Kočárek v tyrkysové barvě

bara 1
1.1.13 15:35

kočárek v tyrkysové barvě

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jelikož nemám žádné zkušenosti o radu.
Ráda bych si vybrala kočárek v tyrkysové barvě ale vůbec netuším jaký kočárek je vlastně dobrý. Chtěla bych trojkombinaci. Má někdo nějaký tip?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101613
1.1.13 15:40

Ono záleží co od kočárku očekáváš, kde bydlíš, zda ho budeš vozit často autem nebo naopak MHD, jestli chceš nový nebo starší a kolik si ochotná investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 15:42

X lander x move. mám a jsem moc spokojená. je to dvojkombinace a s adaptéry se dá použít sedačka maxi cosi (x lander x-car bych nekupovala, není tak bezpečná)

http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.1.13 15:46

@bara 1 Jojo, taky bych nejdřív nadhodila základní technické parametry, cenu, kterou jsi ochotná akceptovat, a až pak barvu :lol: On má člověk krapet jiný požadavky, když jezdí autem a po vsi, než když se cpe každý den do pidi výtahu, MHD a největší terén je žulová kostka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.1.13 15:48

Za mě x lander ani náhodou, sice hezkej, ale těžkej, šílně tvrdej, malá korba a pokud je to stejné jak u xa, tak zvlášť adaptéry na sedačku a na korbu… taška taky blbě řešená, na takový cvoky, ucho se musí odepínat, když se věší na kočár… ale jak píše @j.a.n.i1 záleží, jaký kočár a na co ho chceš,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.1.13 15:52

No cena zhruba těch 11 000kč, spíše na chození venku, občas jenom vozit autem na větší nákupy, jinak já řidičák nemám, takže spíš pěšky. Jedna kamarádka mi navrhla tento http://www.malvik.cz/…kocarek-2011 , ale stejně nevím jaký kočárek je dobrý a co má všechno mít atd…a hlavně jestli mu odpovídá cena. Samozřejmě musim asi vyzkoušet, ale já ani nevim kde

• Citovat
  • Upravit
844
1.1.13 16:05

Tako Laret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.1.13 16:07

@bara 1 Espiro Vector má šíleně maličkej sporťáček, ten bych teda právě z tohoto důvodu nebrala. Taky se mi tenkrát líbil, ale sporťák jak pro panenky. Určitě bych se zaměřila především na výběr sporťáku - pokud chceš více-kombinaci, protože často maminy řeší korbu, v které je to mimino ale jen pár měsíců a nejdelší dobu tráví dítě pak ve sporťáku.

No, je to boj, každý kočár je úplně jiný, fakt by bylo dobré, kdybys aspoň věděla, co od něj očekáváš - nagukovací, gumová, plastová kola, houpání ano nebo ne, jak velký má mít koš, váha kočáru - spíš lehčí nebo je to jedno… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 16:17
@aničkakytička píše:
Za mě x lander ani náhodou, sice hezkej, ale těžkej, šílně tvrdej, malá korba.

Těžký??? podvozek má 9,9 kg korba 4,2. to je naprosto standardní hmotnost a patří spíš mezi lehčí. s kočárem jezdím do lesa a terén v pohodě zvládá a dítě mi nijak vyklepaný nepřijde. komplet kočárek narvu do kufru C3 takže skladnost excelentní. taška se dá právě díky těm cvokům nasadit jednou rukou na rozdíl třeba od CP S3.
při použití originál XL sedačky x car jsou na korbu i na sedačku jedny adaptéry. logocky pokud chceš použít jiný typ sedačky (jiný výrobce) tak musíš použít jiné adaptéry ale to má spousta kočárků.

výhodou je polohovací korba na pásek z boku takže nemusíš šátrat dítěti za hlavou když ho chceš položit, korba se dá odepnout od rantlu korby a dítě jedoucí na břiše krásně vidí ven, sporťak je reverzní, nákupní košík je super velký apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.1.13 16:20

Na prvni dcerku jsem mela taky xlandera a super, hlavne pohodlny sportak pro dite. U druhe dcerky quinny buzze a poslala jsem ho dal, ted casuplay a stejne koketuji s myslenkou o xlandru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.1.13 16:21

@paola white ano, je těžký, rvala jsem ho do kufru rudá jak rak, tvrdý je, kolem odpružení nejel ani v rychlíku. u té tašky, pokaždé, když chci sundat z rukojeti a dát na ramenu, musím připínat popruh, to zrovna praktické není. na většimu kočárků nepotřebuješ adaptéry, aby se daal přichytit korba a třeba u jané ani ta autosedačka. korba možná polohovací ale mrnavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.1.13 16:24

@bara 1 No, záleží, jestli ti stačí autosedačka z kombinace nebo budeš kupovat nějakou lepší. Jinak velká kola, velký košík a aby se vešel do auta. V Liberci je třeba Petto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.1.13 16:32
@bara 1 píše:
No cena zhruba těch 11 000kč, spíše na chození venku, občas jenom vozit autem na větší nákupy, jinak já řidičák nemám, takže spíš pěšky. Jedna kamarádka mi navrhla tento http://www.malvik.cz/…kocarek-2011 , ale stejně nevím jaký kočárek je dobrý a co má všechno mít atd…a hlavně jestli mu odpovídá cena. Samozřejmě musim asi vyzkoušet, ale já ani nevim kde

týý jo ten vypadá parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 16:36

@aničkakytička a jaký kočárek je teda podle tebe lehký? já dám podvozek do auta jednou rukou a to nejsem žádný Herkules :think: tašku sundavám jen u doktorky takže mě to zas tak šílený nepřijde :nevim: co jsem měla možnost porovnat tak mají stejné odpružení jako CP, Quinny, Enzo Evo. jediný který je odpružený fakt výrazně víc je kamarádčino Brio Go. já mám prcka narozeného v lednu takže mi v korbě vydržel díky polohování až do 9 měsíců a to není žádnej záprtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.1.13 16:37

@paola white Naše mono sporťáky nejdou nad 10 kg komplet a dvojkočárek má tuším komplet něco kolem 13 kg. Takže ano, je to těžká kráva :lol: Na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí