Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...Ahoj, chtěla jsem se, prosím vás, zeptat, jestli jste některá kočárek Solam Prampol prala. Já jsem jej koupila použitý a chtěla bych si ho pro svůj dobrý pocit vyprat nebo očistit. Zkoušely jste dát třeba slídu do pračky?
Díky za odpověď.
@ilush
Vnitrni vlozka z hluboky korby je pratelna. Slida nevim. Ale kdyz ne v pracce tak v ruce to jde urcite ![]()
Tak jsem zkusila vše, co šlo odmontovat, vyprat v ruce. Kde byly nečistoty jsem přejela kartáčkem. Pak jsem to hodila do pračky na ruční praní a zdá se, že se tomu nic nestalo. Ještě zkusím vyčistit boudu.
Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli jste některá kupovala náhradní popruhy do sporťáku. Kupovala jsem kočárek přes internet a paní se nějak nezmínila, že kočárek prodává bez popruhů. Docela zásadní informace… ![]()
Kdyby mel nekdo zajem, zde v bazarku prodavam leather line. Ma zaruku do 08/2017, jezdime v nem od rijna. Zamilovala jsem se do sportaku Joie litetrax 4 tak proto prodej.
Dobrý den,
přemýšlím o tomto typu kočárku.
Zajímalo by mne, jak jste s ním spokojeni. Jestli vrstva v korbičce, na které dítě leží není moc tenká? Jestli je problém s kolečky atd.
Je sportovní verze dost prostorná? Pásy dost dlouhé, stříška a nánožník drží jak mají? Nesesouvá se dítě moc dolů? Četla jsem recenzi na kočárek Maked Lucky- ze začátku všichni spokojeni, ale pak se začaly objevovat mouchy.
Mohla bych popř. poprosit o foto trojkombinace u solam jeans nikde není.
Děkuji
Dobrý den, já zatím používám hlubokej a jsem spokojena, do korby jsem dala ještě slabou deku.
Dobré odpoledne, neuvažuje někdo okoupi kočárku Prampol Dasiy 2016? Moc se nám na internetu líbí, hlavně mě potěšilo, že má celkem větší korbu oproti jiným. Malý se má narodit v srpnu, tak bych ji ráda ještě využila i v zimně. Nenašla jsem ale žádné recenze. Děkuji
Prampol Solam máme 15 měsíců a naprostá spokojenost. Hluboká korba bezvadná, brzda skvělá, jezdí se s ním jedna báseň. U sportovní verze je trošku boudička vachrlatá (nedrží na obou stranách souměrně), ale stačí ručně poupravit a jede se dál. Krásně jezdí na chodníkách i v lese. Dokonce (pro mě překvapením) když v hluboké korbě dítě leží a kouká, tak zvenku přes boudu prosvítá sluníčko a dítě uvnitř vidí barevné obrazce - máme černobílou verzi (limited edition), takže o to lepší, když se zabaví koukáním do boudy a neřve ![]()
Kupovala jsem ho podle recenzí a za tu cenu to je dobrá volba. Neměnila bych.