Prampol Solam S-line

Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?

Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
20.6.15 19:27
@veronikaki píše:
http://www.kifik.cz/…olam-limitedKupovala jsem ho na eshopu viz odkaz. Maji plno typu. My mame ten tmavy a i presto, ze prevazuje cerna barva, tak ted pri tech vedrech co byli, tak mala mela v kocarku prijemne. Takze nemusi platit, ze ve tmavem kocare je horko. Stastny vyber :)

Dekuji, nakonec jsem vzdala kamenne prodejny v okoli Praha. Nikde nic. V cervenci objednavam a hotovo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.6.15 19:43
@veronikaki píše:
Zdravim, ja jsem si na slepo objednala kocarek prampol solam a urcite bych doporucila. Jsem spokojena. Mala se mi narodila koncem zari a priorita byla velka korba, ze ktere hned mimco nevyroste pres zimu. A korbu jsem vyuzivala plnych 7 mesicu a dcerka neni zadny drobek. Kdyz by uz nebylo takove teplo, byla by v ni i del. Porad misto jak na sirku, tak delku bylo. Ted jsme presli na sportak. Ten je sice uzsi, ale mimco je tam jen v lehcim obleceni, takze pohoda. Rukojet je polohovatelna, kosik uveze neuveritelne mnozstvi veci. Denne ho taham ze susarny (bydlime v cinzaku) a je jako novy. Poridila jsem si ho v cerno-bile barve a super, mame nafukovaci kolecka, plastenka, slunecnik a tasku s moskytierou jsme dostali ke kocarku automatcky. Byla moznost dokoupit i vajicko, ale to mame pujcene. Fakt doporucuju. Dvojkonbinace nas vysla na necelych 7.500. Ale je to kocar k nezaplaceni :D

Adapter na sedacku je v cene? Chci si koupit na bambino.cz a tam maji i se sedackou cca 7500. Ale nepisou nic o adapteru. Ten zminuji jen kdyz se dokupuje sedacka zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.15 21:08

@Gambo
My jsme sedacku nekupovali, meli jsme pujcenou. Takze o adapteru na vajicko bohuzel nevim. Tak at vam dobre slouzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.6.15 09:56

@Gambo já ho kupovala nakonec v kamenné prodejně a adaptér byl v ceně. Na netu to bylo napsáno. Zkus poslat dotaz přímo do bambina… jsou tam velice ochotní a odpoví ti hned :-) taky jsem jim psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.6.15 10:46
@Venda85 píše:
@Gambo já ho kupovala nakonec v kamenné prodejně a adaptér byl v ceně. Na netu to bylo napsáno. Zkus poslat dotaz přímo do bambina… jsou tam velice ochotní a odpoví ti hned :-) taky jsem jim psala.

O vikendu jsem jim psala a dnes psal pan ze je v cene. To je super. Ted jen barvu a muzu objednavat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.7.15 18:07

Tak uz ho mam doma! je super. Trochu tezky. Ale super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
24.7.15 18:53

Vim, ze to sem nepatří, ale kdybyste někdo chtěl, prodávám ho…plna výbava, jeste do 2016 v zaruce…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.7.15 20:34
@jaanulkaa píše:
Vim, ze to sem nepatří, ale kdybyste někdo chtěl, prodávám ho…plna výbava, jeste do 2016 v zaruce…;-)

Ma nejake chyby ze prodavate? Snad jsem koupila dobre. Klidne mi. poslete sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
24.7.15 20:41

@Gambo ja jsem s nim spokojena…:-) dlouho bych mohla vypisovat klady, které jsem na kocarku objevila v porovnání s kočárky kamarádek…takze určitě jste vybrala dobre… Ale malej bude za chvilku rok a chtela bych ho uz vyměnit za lehčí golfky- bydlím na kopci, takze když ho denně vlacim, uz toho mam často „plny kecky“…takze to je můj důvod prodeje… Mam jeste samotnéj sporťák od Teutonie (porizovala jsem kvuli in-line bruslím), takze budu s golfkama střídat ten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.7.15 20:42
@jaanulkaa píše:
@Gambo ja jsem s nim spokojena…:-) dlouho bych mohla vypisovat klady, které jsem na kocarku objevila v porovnání s kočárky kamarádek…takze určitě jste vybrala dobre… Ale malej bude za chvilku rok a chtela bych ho uz vyměnit za lehčí golfky- bydlím na kopci, takze když ho denně vlacim, uz toho mam často „plny kecky“…takze to je můj důvod prodeje… Mam jeste samotnéj sporťák od Teutonie (porizovala jsem kvuli in-line bruslím), takze budu s golfkama střídat ten…

Tak to jo. Je fakt ze je tezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
24.7.15 20:46

@Gambo řekla bych, ze to je obecně vada trojkombinaci…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.8.15 19:50

adaptéry

Holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kde sehnat samotné adaptéry na tento kočárek? Psala jsem na bambino, ale tam prodávají ty adaptéry s autosedačkou a tu já už sehnala, ale teď se mi nedaří sehnat ty adaptéry…děkuji za rady.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.8.15 20:30
@maajduska píše:
Holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kde sehnat samotné adaptéry na tento kočárek? Psala jsem na bambino, ale tam prodávají ty adaptéry s autosedačkou a tu já už sehnala, ale teď se mi nedaří sehnat ty adaptéry…děkuji za rady.. ;)

Já mám za to, že prodávají i jen ten adaptér zvlášť. Zkuste se jich optat ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.8.15 20:38

Jo tak já to ještě zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.8.15 08:45

Ja mam za to ze se samostatne neprodavaji. Zadny eshop je nenabizi. Zkusila bych napsat primo na Prampol a zeptat se jih na to. Bambino od nich hodne bere a kdyz jsem jim psala ohledne kocaru odkazali me na ne. Zkusit se nejak domluvit. Ale myslim ze to neni nahradni dil volne prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí