Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...Já nakonec koupila ABC DESIGN VIPER 4S. Na to Tako jsem se taky dívala je moc pěkný. Jenže po velké debatě jsem zjistila že polský kočárek nechci. To ABC je německý a má tři roky záruku. Jsem ráda že už to mám vyřešené, bylo to docela náročný
něco koupit.
@kkika píše:
Já nakonec koupila ABC DESIGN VIPER 4S. Na to Tako jsem se taky dívala je moc pěkný. Jenže po velké debatě jsem zjistila že polský kočárek nechci. To ABC je německý a má tři roky záruku. Jsem ráda že už to mám vyřešené, bylo to docela náročnýněco koupit.
právě že sem taky hledala všechno možný, chtěla sem dorjana, taky blbý recenze, firkon je podle recenzí dobrej, ale zase mě neuchvátila žádná barva, tak sme skončili u taka, tak snad se hned nerozpadne, to by mě ranilo, máme 2 roky záruku.
Já taky chtěla Firkon BALANCE. Jenže hluboká korba a konstrukce, odpružení super, ale ten sporťák ta stříška je strašně blbě udělaná. A u kočárku je sporťák nejdůležitější, hl. korba je ny chvilku. U toho Taka bych se asi nebála, hodně jezdí po ulici a ta značka je na trhu dlouho. Až čas ukáže jak se bude jezdit a co nám bude vadit. ![]()
Ahojda maminy, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem solam? Nenašla jsem recenze a kočárek se mi moc líbí. Díky za info
Taky se mi líbí kočárek Prampol Solam a nikde jsem o něm nic nenašla
Kdo něco víte nebo jste o něm slyšely dejte prosím vědět
Ahoj, tak jsem si Solam dnes přivezla domů a je perfektní. Pořídila jsem ho za 8000,– s autosedačkou i adaptérem. Korbička je prostorná, vše se snadno ovládá.
@janula117 píše:
Ahoj, tak jsem si Solam dnes přivezla domů a je perfektní. Pořídila jsem ho za 8000,– s autosedačkou i adaptérem. Korbička je prostorná, vše se snadno ovládá.
A dá se s kočárkem houpat?
@janula117, nechceš naházet nějaké reálné fotky? Už s ním jezdíš? Jo, ještě mě zajímá, jestli ten spodní díl pásu na sporťáku jde přichytit na madlo, aby se dítko nemuselo poutat a aby nepropadlo. Víš, co myslím? ![]()
Ahoj tak som sa chcela spytat ako si spokojna s kocikom Solam lebo ja som pren pevne rozhodnuta aj s manzelom je pekny a priestranny a za rozumnu cenu
je kvalitny? dakujem
Zdravím Vás, tak já jsem včera nakoupila tento kočárek http://www.bambino.cz/…autosedackou původně jsem jela pro S-line, ale neměli v kamenném obchůdku v Šumperku v zelené barvě, tak jsem nakonec vybrala tento. Je to úplně stejný typ akorát je šedý. Má pružiny, takže se v něm dá mimčo i houpat a jdou tyto pružiny poté i zablokovat to samé i přední kolečka. Jsou sice nafukovací, ale lze dokoupit celokovová či plastová. Zatím jsem maximálně spokojená. Složený se mi vejde i do kufru Felicie a je velice lehký a ovladatelný. Rukojeť lze nastavit i na většího tatínka a i pro mě jako pro prcka je to v pohodě nastavitelné. Vybrala jsem si na e-schopu co jsem chtěla a vše jsem v tom obchodě v Šumperku nakoupila. Mohu jen doporučit. Je tam velice milá obsluha a široký výběr nejen kočárků.
Ahoj, máte tedy nakonec tento kočár doma? Zajímalo by mě z jakého je materiálu, jestli třeba nějak nezapáchá… Díky.
@Vlaďuša píše:
Ahoj, máte tedy nakonec tento kočár doma? Zajímalo by mě z jakého je materiálu, jestli třeba nějak nezapáchá… Díky.
Mám ho doma a je bez zápachu. Je to myslím hliníková konstrukce. Nějak jsem to blíž nestudovala. Se všemi komponenty jsem maximálně spokojená a díťátko taky ![]()