Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...@jaanulkaa v Šumperku http://www.bambino.cz/ jsem byla, tak ho přímo mají. Lze i objednávat přes internet.
Na údržbu je to v pohodě. Já jen sem tam umyju kolečka či přejedu vlhkým hadříkem korbu, jinak nic. Jen teď budu prát tu vnitřní část ![]()
Sumperk mam děsně daleko…:( nevíte holky, jestli nemá i nějaká prodejna v Plzni, Praze nebo někde jinde v západních Čechách?
@jaanulkaa O dalších prodejnách nevím, ale dá se objednat na jejich webu a do týdne ho máte doma
www.bambino.cz
@Venda85 děkuju…nakonec jsem kamennou prodejnu vzdala a objednala ho přes ten internet… takže už ho máme doma.. ![]()
Dobrý den, také se mi velice líbí verze šedo-růžové. Máte nějaké fotečky?? a jak jste spokojení?
Velice děkuji za odpověď ![]()
My objednali tento a jsme zatim spokojeni…ovsem jak to bude v terenu, musime jeste mesic pockat
jinak nas i s autosedackou vysel na 7500 ![]()
@kačka251 v terénu budete určitě spokojení. Jak jsem psala už před rokem, tak i v lese dobře sedí i když jsou kolečka nafukovací.
Já už tedy mám tu sportovní verzi a konečně jsem ozkoušela i na sněhu a dobrý. Zatím žádná závada se neprojevila ![]()
Malá je spokojená. Jen nevím jak dlouho v tom sporťáku povozíme. Jelikož teď jí bude rok a už je tam trošku slisovaná nožičkama. Tak hold budeme muset přehodit korbu po směru jízdy a vyhodit nožky ven ![]()
Chtela bych ozivit diskuzi S dotazem. Je v zakladu plastenka na hlubokou korbu nebo si ji musim hned dokoupit? Dekuji
A me by zajimaly dalsi zkusenosti. Vazne nad nim uvazuji, ale recenzi je vazne malo
Zdravim, ja jsem si na slepo objednala kocarek prampol solam a urcite bych doporucila. Jsem spokojena. Mala se mi narodila koncem zari a priorita byla velka korba, ze ktere hned mimco nevyroste pres zimu. A korbu jsem vyuzivala plnych 7 mesicu a dcerka neni zadny drobek. Kdyz by uz nebylo takove teplo, byla by v ni i del. Porad misto jak na sirku, tak delku bylo. Ted jsme presli na sportak. Ten je sice uzsi, ale mimco je tam jen v lehcim obleceni, takze pohoda. Rukojet je polohovatelna, kosik uveze neuveritelne mnozstvi veci. Denne ho taham ze susarny (bydlime v cinzaku) a je jako novy. Poridila jsem si ho v cerno-bile barve a super, mame nafukovaci kolecka, plastenka, slunecnik a tasku s moskytierou jsme dostali ke kocarku automatcky. Byla moznost dokoupit i vajicko, ale to mame pujcene. Fakt doporucuju. Dvojkonbinace nas vysla na necelych 7.500. Ale je to kocar k nezaplaceni ![]()
Tak píši zkušenosti…KOčárek máme používaný od ledna…No musim říci, že už bych si ho asi po druhé nekoupila..Není špatny, ale stříšku na hluboké korbičce musim neustále utahovat, takže vždy s sebou vozím šroubovák a klíč… V terénu je dobrý, ale má prostě nedomyšlené věci… Viz že stříška je přichycená na suchý zip což není zrovna dvakrát dobre, když pršelo měla jsem pláštěnku a cela boudička se sesunula dolu, proste to nevydržela ten vítr a dest…Vnitřek je prostorný, ale nic moc látka… Sporták jsme ještě nezkoušeli, ale mám v plánu kupovat jiny, podvozek se nám nevesel ani do kufru nove skoda fabia combi, museli jsme sundat kolečka…
Cenove nas vysel dobře, ale asi bych uz nyni vybrala jiny…Neni to spatny kocarek, možná ja jsem asi vice náročná ![]()
@Gambo píše:
Chtela bych ozivit diskuzi S dotazem. Je v zakladu plastenka na hlubokou korbu nebo si ji musim hned dokoupit? Dekuji
Pláštěnku i síťku jsme dokupovali ![]()
Ale je možné, že modely te´d co jsou, tak už to v základu mají. Kamarádka má stejný typ a je i lépe vychytaný i desing brzd a rukojeti je jiný než máme my.
Ale já jsem pokojená. Sporťák jezdí a všechno drží ![]()
Já mela sitku i plastenku v základu…za me kocarek doporucuju…jezdí se s nim super a ma vse co jsem od nej chtela-stinitko, jde do úplného lehu, otočnéj na obe strany…dcera se do hluboký korby vesla jeste v osmi měsících…s těžkým srdcem ho ted budu prodávat…
@veronikaki píše:
Zdravim, ja jsem si na slepo objednala kocarek prampol solam a urcite bych doporucila. Jsem spokojena. Mala se mi narodila koncem zari a priorita byla velka korba, ze ktere hned mimco nevyroste pres zimu. A korbu jsem vyuzivala plnych 7 mesicu a dcerka neni zadny drobek. Kdyz by uz nebylo takove teplo, byla by v ni i del. Porad misto jak na sirku, tak delku bylo. Ted jsme presli na sportak. Ten je sice uzsi, ale mimco je tam jen v lehcim obleceni, takze pohoda. Rukojet je polohovatelna, kosik uveze neuveritelne mnozstvi veci. Denne ho taham ze susarny (bydlime v cinzaku) a je jako novy. Poridila jsem si ho v cerno-bile barve a super, mame nafukovaci kolecka, plastenka, slunecnik a tasku s moskytierou jsme dostali ke kocarku automatcky. Byla moznost dokoupit i vajicko, ale to mame pujcene. Fakt doporucuju. Dvojkonbinace nas vysla na necelych 7.500. Ale je to kocar k nezaplaceni
Mohu se zeptat kde jste kupovala? Ja uvazuju o eshopu bambino a tam stoji trojkombinace necelych 8000. A o plastence neni zminka…
http://www.kifik.cz/…olam-limited
Kupovala jsem ho na eshopu viz odkaz. Maji plno typu. My mame ten tmavy a i presto, ze prevazuje cerna barva, tak ted pri tech vedrech co byli, tak mala mela v kocarku prijemne. Takze nemusi platit, ze ve tmavem kocare je horko. Stastny vyber ![]()
@Gambo píše:
Mohu se zeptat kde jste kupovala? Ja uvazuju o eshopu bambino a tam stoji trojkombinace necelych 8000. A o plastence neni zminka…