Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...Takže myslíš, že stojí za to ho koupit? Líbí se mi jeho cena, vzhled a docela mě překvapila velikost té korbičky… A skládat jde snadno? Často jezdíme autem (jsem z malého městečka), tak abych to neměla nějaký složitý. děkuji.
@Vlaďuša Složit jde velice lehce i výměna hluboké korbičky třeba za autosedačku je velice lehká. Já sama skládám do Felicie a pohodlně se mi tam vleze. Já ho brala také kvůli ceně a když jsem viděla kočárky v podobné cenové relaci, tak ta hluboká korbička byla tak pro panenky
Taky docela cestujeme. Jediné co bych vytkla, tak jsou kolečka. Jezdím docela po lesních cesták a trošku vržou. Ale stačilo promazat a jezdíme jak draci
Taky mě velice překvapilo, že v korbičce zle nastavit výšku pod hlavičkou. Já v něm malou doma uspávám a je to dobré kvůli případnému ublinkávání. Já bych neměnila. Myslím si, že to byl dobrý kup ![]()
Super, tak to jsem ráda. Každý mě odrazoval od Polského kočárku a od méně profláknuté značky, ale penízky na rozdávání nemáme a z tohohle jsem vážně nadšená. A nemáš náhodou nějaké reálné foto? Tak do něj asi půjdeme.
@Vlaďuša doufám, že se ty fotky nahrály
Já jsem s ním opravdu spokojená. Jak jsem psala jezdím s ním po lesních cestách a i na silnici pěkně sedí. Golfky jsem tedy ještě nerozbalila, ale myslím, že to bude taky v pohodě. Jo a viděla jsem na aukru, že teď mají akci i s deštníčkem, síťkou a pláštěnkou. Tak budeš mít i něco navíc. Jo a ještě se myslím musí zvlášť koupit adaptér na autosedačku, aby ti šla přidělat na kočárek. Já ji v obchodě dostala k tomu.
Jj, právě jsem si ho vyhlídla na aukru. Tak já se dohodnu s manželem a půjdeme do něj. Mockrát ti děkuji za ochotu a recenzi ke kočárku. Ať se Vám pěkně daří. ![]()
@Vlaďuša Děkujeme… určitě budete taky spokojený. A prcek taky
Právě jsem v něm malou uspala ![]()
Pořídila jsem si kočárek Prampol Solam. Jsem z něj nadšená. Tady je video, kdybyste se někdo rozhodoval, že si ho koupíte: http://www.youtube.com/watch?…
Holky, prosím vás z jakého materiálu, myslím korba je ten Solam?? Je to omyvatelné?? Nebo látkovina, džínovina??
@anulla já to mám jeans ovšem nezkoušela jsem, ale vnitřní části a některé venkovní jdou sundat a vyprat.
Dobrý den Vendy, moc se mi Solam líbí, ale nevím zda se s ním dá houpat, píšete, že ano, houpe se to dobře? Měla jsem u prvního mimča Roan marita ten houpal skvěle ale byl to jiný typ kočárku. Předem děkuji za odpověď. Martina
Měla bych dotaz je možný se na kočárek podívat někde v krámě například v Praze, či Hradci Králové?
Děkuji
Rada bych tuto diskusí oživila… Viděla jsem ho letmo naživo a moc se mi líbí… Bohužel jsem neměla možnost si ho prohlédnout detailně… @Venda85 píšeš, ze mas tu variantu jeans? Jak jsi s ni spokojena? Nemohla bys sem dat fotku v reálu? Jak je to s autosedackou? Jde na nej třeba i maxi cosi nebo jen ta originál?
@jaanulkaa Fotky jsem sem už dávala
Já jsem maximálně spokojená. I jsem s ním zmokla bez pláštěnky a v pohodě. Voda po tom pěkně stékala. Takže myslím, že když párkrát člověk zmokne, tak to přežije i kočárek. Ten jeans se mi líbil víc jak ty S-line. A taky je fakt, že v kamené prodejně ten co jsem původně chtěla v černé a zelené, tak zrovna neměli. Naše malá má skoro 70cm a ještě se krásně vejde do korbičky i s fusakem… teď už konečně můžu dávat i slabší deku, tak se i prokope
Co se týče autosedačky, tak já hodně využívám ten adaptér na kolečka když někam vyrážím, ale jedna nevýhoda tam je, že to rameno na sedačce je už trošku vyhrkané. ale stále drží v polohách ve kterých má. I jsem teď vytáhla golfák, tak můžu přidat tyto fotky ![]()
@Venda85 Jee já jsem si nevšimla, ze ty fotky byly od tebe…
me se prave líbí ta kombinace sedo- růžová… Jen mam trochu strach z údržby toho jeans materialu..:) mužů se zeptat, kde v kamenné prodejně jsi ho vybírala? V okolí jsem na ne nikde nenarazila…:(