Prampol Solam S-line

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?

Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
15.1.14 20:04

Takže myslíš, že stojí za to ho koupit? Líbí se mi jeho cena, vzhled a docela mě překvapila velikost té korbičky… A skládat jde snadno? Často jezdíme autem (jsem z malého městečka), tak abych to neměla nějaký složitý. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
15.1.14 20:09

@Vlaďuša Složit jde velice lehce i výměna hluboké korbičky třeba za autosedačku je velice lehká. Já sama skládám do Felicie a pohodlně se mi tam vleze. Já ho brala také kvůli ceně a když jsem viděla kočárky v podobné cenové relaci, tak ta hluboká korbička byla tak pro panenky :D Taky docela cestujeme. Jediné co bych vytkla, tak jsou kolečka. Jezdím docela po lesních cesták a trošku vržou. Ale stačilo promazat a jezdíme jak draci :-) Taky mě velice překvapilo, že v korbičce zle nastavit výšku pod hlavičkou. Já v něm malou doma uspávám a je to dobré kvůli případnému ublinkávání. Já bych neměnila. Myslím si, že to byl dobrý kup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
15.1.14 20:12

Super, tak to jsem ráda. Každý mě odrazoval od Polského kočárku a od méně profláknuté značky, ale penízky na rozdávání nemáme a z tohohle jsem vážně nadšená. A nemáš náhodou nějaké reálné foto? Tak do něj asi půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.1.14 06:17

Foto z terénu :-)

@Vlaďuša doufám, že se ty fotky nahrály :-) Já jsem s ním opravdu spokojená. Jak jsem psala jezdím s ním po lesních cestách a i na silnici pěkně sedí. Golfky jsem tedy ještě nerozbalila, ale myslím, že to bude taky v pohodě. Jo a viděla jsem na aukru, že teď mají akci i s deštníčkem, síťkou a pláštěnkou. Tak budeš mít i něco navíc. Jo a ještě se myslím musí zvlášť koupit adaptér na autosedačku, aby ti šla přidělat na kočárek. Já ji v obchodě dostala k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
16.1.14 10:57

Jj, právě jsem si ho vyhlídla na aukru. Tak já se dohodnu s manželem a půjdeme do něj. Mockrát ti děkuji za ochotu a recenzi ke kočárku. Ať se Vám pěkně daří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.1.14 11:27

@Vlaďuša Děkujeme… určitě budete taky spokojený. A prcek taky :-) Právě jsem v něm malou uspala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
17.1.14 21:02

Pořídila jsem si kočárek Prampol Solam. Jsem z něj nadšená. Tady je video, kdybyste se někdo rozhodoval, že si ho koupíte: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.1.14 18:23

Holky, prosím vás z jakého materiálu, myslím korba je ten Solam?? Je to omyvatelné?? Nebo látkovina, džínovina??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.1.14 22:37

@anulla já to mám jeans ovšem nezkoušela jsem, ale vnitřní části a některé venkovní jdou sundat a vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.2.14 14:18

Pěkné video, hezky jste ho ozkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.14 22:01

Dobrý den Vendy, moc se mi Solam líbí, ale nevím zda se s ním dá houpat, píšete, že ano, houpe se to dobře? Měla jsem u prvního mimča Roan marita ten houpal skvěle ale byl to jiný typ kočárku. Předem děkuji za odpověď. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.14 10:02

Měla bych dotaz je možný se na kočárek podívat někde v krámě například v Praze, či Hradci Králové?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
29.4.14 08:11

Rada bych tuto diskusí oživila… Viděla jsem ho letmo naživo a moc se mi líbí… Bohužel jsem neměla možnost si ho prohlédnout detailně… @Venda85 píšeš, ze mas tu variantu jeans? Jak jsi s ni spokojena? Nemohla bys sem dat fotku v reálu? Jak je to s autosedackou? Jde na nej třeba i maxi cosi nebo jen ta originál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.4.14 09:23

@jaanulkaa Fotky jsem sem už dávala :-) Já jsem maximálně spokojená. I jsem s ním zmokla bez pláštěnky a v pohodě. Voda po tom pěkně stékala. Takže myslím, že když párkrát člověk zmokne, tak to přežije i kočárek. Ten jeans se mi líbil víc jak ty S-line. A taky je fakt, že v kamené prodejně ten co jsem původně chtěla v černé a zelené, tak zrovna neměli. Naše malá má skoro 70cm a ještě se krásně vejde do korbičky i s fusakem… teď už konečně můžu dávat i slabší deku, tak se i prokope :-) Co se týče autosedačky, tak já hodně využívám ten adaptér na kolečka když někam vyrážím, ale jedna nevýhoda tam je, že to rameno na sedačce je už trošku vyhrkané. ale stále drží v polohách ve kterých má. I jsem teď vytáhla golfák, tak můžu přidat tyto fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
29.4.14 09:32

@Venda85 Jee já jsem si nevšimla, ze ty fotky byly od tebe… :zed: me se prave líbí ta kombinace sedo- růžová… Jen mam trochu strach z údržby toho jeans materialu..:) mužů se zeptat, kde v kamenné prodejně jsi ho vybírala? V okolí jsem na ne nikde nenarazila…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí