Prampol Solam S-line

Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?

Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
29.4.14 11:01

@jaanulkaa v Šumperku http://www.bambino.cz/ jsem byla, tak ho přímo mají. Lze i objednávat přes internet.
Na údržbu je to v pohodě. Já jen sem tam umyju kolečka či přejedu vlhkým hadříkem korbu, jinak nic. Jen teď budu prát tu vnitřní část :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
26.5.14 08:19

Sumperk mam děsně daleko…:( nevíte holky, jestli nemá i nějaká prodejna v Plzni, Praze nebo někde jinde v západních Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.6.14 13:04

@jaanulkaa O dalších prodejnách nevím, ale dá se objednat na jejich webu a do týdne ho máte doma :-) www.bambino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
27.6.14 14:50

@Venda85 děkuju…nakonec jsem kamennou prodejnu vzdala a objednala ho přes ten internet… takže už ho máme doma.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.14 14:36

Dobrý den, také se mi velice líbí verze šedo-růžové. Máte nějaké fotečky?? a jak jste spokojení?

Velice děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.11.14 09:24

My objednali tento a jsme zatim spokojeni…ovsem jak to bude v terenu, musime jeste mesic pockat :-D jinak nas i s autosedackou vysel na 7500 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.12.14 21:17

@kačka251 v terénu budete určitě spokojení. Jak jsem psala už před rokem, tak i v lese dobře sedí i když jsou kolečka nafukovací.
Já už tedy mám tu sportovní verzi a konečně jsem ozkoušela i na sněhu a dobrý. Zatím žádná závada se neprojevila :-)
Malá je spokojená. Jen nevím jak dlouho v tom sporťáku povozíme. Jelikož teď jí bude rok a už je tam trošku slisovaná nožičkama. Tak hold budeme muset přehodit korbu po směru jízdy a vyhodit nožky ven :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.4.15 06:04

oziveni diskuze Prampol

Chtela bych ozivit diskuzi S dotazem. Je v zakladu plastenka na hlubokou korbu nebo si ji musim hned dokoupit? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
12.4.15 06:19

A me by zajimaly dalsi zkusenosti. Vazne nad nim uvazuji, ale recenzi je vazne malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.5.15 18:31

Zdravim, ja jsem si na slepo objednala kocarek prampol solam a urcite bych doporucila. Jsem spokojena. Mala se mi narodila koncem zari a priorita byla velka korba, ze ktere hned mimco nevyroste pres zimu. A korbu jsem vyuzivala plnych 7 mesicu a dcerka neni zadny drobek. Kdyz by uz nebylo takove teplo, byla by v ni i del. Porad misto jak na sirku, tak delku bylo. Ted jsme presli na sportak. Ten je sice uzsi, ale mimco je tam jen v lehcim obleceni, takze pohoda. Rukojet je polohovatelna, kosik uveze neuveritelne mnozstvi veci. Denne ho taham ze susarny (bydlime v cinzaku) a je jako novy. Poridila jsem si ho v cerno-bile barve a super, mame nafukovaci kolecka, plastenka, slunecnik a tasku s moskytierou jsme dostali ke kocarku automatcky. Byla moznost dokoupit i vajicko, ale to mame pujcene. Fakt doporucuju. Dvojkonbinace nas vysla na necelych 7.500. Ale je to kocar k nezaplaceni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.6.15 11:23

Tak píši zkušenosti…KOčárek máme používaný od ledna…No musim říci, že už bych si ho asi po druhé nekoupila..Není špatny, ale stříšku na hluboké korbičce musim neustále utahovat, takže vždy s sebou vozím šroubovák a klíč… V terénu je dobrý, ale má prostě nedomyšlené věci… Viz že stříška je přichycená na suchý zip což není zrovna dvakrát dobre, když pršelo měla jsem pláštěnku a cela boudička se sesunula dolu, proste to nevydržela ten vítr a dest…Vnitřek je prostorný, ale nic moc látka… Sporták jsme ještě nezkoušeli, ale mám v plánu kupovat jiny, podvozek se nám nevesel ani do kufru nove skoda fabia combi, museli jsme sundat kolečka… :( Cenove nas vysel dobře, ale asi bych uz nyni vybrala jiny…Neni to spatny kocarek, možná ja jsem asi vice náročná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.6.15 16:26
@Gambo píše:
Chtela bych ozivit diskuzi S dotazem. Je v zakladu plastenka na hlubokou korbu nebo si ji musim hned dokoupit? Dekuji

Pláštěnku i síťku jsme dokupovali :-)
Ale je možné, že modely te´d co jsou, tak už to v základu mají. Kamarádka má stejný typ a je i lépe vychytaný i desing brzd a rukojeti je jiný než máme my.
Ale já jsem pokojená. Sporťák jezdí a všechno drží ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
7.6.15 18:38

Já mela sitku i plastenku v základu…za me kocarek doporucuju…jezdí se s nim super a ma vse co jsem od nej chtela-stinitko, jde do úplného lehu, otočnéj na obe strany…dcera se do hluboký korby vesla jeste v osmi měsících…s těžkým srdcem ho ted budu prodávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.6.15 19:54
@veronikaki píše:
Zdravim, ja jsem si na slepo objednala kocarek prampol solam a urcite bych doporucila. Jsem spokojena. Mala se mi narodila koncem zari a priorita byla velka korba, ze ktere hned mimco nevyroste pres zimu. A korbu jsem vyuzivala plnych 7 mesicu a dcerka neni zadny drobek. Kdyz by uz nebylo takove teplo, byla by v ni i del. Porad misto jak na sirku, tak delku bylo. Ted jsme presli na sportak. Ten je sice uzsi, ale mimco je tam jen v lehcim obleceni, takze pohoda. Rukojet je polohovatelna, kosik uveze neuveritelne mnozstvi veci. Denne ho taham ze susarny (bydlime v cinzaku) a je jako novy. Poridila jsem si ho v cerno-bile barve a super, mame nafukovaci kolecka, plastenka, slunecnik a tasku s moskytierou jsme dostali ke kocarku automatcky. Byla moznost dokoupit i vajicko, ale to mame pujcene. Fakt doporucuju. Dvojkonbinace nas vysla na necelych 7.500. Ale je to kocar k nezaplaceni :D

Mohu se zeptat kde jste kupovala? Ja uvazuju o eshopu bambino a tam stoji trojkombinace necelych 8000. A o plastence neni zminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.6.15 21:13

http://www.kifik.cz/…olam-limited

Kupovala jsem ho na eshopu viz odkaz. Maji plno typu. My mame ten tmavy a i presto, ze prevazuje cerna barva, tak ted pri tech vedrech co byli, tak mala mela v kocarku prijemne. Takze nemusi platit, ze ve tmavem kocare je horko. Stastny vyber :)

@Gambo píše:
Mohu se zeptat kde jste kupovala? Ja uvazuju o eshopu bambino a tam stoji trojkombinace necelych 8000. A o plastence neni zminka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí