Prampol Solam S-line

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?

Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
27.3.13 22:59

Já nakonec koupila ABC DESIGN VIPER 4S. Na to Tako jsem se taky dívala je moc pěkný. Jenže po velké debatě jsem zjistila že polský kočárek nechci. To ABC je německý a má tři roky záruku. Jsem ráda že už to mám vyřešené, bylo to docela náročný :D něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.13 06:51
@kkika píše:
Já nakonec koupila ABC DESIGN VIPER 4S. Na to Tako jsem se taky dívala je moc pěkný. Jenže po velké debatě jsem zjistila že polský kočárek nechci. To ABC je německý a má tři roky záruku. Jsem ráda že už to mám vyřešené, bylo to docela náročný :D něco koupit.

právě že sem taky hledala všechno možný, chtěla sem dorjana, taky blbý recenze, firkon je podle recenzí dobrej, ale zase mě neuchvátila žádná barva, tak sme skončili u taka, tak snad se hned nerozpadne, to by mě ranilo, máme 2 roky záruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.3.13 10:11

Já taky chtěla Firkon BALANCE. Jenže hluboká korba a konstrukce, odpružení super, ale ten sporťák ta stříška je strašně blbě udělaná. A u kočárku je sporťák nejdůležitější, hl. korba je ny chvilku. U toho Taka bych se asi nebála, hodně jezdí po ulici a ta značka je na trhu dlouho. Až čas ukáže jak se bude jezdit a co nám bude vadit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janeska30
8.5.13 18:22

solam

Ahojda maminy, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem solam? Nenašla jsem recenze a kočárek se mi moc líbí. Díky za info

• Citovat
  • Upravit
ivca9
22.5.13 13:01

Taky se mi líbí kočárek Prampol Solam a nikde jsem o něm nic nenašla :-( Kdo něco víte nebo jste o něm slyšely dejte prosím vědět

• Citovat
  • Upravit
janula117
5.6.13 21:59

Ahoj, tak jsem si Solam dnes přivezla domů a je perfektní. Pořídila jsem ho za 8000,– s autosedačkou i adaptérem. Korbička je prostorná, vše se snadno ovládá.

• Citovat
  • Upravit
1120
6.6.13 09:50

solam

@janula117 píše:
Ahoj, tak jsem si Solam dnes přivezla domů a je perfektní. Pořídila jsem ho za 8000,– s autosedačkou i adaptérem. Korbička je prostorná, vše se snadno ovládá.

A dá se s kočárkem houpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janula117
6.6.13 10:25

Ahoj, ne nedá se s ním houpat

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
20.6.13 21:48

@janula117 a sportovní nástavbu máš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janula117
21.6.13 10:59

Jj, sportovní nástavbu mám k tomu. A je taky prostorná.

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
21.6.13 11:05

@janula117, nechceš naházet nějaké reálné fotky? Už s ním jezdíš? Jo, ještě mě zajímá, jestli ten spodní díl pásu na sporťáku jde přichytit na madlo, aby se dítko nemuselo poutat a aby nepropadlo. Víš, co myslím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimickapn
18.8.13 11:44

Solam

Ahoj tak som sa chcela spytat ako si spokojna s kocikom Solam lebo ja som pren pevne rozhodnuta aj s manzelom je pekny a priestranny a za rozumnu cenu :)je kvalitny? dakujem

• Citovat
  • Upravit
105
20.11.13 13:01

Zdravím Vás, tak já jsem včera nakoupila tento kočárek http://www.bambino.cz/…autosedackou původně jsem jela pro S-line, ale neměli v kamenném obchůdku v Šumperku v zelené barvě, tak jsem nakonec vybrala tento. Je to úplně stejný typ akorát je šedý. Má pružiny, takže se v něm dá mimčo i houpat a jdou tyto pružiny poté i zablokovat to samé i přední kolečka. Jsou sice nafukovací, ale lze dokoupit celokovová či plastová. Zatím jsem maximálně spokojená. Složený se mi vejde i do kufru Felicie a je velice lehký a ovladatelný. Rukojeť lze nastavit i na většího tatínka a i pro mě jako pro prcka je to v pohodě nastavitelné. Vybrala jsem si na e-schopu co jsem chtěla a vše jsem v tom obchodě v Šumperku nakoupila. Mohu jen doporučit. Je tam velice milá obsluha a široký výběr nejen kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
15.1.14 17:21

Ahoj, máte tedy nakonec tento kočár doma? Zajímalo by mě z jakého je materiálu, jestli třeba nějak nezapáchá… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
15.1.14 18:42
@Vlaďuša píše:
Ahoj, máte tedy nakonec tento kočár doma? Zajímalo by mě z jakého je materiálu, jestli třeba nějak nezapáchá… Díky.

Mám ho doma a je bez zápachu. Je to myslím hliníková konstrukce. Nějak jsem to blíž nestudovala. Se všemi komponenty jsem maximálně spokojená a díťátko taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí