Gestační váček 6+4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2929
6.8.11 10:39

no měla jsem nepravidelně, někdy 31 někdy ale i 37dní… tak nevím a ovu testy ani bt jsem neměřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.8.11 10:40
Holky děkuju, právě že se dočítám, že někdy to je ok a někdy ne… člověk se snaží, čeká kdy to výjde a pak zase todle nabo tamto… ach jo
sad 1 píše:
lyrica píše:
Holky tam dost záleží na tom, jestli je opravdu v 7. týdnu, zakladatelka nepíše, že ví, kdy byla ovulka, jen kdy měla poslední MS, já bych teda flintu do žita určitě neházela, hlavně po mé zkušenosti..A ta mě teď kope v bříšku :wink:
Jenomže ty jsi neměla akci, ale neznamená to, že jsi neměla váček+embryo. Ale fakt záleží, jestli neměla ovulku třeba až 35-40 den, ale je divné, že na minul ko měla tečku, teď se zvětšila a byla prázdná. Mně dr. říkal, že po tzv. tečce, musí být příště vidět váček i embryo. Nechci strašit, ale někdy je lepší být realista a říct to upřímně, než někoho mylně udržovat v naději. Samozřejmě, jen další utz a lékař posoudí, zda je vše ok, ale já jsem ráda vždycky připravená jak na dobrou, tak na špatnou zprávu. Moc bych přla zakladatelce, aby neprožila to co já, ale neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, bohužel :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.11 10:41

Takhle jsem to cca měla já..a ovulka byla při cyklu 35 dní až asi 27.DC… :nevim:
Takže za mě, nenervovala bych se..jako s možností, že to nevyjde asi musíme počítat každá a to do konce těhu, takže asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.8.11 10:41

mozna ti lita tyden,vsak uvidis,kdy jde na kontrolu,krev a nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.8.11 11:00
je to možný, protože jsme i vždycky planovali mít styk 14-15 den od 1.dne ms a nedařilo se a teď jsem to nijak nehlídala, tak asi ji mívám třeba později…
lyrica píše:
Takhle jsem to cca měla já..a ovulka byla při cyklu 35 dní až asi 27.DC… :nevim:
Takže za mě, nenervovala bych se..jako s možností, že to nevyjde asi musíme počítat každá a to do konce těhu, takže asi tak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.8.11 11:02
22.8. jdu zase na kontrolu… no od minule mi říkala, jestli si vzpomínám, jak tam byla jen ta tečka jak nešla ani vidět a ted se to tak zvětšilo, napsala mi utrogestan a beru vitamíny… už jsem jednou těhotná byla, sice jsem potratila v 11 týdnu asi přestalo se vyvíjet, ale tam už touto dobou něco vidět bylo…
RadanaH píše:
mozna ti lita tyden,vsak uvidis,kdy jde na kontrolu,krev a nebo neco?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.8.11 11:03
Děkuju:)
lyrica píše:
Holky tam dost záleží na tom, jestli je opravdu v 7. týdnu, zakladatelka nepíše, že ví, kdy byla ovulka, jen kdy měla poslední MS, já bych teda flintu do žita určitě neházela, hlavně po mé zkušenosti..A ta mě teď kope v bříšku :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.11 11:05

eleonor Budu držet palečky, ať vám to tentokrát vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.8.11 11:07

zakladatelko,drzim pesti…ted se nic vymyslet neda,uvidis na kontrole a hlavne mysli pozitivne,nic neni ztraceno,kdyz mas takove cykly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.8.11 11:09

Děkuju moc všem za podporu :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.8.11 13:43

Ja mela dva gestacni vacky prazdne. Mela jsem byt uz 8 tt a na UTZ byl tak 5 tt. No a ted se mi ten jeden gestacni prazny vacek vali v brisku a v rijnu vyleze na svet:P.
Jeste tomu dej cas muze to byt pozdejsi tehu. Zalezi jak mas doopravdy ovulaci a jak pravidelnou mas MS. Drzim pesti.

Mmch. kdy mas mit dalsi kontrolu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.8.11 13:44

Uz to vidim 22.8. :mrgreen: Tak budu drzet pesti, aby jsi byla stejny pripad jako ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
6.8.11 13:55

Děkuju moc:) trochu stresuju… už aby to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.8.11 14:02

nestresuj,stres je to nejhorsi co muzes udelat…

precti si peknou knihu,jdete na vecu,prochazku,proste cokoliv kde nechas hlavu a odpocines si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.8.11 14:13
Eleanora1988 píše:
Děkuju moc:) trochu stresuju… už aby to bylo…

Chapu te. Ale vis co, snaz se tomu brouckovi tam uvnitr verit. ver, ze je vse v poradku uzivej si uz ted tehu. Pokud by to nemelo vyjit na slzy a stres bude dost casu. Ja jsem si to rikala takhle a fakt to pomohlo a nakonec tam opravdu byl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí