nad ním kroutím očima tak sorry
Mě to třeba nemusel říkat doktor, stačilo použít vlastní rozum.
![]()
@smurfka píše:
Kroutím očima nad tvou poznámkou o AUTOsedačce..no ale každý jsme jiný - nechápu dnešní aktivistky které nedavají do chodítek, nenechávají děti v lehátkách, nebo autosedačkách - PROTOŽE TO TAK ŘÍKAJÍ DOKTOŘi že to je špatné..no tvuj názor proč ne, ale já nad ním kroutím očima tak sorry
Ne neříkají to doktoři, zapojím rozum. Autosedačka je do auta. Pro dítě je a bude vždycky pohodlnější kočárek, než být zmačkané v autosedačce na podvozku. Ale tvůj názor mi přišel taky ujetej, ale nenavezla jsem se do tebe ![]()
@lucineeccka píše:
Mě to třeba nemusel říkat doktor, stačilo použít vlastní rozum.![]()
Já bych příště koupila hlubokej + autosedačku + golfky na, který se ta autosedačka dá v případě nutnosti nasadit (třeba MC a quinny zapp) a později třeba nějakej lepší sporťák. Nebo rovnou koupit lepší golfky třeba iglesinu.
Teď jsem měla trojkombinaci, sporťák, golfky. ![]()
Příspěvek upraven 01.01.13 v 19:34
@monika32 píše:
Ne neříkají to doktoři, zapojím rozum. Autosedačka je do auta. Pro dítě je a bude vždycky pohodlnější kočárek, než být zmačkané v autosedačce na podvozku. Ale tvůj názor mi přišel taky ujetej, ale nenavezla jsem se do tebe
no jako já nevím, ale tahat moje dítě třeba po parkovišti je pro mě docela záhul. má 9 kilo a sedačka skoro 4 a pro mě táhnout neforemných 13 kilo v ruce je děs, takže já používám sedačku na podvozku zcela běžně když jdu nakoupit…
Já jsem autosedačku na podvozku, taky občas použila, když jsem šla nakoupit nebo, když jsme jeli k třeba k dr autem.Ale pokud to šlo tahala jsem radši kočárek ![]()
@karolínka12 píše:vidím, že máš taky obří dítě a ještě k tomu holčička, my jsme na tom podobně a jezdíme ve sporťáku, v korbě nemáme šanci
Tak já jsem to očekávala s ohledem na genetiku naší rodiny a koupila jsem obr kočár. Mám Firkona Verano dvojkombinaci, a malá se mi tam vejde i s fusákem v pohodě. Má ještě i celkem rezervu, takže do jara tam ještě bude, ale mít jiný kočár, tak končím v září
![]()
Mám trojkombinaci a jsem spokojená. Nedokážu si představit v zimě s golfkama, ale kdo chce, tak proč ne.
A jak si psala do roka hluboká a pak sporťák, tak si vůbec nedokážu přestavit, jak bych udržela malýho roka v hluboký korbě. Stěží tam byl do 7mi měsíců ![]()