Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Líbí se mi, ale nemůžu na něj nikde najít žádné recenze, tak prosím o zkušenosti dobré i špatné. Je to tento http://www.kifik.cz/…solam-s-line
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...Ahoj, ja som si ho objednala v bezovej farbe pre chlapceka. Uz ho mam doma, je krasny, lahky (teda jeden z tych lahsich). Ma sikovne velke kolieska, co vyhovuje môjmu partnerovi
a naviac sa dobre ovlada v tomto zasnezenom pocasi. Takze ja by som odporucala. A este sa dobre a jednoducho sklada do auta, ide to uplne jednoducho
.
@JannulaB píše:
Ahoj, ja som si ho objednala v bezovej farbe pre chlapceka. Uz ho mam doma, je krasny, lahky (teda jeden z tych lahsich). Ma sikovne velke kolieska, co vyhovuje môjmu partnerovia naviac sa dobre ovlada v tomto zasnezenom pocasi. Takze ja by som odporucala. A este sa dobre a jednoducho sklada do auta, ide to uplne jednoducho
.
Děkuju za odpověď a jak dlouho s ním jezdíš??Já sem se dívala, že nemá ale moc širokej sporťák. V jediné prodejně kde sem na internetu našla, že ho mají, tak ho stejně nemají když sem tam dojela, tak nevím
Športak ma praveze OK, moja sestra ma kočík BEXA a môj SOLAM je oproti nemu vyšší (čo mi vyhovuje, lebo ja aj priateľ sme dosť vysoký) a aj vaničku má väčšiu. Ja s ním chodím práve len teraz, čerstvo
. Tiež som ho nikde predtým nevedela nájsť a ani vidieť, tak som si ho objednala naslepo, ale neľutujem a priateľ tiež nie, aj jemu sa páči
.
@JannulaB píše: Športak ma praveze OK, moja sestra ma kočík BEXA a môj SOLAM je oproti nemu vyšší (čo mi vyhovuje, lebo ja aj priateľ sme dosť vysoký) a aj vaničku má väčšiu. Ja s ním chodím práve len teraz, čerstvo. Tiež som ho nikde predtým nevedela nájsť a ani vidieť, tak som si ho objednala naslepo, ale neľutujem a priateľ tiež nie, aj jemu sa páči
.
Ony totiž recenze nikde nejsou, tak nevím. Ještě zkusím počkat do března to ve veletrh pro dítě a tam bych ho třeba vidět mohla.Naslepo.se mě objednávat nechce. Zkoušela sem v obchodě jezdit o s dorjanem a super, tak ještě musím bodner přemýšlet
Ahoj, taky se chci zeptat. Je stříška polohovatelná, nebo jak je vyfoceno je pořád stejně uchycena a vytahuje se jen ten kšiltík
kde je síťka? Kočárek je moc pěkný a chci jej objednat jen si netroufnu. A ještě ta hluboká korba je fakt tak velká 80×42cm vnitřní rozměr? Děkuji za info.
Ahojky holky. Zatím na nákup času dost, termín máme až v létě, ale už se rozkoukávám (je toho toliiik). Nechce se mi za kočárek moc utrácet. Narazila jsem ted na tento a moooc se mi líbí. Na živo jsem ho neviděla. Prosím o majitelky co jej mají. Je kočárek odpružený? Je vhodný do terénu? Stačí mi štěrkové a polní cesty, žádné extra drámo
Jak velká je hluková korbička (vnitřní část)? Skládá se lehce? je lehoučký? Jezdí se s ním dobře? Já se byla mrknout na jedné prodejně a nejlépe mi tam sednul polský kočárek Camarelo Dakota. Byl lehoučký, krásně se s ním jezdilo. Špatně se lezlo dolů do košíku - jak je to vyřešné tady? Vypadá, že se tam dostane člověk parádně. A taky mě láká ta cena…Moc děkuji za odpovědi. Prosím tak nějak nejlépe popsat jaký je
![]()
A ten camarelo dakota stál v obchodě 10.990,– což se mi za Polský moc dávat nechce. Cena 6.900,– za ten Prampol vypadá fakt lépe!
snad se s ním jezdí také tak krásně. Ještě se zeptám - lze polohovat madlo? (myslím na výšku)
Já kontaktovala jednu maminku co si kočárek koupila, je velice spokojená
a jen chválila. Ta hluboká korba je opravdu tak velká jak jsem psala a stříška se dá polohovat. U nás není nikde k vidění, sama proto nemohu posoudit. Termín mám také v létě, ale jak píšeš je kočárků je moc a na poslední chvilku se kupovat nedá. Jinak termín objednávky v obchodě v našem městě je až 6týdnů ![]()
Já ještě váhám nad tímto http://www.moje-miminko.cz/…6l-7499.html Je to hit ruska
. Velká korba, jen ten košík ![]()
Kkiko - no ten košík je právě peklo. Já viděla naživo tento http://www.kocarkylaland.cz/…-dakota:379/. Jezdilo se s ním báječně. Ale přístup do košíku fakt peklo. A za Polský se mi dávat 11tis nechce. Tento je za luxusní cenu…
Tobě ho objednají? Ty vozo u nás v obchodě asi nikde není. Mám taky trošku strach brát to přes net, kvuli případné reklamaci…
Ahoj, koukala jsem na vaši diskuziNemáte někdo ještě zkušenost s Prampolem Zebra je to sporťák. U nás ho nikde nemají, moc se mi líbí jen nevím zda by se nám vlezl do kufru u auta(máme feldu)jinak bych ho brala, ale ty rozměry složeného kočárku mě trochu děsí. Děkuju za odpověď.
Ahoj holky.Taky přemýšlím nad Solamem.Moc se mi líbí a ta cena je taky super. Našla jsem ho na aukru i s autosedačkou za necelých osm tisíc. Což je super.
Ahoj holky, fakt nemám zkušenosti, nakonec sme do něho nešli, protože nikde nic o něm není a nikde na prodejně ho nemají, takže sme zas tak riskovat nechtěli
No já našla na modrým koníkovi. Maminky co ho mají jsou spokojené. A který kočárek jste nakonec pořídili?
@anajsi píše:
No já našla na modrým koníkovi. Maminky co ho mají jsou spokojené. A který kočárek jste nakonec pořídili?
Tak to já když sem hledala, tak ani na modrým koníkovi nic nebylo, tak sem zakládala diskuzi a nic. Máme Tako laret