Gesslein vs. DorJan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8097
20.8.11 13:51
avm3 píše: :lol: Ale ne. Já jsem si vyhlídla DorJan a hodně se mi líbí - každý mi ale rozmlouvá pohyblivá kolečka, ale nikdo je nemá. Tak jsem se rozhodla, že si ho i přesto pořídím - jedna část věci.
A kamarádka z vesnice je taky těhotná (asi jak já) a taky teď vybírají kočár. Ale její chlap jí do toho hrozně kecá a prostě chce čtyřkolku a vyhlídl si Takko. Já jí seznámila s DorJanem a moc se jí líbí a taky si ho chce koupit.
Takže - svou hlavu mám a vím, co se mi líbí. Jen mě prostě asi 4 ženský, který tvrdí, že pohyblivý kolečka na vesnici ne, dokážou trošičku zvyklat … a proto jsem zavedla tuto diskuzi, abych se u DorJanu utvrdila :wink:
Takže děkuji všem.
berry4 píše: :think: TAK TED´JSEM TO ASI NEPOCHOPILA JÁ. Vy budete mít dvě jeden kočár? :think: :oops:
No pořídila jsem si před pár týdny manducu a zjištuju,že tedˇchodím víc s ní,než s kočárkem,jak na nákupy,tak na vejlety … A kočár tady stojí a práší se na něj. :lol:
Ale z druhé strany ho mám děsně ráda,má tolik možností,které jiné kočárky nemají,že i když má své muchy(vrže-namazat, košík sice super prostorný,ale musíš se do něj naučit skládat věci),jako jediný,na který jsem narazila,je natolik variabilní pro mé dítě a jeho nároky,že tohle všechno jsou jen prkotiny :palec:

Já můžu srovnat, jezdíme na chalupu při prvním těhu jsem měla kočár s nepohyblivýma kolečkama a nyní mám dorjan otočnýma kolečkama a je to sto a jedno. Dorjan si nemůžu vynachválit, jak tady někdo píše, že je tvrdý mě teda rozhodně nepříjde. 4 koláky jsou podle mě pevnější. Narozdíl od některých typů kočárků se dá vyprat téměř vše i stříška, která jde velmi jednoduše sundat nepřebuji složitě šroubovák, abych se k ní dostala. Je pravda, že brzda šla z kraje trochu z tuha, ale nyní je to ok, manžel jen trochu promazal a teď je to super. Hlavně jsem fakt maximálně spokojená, že na podvozek můžu dát i sedačku, kolikrát jsem se s ní při prvním těhu natahala a takhle je to naprostá paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí