Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych pořídit golfky, neboť často cestujeme, potřebuji, aby byly skladné, rychle složitelné, polohovací do lehu. Zkoušela jsem koupit přes bazar, ale vždy byly rozviklané, špatně se točily přední kolečka, takže s kočárkem nešlo ani jet, konstrukce celkově byla vachrlatá. V obchodě jsem taky zkoušela pár, dost mě zarazilo, že některé, když se daly do lehu a položila jsem tam syna, tak se i s kočárkem převrátil… Poraďte, máte s nějakými dobrou zkušenost?
Taky se chystáme kupovat golfky, nejprve se mi líbil Britax b-agile, ale nemá polohování nohou, tak jsme ho zamítli. Favoritem je cybex callisto, ale ten je moc drahý, tak zvažuji mezi inglesinou espresso, cam portofino nebo hauck malibu.
4baby city, myslím že vyhovuje tvým podmínkám
Kdyžtak se ptej ![]()
Ahojky, já doporučím Quinny Zapp Xtra, jsem z nich nadšená, podvozek rychle složíš do auta, korbička (3 polohy) se neskládá, tu hodíš na cokoli v kufru nahoru a jede se. ale levné teda určitě nejsou - 5.000,– tak jsem právě zvědavá jaké jsou dobré levnější.
@nikol.ondrášovka píše:
4baby city, myslím že vyhovuje tvým podmínkámKdyžtak se ptej
Taky nejsou špatné, ale já trvám na spojené rukojeti, líp se mi jezdí…a ten potah s obrázky je na mně moc divočina, tak budu hledat dál.. ![]()
My máme Chicco Multiway. Jezdí v něm už druhé dítě a pořád jsou dobré. Zvládají i nerovné terény, jezdili jsme i ve sněhu. Jen jsou o trochu větší, protože mají větší kolečka, ale aspoň něco vydrží. ![]()
My máme 4Baby Shape a spokojenost, zvládli jsme s nimi i nenadále napadlých 10cm sněhu, jsou lehoučké, vejdou se všude, stály pár korun. Není to plnohodnotný kočár, ten rozdíl tam prostě je, ale jsou stabilní a já jsem s nimi vážně spokojená.
Tak, záleží na tom, co je pro Vás drahé. My máme zmiňované Cybex Callisto a pro nás byly poměrně drahé. Ale - nelituji! Je to velice lehký a skladný kočárek s praktickou spojenou rukojetí, který se ale navíc skládá do deštníku. Jako bonus chápu krásně stahovatelnou stříšku proti slunci i mírné nepohodě.
Pro někoho je 6000,– pakatel, pro někoho je to zbytečně moc. Jinak také jsem zvažovala i Inglesinu Espresso. Jenže Cybex byla láska na první pohled. Myslím ale, že bych byla spokojená i s druhým kočárkem. Jinak já jezdím po městě pouze s kočárkem, auto nemám k dispozici, takže pro mě je dobrý kočárek opravdu priorita. Nachodíme toho opravdu dost a chodníky tady nic moc… Aha, tak teď koukám, že to vychází na skoro sedmičku… My jsme tehdy chytli nějakou akci a bylo to, myslím, za 6200,–.
Příspěvek upraven 03.01.13 v 10:53
http://www.kocarkycz.cz/…gn-trip.html
já má tyhle už 2 roky, jsou až do 20ti kil dítěte, jsem s nima spokojená, teď s nima vozím občas druhý dítko, ale ještě zatím máme na zimu sporťák, ale od léta si nechám jen golfky, má madlo i nánožník a je i stabilní, dá se sním jet i po trávě, jsou polohovatelné skoro do lehu
Taky mám Chicco Multiway nejsou nejlehčí ani se neskládají na placku, ale jsou prostorné a projedou skoro vše.. A na obě rukojeti věším těžké tašky a je hodně stabilní ![]()