Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...@veronikaki píše:
http://www.kifik.cz/…olam-limitedKupovala jsem ho na eshopu viz odkaz. Maji plno typu. My mame ten tmavy a i presto, ze prevazuje cerna barva, tak ted pri tech vedrech co byli, tak mala mela v kocarku prijemne. Takze nemusi platit, ze ve tmavem kocare je horko. Stastny vyber
Dekuji, nakonec jsem vzdala kamenne prodejny v okoli Praha. Nikde nic. V cervenci objednavam a hotovo. ![]()
@veronikaki píše:
Zdravim, ja jsem si na slepo objednala kocarek prampol solam a urcite bych doporucila. Jsem spokojena. Mala se mi narodila koncem zari a priorita byla velka korba, ze ktere hned mimco nevyroste pres zimu. A korbu jsem vyuzivala plnych 7 mesicu a dcerka neni zadny drobek. Kdyz by uz nebylo takove teplo, byla by v ni i del. Porad misto jak na sirku, tak delku bylo. Ted jsme presli na sportak. Ten je sice uzsi, ale mimco je tam jen v lehcim obleceni, takze pohoda. Rukojet je polohovatelna, kosik uveze neuveritelne mnozstvi veci. Denne ho taham ze susarny (bydlime v cinzaku) a je jako novy. Poridila jsem si ho v cerno-bile barve a super, mame nafukovaci kolecka, plastenka, slunecnik a tasku s moskytierou jsme dostali ke kocarku automatcky. Byla moznost dokoupit i vajicko, ale to mame pujcene. Fakt doporucuju. Dvojkonbinace nas vysla na necelych 7.500. Ale je to kocar k nezaplaceni
Adapter na sedacku je v cene? Chci si koupit na bambino.cz a tam maji i se sedackou cca 7500. Ale nepisou nic o adapteru. Ten zminuji jen kdyz se dokupuje sedacka zvlast.
@Gambo
My jsme sedacku nekupovali, meli jsme pujcenou. Takze o adapteru na vajicko bohuzel nevim. Tak at vam dobre slouzi ![]()
@Gambo já ho kupovala nakonec v kamenné prodejně a adaptér byl v ceně. Na netu to bylo napsáno. Zkus poslat dotaz přímo do bambina… jsou tam velice ochotní a odpoví ti hned
taky jsem jim psala.
@Venda85 píše:
@Gambo já ho kupovala nakonec v kamenné prodejně a adaptér byl v ceně. Na netu to bylo napsáno. Zkus poslat dotaz přímo do bambina… jsou tam velice ochotní a odpoví ti hnedtaky jsem jim psala.
O vikendu jsem jim psala a dnes psal pan ze je v cene. To je super. Ted jen barvu a muzu objednavat ![]()
Vim, ze to sem nepatří, ale kdybyste někdo chtěl, prodávám ho…plna výbava, jeste do 2016 v zaruce…;-)
@jaanulkaa píše:
Vim, ze to sem nepatří, ale kdybyste někdo chtěl, prodávám ho…plna výbava, jeste do 2016 v zaruce…;-)
Ma nejake chyby ze prodavate? Snad jsem koupila dobre. Klidne mi. poslete sz.
@Gambo ja jsem s nim spokojena…:-) dlouho bych mohla vypisovat klady, které jsem na kocarku objevila v porovnání s kočárky kamarádek…takze určitě jste vybrala dobre… Ale malej bude za chvilku rok a chtela bych ho uz vyměnit za lehčí golfky- bydlím na kopci, takze když ho denně vlacim, uz toho mam často „plny kecky“…takze to je můj důvod prodeje… Mam jeste samotnéj sporťák od Teutonie (porizovala jsem kvuli in-line bruslím), takze budu s golfkama střídat ten…
@jaanulkaa píše:
@Gambo ja jsem s nim spokojena…:-) dlouho bych mohla vypisovat klady, které jsem na kocarku objevila v porovnání s kočárky kamarádek…takze určitě jste vybrala dobre… Ale malej bude za chvilku rok a chtela bych ho uz vyměnit za lehčí golfky- bydlím na kopci, takze když ho denně vlacim, uz toho mam často „plny kecky“…takze to je můj důvod prodeje… Mam jeste samotnéj sporťák od Teutonie (porizovala jsem kvuli in-line bruslím), takze budu s golfkama střídat ten…
Tak to jo. Je fakt ze je tezky
Holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kde sehnat samotné adaptéry na tento kočárek? Psala jsem na bambino, ale tam prodávají ty adaptéry s autosedačkou a tu já už sehnala, ale teď se mi nedaří sehnat ty adaptéry…děkuji za rady.. ![]()
@maajduska píše:
Holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kde sehnat samotné adaptéry na tento kočárek? Psala jsem na bambino, ale tam prodávají ty adaptéry s autosedačkou a tu já už sehnala, ale teď se mi nedaří sehnat ty adaptéry…děkuji za rady..
Já mám za to, že prodávají i jen ten adaptér zvlášť. Zkuste se jich optat ještě jednou.
Ja mam za to ze se samostatne neprodavaji. Zadny eshop je nenabizi. Zkusila bych napsat primo na Prampol a zeptat se jih na to. Bambino od nich hodne bere a kdyz jsem jim psala ohledne kocaru odkazali me na ne. Zkusit se nejak domluvit. Ale myslim ze to neni nahradni dil volne prodejny