Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já osobně si myslím to samé. Mě přijde, že jsou ty holky od nás snad naočkované. A kamaradky manžel jí taky povídá:„ale ty nemůžeš mít otočný kolečka“. Já ty holky beru jako zkušené maminky, ale je pravda, že žádná z nich nic jiného nezkusila.
Mě se DorJan líbí čím dál víc. Ten Gesslein je dost drahý a navíc pro mě asi skoro „nedostupný“.
berry4 píše:Už jsem „starší“ generace,nějaký to dítko za sebou,když srovnám kočárky v průběhu let,nějak mi nejde do hlavy,PROČ musí být na vesnici zrovna klasickej čtyřkolák?
Já ho měla na první dceru a když si vzpomenu,jak ŠÍLENÝ s ním bylo jezdit někde v přírodě,ano,houpal,ale dítě mi kolikrát díky tomu na těch drncákách málem vylítlo z kočárku…,jak se s ním nedalo pomale nikam v lese vjet…No trauma z toho mám snad dodnes
Dnešní kočárky jsou oproti těm klasikám úplný krossmercedesy,já si stěžovat rozhodně nemůžu,náhodou mně Dorjan po rozpérování houpe tak ,až jsem si musela přepnout na to menší houpání,začlo mi to vlnění jít na nervy…
Tímto nnnechci upřednostnovat Dorjan,jen vyjadřuji názor v tom smyslu,že nevidím důvod,proč na vesnici klasický čtyřkolák. Podle mně je hodně jiných- vhodnějších kočárku
Mě to neva, že nehoupe, jen prostě někde musím jít opatrně, abych dítko moc nenaklepala nebo nevzbudila:-)) Např. na nádvoří zámku dlážděného kameny:-)))
manžel taky tvrdil, že do terénu musí být pevná 4kolka.. a jak to dopadlo? na 3kolku nedá dopustit, jak je skvěle terénní a ovladatelný…
rozhodně není pravda, že musí být na vesnici pevná 4 kola. naopak, s otočnými koly získáš ovladatelnost i stabilitu.
Gesslein je pěkný kočár, ale taky řádně drahý..
myslím, že stejně dobře ti poslouží DorJan, za daleko nižší cenu, reference jsou na něj vesměs dobré. jezdí jich hodně, takže i statistika zapracovala..
Jo jo, Gesslein mi přijde opravdu hodně drahý. No ona ta kamaradka se ho snaží přesvědčit, ale on si stojí za svým. Vyhlídl si Takko …
No už si vybírám barevnou variatnu DorJanu ![]()
Nataša píše:
manžel taky tvrdil, že do terénu musí být pevná 4kolka.. a jak to dopadlo? na 3kolku nedá dopustit, jak je skvěle terénní a ovladatelný…
rozhodně není pravda, že musí být na vesnici pevná 4 kola. naopak, s otočnými koly získáš ovladatelnost i stabilitu.Gesslein je pěkný kočár, ale taky řádně drahý..
myslím, že stejně dobře ti poslouží DorJan, za daleko nižší cenu, reference jsou na něj vesměs dobré. jezdí jich hodně, takže i statistika zapracovala..
s tím kočárkem bude jezdit mamarádka,nebo vy ? ![]()
A jestli chceš,já ti to ještě víc zamotám: až bude mimi držet hlavičku,pořid´ si ergo nosítko a dopadneš jako já- na kočárek se mi práší a já jsem maximálně spokojená ![]()
Příspěvek upraven 28.07.11 v 14:19
berry4 píše:
s tím kočárkem bude jezdit mamarádka,nebo vy ?
Stůj si za svým a držím pěst
stůj si za svým!! je to fuška, ale stojí to za to!! ![]()
Teď jsme se nepochopily, budeme s ním jezdit kamarádka i já, ale rozdíl je v tom, že mě do toho chlap nekecá a jí děsně …
Já jsem právě pro DorJan rozhodnutá i když mi ho pár maminek z vesnice rozmlouvalo.
To s tím nosítkem jsem nepochopila ![]()
berry4 píše:
A jestli chceš,já ti to ještě víc zamotám: až bude mimi držet hlavičku,pořid´ si ergo nosítko a dopadneš jako já- na kočárek se mi práší a já jsem maximálně spokojenáPříspěvek upraven 28.07.11 v 14:19
berry4 píše:
A jestli chceš,já ti to ještě víc zamotám: až bude mimi držet hlavičku,pořid´ si ergo nosítko a dopadneš jako já- na kočárek se mi práší a já jsem maximálně spokojenáPříspěvek upraven 28.07.11 v 14:19
Mám i nosítko a nepráší se ani na jedno:-)
berry4 píše:
TAK TED´JSEM TO ASI NEPOCHOPILA JÁ. Vy budete mít dvě jeden kočár?
![]()
No pořídila jsem si před pár týdny manducu a zjištuju,že tedˇchodím víc s ní,než s kočárkem,jak na nákupy,tak na vejlety … A kočár tady stojí a práší se na něj. ![]()
Ale z druhé strany ho mám děsně ráda,má tolik možností,které jiné kočárky nemají,že i když má své muchy(vrže-namazat, košík sice super prostorný,ale musíš se do něj naučit skládat věci),jako jediný,na který jsem narazila,je natolik variabilní pro mé dítě a jeho nároky,že tohle všechno jsou jen prkotiny ![]()
mám šátek, manducu, golfky, sporťák, a používám všechno!
šátek super na delší nošení, manduca na kratičké poponesení (nemusím složitě motat), plus na záda, a pro manžela, který šátek nedá. golfky do auta a sporťák do terénu.
miluju možnosti, které jsou!!
a taky nechápu?
to s tou kamarádkou.. ??
Ale ne. Já jsem si vyhlídla DorJan a hodně se mi líbí - každý mi ale rozmlouvá pohyblivá kolečka, ale nikdo je nemá. Tak jsem se rozhodla, že si ho i přesto pořídím - jedna část věci.
A kamarádka z vesnice je taky těhotná (asi jak já) a taky teď vybírají kočár. Ale její chlap jí do toho hrozně kecá a prostě chce čtyřkolku a vyhlídl si Takko. Já jí seznámila s DorJanem a moc se jí líbí a taky si ho chce koupit.
Takže - svou hlavu mám a vím, co se mi líbí. Jen mě prostě asi 4 ženský, který tvrdí, že pohyblivý kolečka na vesnici ne, dokážou trošičku zvyklat … a proto jsem zavedla tuto diskuzi, abych se u DorJanu utvrdila ![]()
Takže děkuji všem.
berry4 píše:TAK TED´JSEM TO ASI NEPOCHOPILA JÁ. Vy budete mít dvě jeden kočár?
![]()
No pořídila jsem si před pár týdny manducu a zjištuju,že tedˇchodím víc s ní,než s kočárkem,jak na nákupy,tak na vejlety … A kočár tady stojí a práší se na něj.
Ale z druhé strany ho mám děsně ráda,má tolik možností,které jiné kočárky nemají,že i když má své muchy(vrže-namazat, košík sice super prostorný,ale musíš se do něj naučit skládat věci),jako jediný,na který jsem narazila,je natolik variabilní pro mé dítě a jeho nároky,že tohle všechno jsou jen prkotiny
Tak jestli nežijete na poli nebo na nějakým tankodromu, pohyblivý kolečka ok.-))
avm3 píše:Ale ne. Já jsem si vyhlídla DorJan a hodně se mi líbí - každý mi ale rozmlouvá pohyblivá kolečka, ale nikdo je nemá. Tak jsem se rozhodla, že si ho i přesto pořídím - jedna část věci.
A kamarádka z vesnice je taky těhotná (asi jak já) a taky teď vybírají kočár. Ale její chlap jí do toho hrozně kecá a prostě chce čtyřkolku a vyhlídl si Takko. Já jí seznámila s DorJanem a moc se jí líbí a taky si ho chce koupit.
Takže - svou hlavu mám a vím, co se mi líbí. Jen mě prostě asi 4 ženský, který tvrdí, že pohyblivý kolečka na vesnici ne, dokážou trošičku zvyklat … a proto jsem zavedla tuto diskuzi, abych se u DorJanu utvrdila
Takže děkuji všem.berry4 píše:TAK TED´JSEM TO ASI NEPOCHOPILA JÁ. Vy budete mít dvě jeden kočár?
![]()
No pořídila jsem si před pár týdny manducu a zjištuju,že tedˇchodím víc s ní,než s kočárkem,jak na nákupy,tak na vejlety … A kočár tady stojí a práší se na něj.
Ale z druhé strany ho mám děsně ráda,má tolik možností,které jiné kočárky nemají,že i když má své muchy(vrže-namazat, košík sice super prostorný,ale musíš se do něj naučit skládat věci),jako jediný,na který jsem narazila,je natolik variabilní pro mé dítě a jeho nároky,že tohle všechno jsou jen prkotiny
Chi, hezka diskuze … ja mela dorjan prestige a jen co jsem prepla na sportak tak sel … uz asi vozi novy miminko, a ted mam objednany gesslein
a taaaak se na nej tesim. Objednavala jsem primo v nemecku, a uz jen samotny sportak me vysel o tri tisice levneji nez u nas
Ahojky, ja mam gesslein rok a je moc vychytany.Ale mam levnejsi verzi za 12 tisic. Ta F6 stoji kolem 20 ts. Zalezi na potahu jaky si objednas. Prodejna gessleincz.cz je v Pardubicich. specializovana jen na tyto kocarky.Musim ric, ze servis absolutne bezproblemovy-gratis a velmi ochotne.Ale uz jsme tam byli 3×!!! Asi nejaky pondelni model
.Kamaradky ho maji ale taky a reklamace zadne… Tak nevim. My snim jezdime po VYsocine snih, fujavice atd, mam najeto asi uz 450 km…(manzel mi to spocital:-)Dobrou ruku pri vyberu!
HancaPul píše:
Ahojky, ja mam gesslein rok a je moc vychytany.Ale mam levnejsi verzi za 12 tisic. Ta F6 stoji kolem 20 ts. Zalezi na potahu jaky si objednas. Prodejna gessleincz.cz je v Pardubicich. specializovana jen na tyto kocarky.Musim ric, ze servis absolutne bezproblemovy-gratis a velmi ochotne.Ale uz jsme tam byli 3×!!! Asi nejaky pondelni model.Kamaradky ho maji ale taky a reklamace zadne… Tak nevim. My snim jezdime po VYsocine snih, fujavice atd, mam najeto asi uz 450 km…(manzel mi to spocital:-)Dobrou ruku pri vyberu!
ja se na nej taaaak tesim!! Budu mit trikolku, kupovala jsem jen sportak a tasku a vyslo me to na necelych 12 000 i s dopravou ![]()