Kdy který kočárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karolínka12
1.1.13 19:19

:mavam: vidím, že máš taky obří dítě a ještě k tomu holčička, my jsme na tom podobně a jezdíme ve sporťáku, v korbě nemáme šanci

@sad 1 píše:
Já jsem koupila dvojkombinaci, vajíčko mám, a nelituju, protože na zimu jsou golky naprd. Nejlepší je mít korbu, sporťák i pak golfky. U nás bych si c golfkama v zimě neškrtla, a to bydlím ve městě. Teď mám malou v korbě, na jaře vytáhnu sorťák, na léto koupím golfky a na podzim, zimu, zase sporťák.
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
1.1.13 19:19
@karolínka12 píše:
S tímhle se neztotožňuju - obzvlášť pokud se dítě narodí dítě v létě, tak se v zimě s fusakem do korby nevejde - teda aspoň to naše by se tam nevešlo; navíc golfky nejsou tak dobře odpružené, do lehu jdou jen málokteré /je to spíše na popojíždění nebo pro větší děti; za mě teda vede trojkombinace na promyšleném podvozku

muj je narozený v červnu a tuto zimu jsme v hluboké korbě přežili a místa tam má ještě dost..ted má 65 cm..( schválně jsem kupovala kočar s větší korbou, ne jen aby byl pěkný..) golfky mám vybrané které jsou hodně do lehu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
1.1.13 19:21

@karolínka12
každému samozřejmě vyhovuje něco jiného..nevnucuju názor..já to přístě budu dělat určitě takhle ( u dalšího prcka )

• Citovat
  • Upravit
17014
1.1.13 19:21
@smurfka píše:
@monika32 :roll:

Co jako kroutíš očima? Je to mnohem lepší rada než golfky a nemít sporťák… A taky jsem nad tím očima nekroutila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.1.13 19:24

Kroutím očima nad tvou poznámkou o AUTOsedačce..no ale každý jsme jiný - nechápu dnešní aktivistky které nedavají do chodítek, nenechávají děti v lehátkách, nebo autosedačkách - PROTOŽE TO TAK ŘÍKAJÍ DOKTOŘi že to je špatné.. :nevim: no tvuj názor proč ne, ale já nad ním kroutím očima tak sorry

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
1.1.13 19:24

My už mámě těch centimetrů o něco víc, tak proto; kočár jsem si nevybírala, podědila jsem, ale nijak malý zase není, mám prostě velké dítě; golfky mám už koupené, taky plně dolehu, jsou od 6 měsíců, ale ještě jsem je nepoužila - prostě kočár je kočár navíc tady u nás je potřeba terénní vůz, což golfky fakt nejsou

@smurfka píše:
muj je narozený v červnu a tuto zimu jsme v hluboké korbě přežili a místa tam má ještě dost..ted má 65 cm..( schválně jsem kupovala kočar s větší korbou, ne jen aby byl pěkný..) golfky mám vybrané které jsou hodně do lehu.. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
1.1.13 19:26
@smurfka píše:
Kroutím očima nad tvou poznámkou o AUTOsedačce..no ale každý jsme jiný - nechápu dnešní aktivistky které nedavají do chodítek, nenechávají děti v lehátkách, nebo autosedačkách - PROTOŽE TO TAK ŘÍKAJÍ DOKTOŘi že to je špatné.. :nevim: no tvuj názor proč ne, ale já nad ním kroutím očima tak sorry

Mě to třeba nemusel říkat doktor, stačilo použít vlastní rozum. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
1.1.13 19:28
  • Citovat
  • Upravit
17014
1.1.13 19:30
@smurfka píše:
Kroutím očima nad tvou poznámkou o AUTOsedačce..no ale každý jsme jiný - nechápu dnešní aktivistky které nedavají do chodítek, nenechávají děti v lehátkách, nebo autosedačkách - PROTOŽE TO TAK ŘÍKAJÍ DOKTOŘi že to je špatné.. :nevim: no tvuj názor proč ne, ale já nad ním kroutím očima tak sorry

Ne neříkají to doktoři, zapojím rozum. Autosedačka je do auta. Pro dítě je a bude vždycky pohodlnější kočárek, než být zmačkané v autosedačce na podvozku. Ale tvůj názor mi přišel taky ujetej, ale nenavezla jsem se do tebe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.1.13 19:30
@lucineeccka píše:
Mě to třeba nemusel říkat doktor, stačilo použít vlastní rozum. :kytka: :mavam:
:mrgreen: koukám že taky nemáš hlavu jen na to, aby ti nepršelo do krku :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
1.1.13 19:32

Já bych příště koupila hlubokej + autosedačku + golfky na, který se ta autosedačka dá v případě nutnosti nasadit (třeba MC a quinny zapp) a později třeba nějakej lepší sporťák. Nebo rovnou koupit lepší golfky třeba iglesinu.

Teď jsem měla trojkombinaci, sporťák, golfky. :roll:

Příspěvek upraven 01.01.13 v 19:34

• Citovat
  • Upravit
12743
1.1.13 19:33
@monika32 píše:
Ne neříkají to doktoři, zapojím rozum. Autosedačka je do auta. Pro dítě je a bude vždycky pohodlnější kočárek, než být zmačkané v autosedačce na podvozku. Ale tvůj názor mi přišel taky ujetej, ale nenavezla jsem se do tebe :cert:

no jako já nevím, ale tahat moje dítě třeba po parkovišti je pro mě docela záhul. má 9 kilo a sedačka skoro 4 a pro mě táhnout neforemných 13 kilo v ruce je děs, takže já používám sedačku na podvozku zcela běžně když jdu nakoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
1.1.13 19:38

Já jsem autosedačku na podvozku, taky občas použila, když jsem šla nakoupit nebo, když jsme jeli k třeba k dr autem.Ale pokud to šlo tahala jsem radši kočárek :)

• Citovat
  • Upravit
sad 1
1.1.13 19:40
@karolínka12 píše: :mavam: vidím, že máš taky obří dítě a ještě k tomu holčička, my jsme na tom podobně a jezdíme ve sporťáku, v korbě nemáme šanci

Tak já jsem to očekávala s ohledem na genetiku naší rodiny a koupila jsem obr kočár. Mám Firkona Verano dvojkombinaci, a malá se mi tam vejde i s fusákem v pohodě. Má ještě i celkem rezervu, takže do jara tam ještě bude, ale mít jiný kočár, tak končím v září :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2017
1.1.13 19:41

Mám trojkombinaci a jsem spokojená. Nedokážu si představit v zimě s golfkama, ale kdo chce, tak proč ne.

A jak si psala do roka hluboká a pak sporťák, tak si vůbec nedokážu přestavit, jak bych udržela malýho roka v hluboký korbě. Stěží tam byl do 7mi měsíců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí