Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lilianag píše:
jak to tehdy dopadlo?
Ahoj
tak nakonec jsem zas potratila, ale hned potom znovu otěhotněla a mám 16měsíční zdravou dcerku:) a co ty? jak je?
Ahoj holky nějak těžce to nesu, dnes jsem byla na UZ a jsem v 6+0, doktor ale nenašel ani gestační váček
je ještě možnost že se objeví? Díky K.
Ahoj holky. V utery jsem byla na druhém ultrazvuku a mám pořád prázdný váček bez zárodku a srdíčka. Dle poslední ms bych měla být 7tt. V úterý myslím 6+5. Dle ultrazvuku jsem ale 5–6 tt. Váček ale od minule pěkně vyrostl. Vím, že ovu opožděná nebyla..Doktorka nám dává ještě týden. Myslíte, že je ještě nějaká šance, že se ukáže? ![]()
@januliiiik sance je, urcite se mimi za tyden objevi.. K oplodneni mohlo dojit o neco dele nez byla ovu, vajicko tam mohlo cekat chvili.. ![]()
@xppx no, řekla bych, že uhnízdění bylo tak 7dpo
9dpo na testu nic a 11dpo už duch a na dalším slaba čárka ![]()
V tuto dobu narusta mimi o 1mm za den, takže je vazne mozne, ze ovu byla pozdeji a kdovi, jak skvely ma ultrazvuk.Ja to mam ted taky tak. Podle PM mam byt o tyden vic tehotna nez jsem podle UZ a to přitom ze začátku vypadalo, ze to bude odpovidat PM. takže neboj, za týden tam prcek bude. Hrozne drzim palecky ![]()
A pises, ze vacek vyrostl, takze se miminku zvetsuje bydlenicko, takze tam urco je, proc by se vacek jinak zvetsoval ![]()
@Zdenilda Váček bohužel může růst i bez zárodku, tzv afetální plodové vejce
. Nezbývá než čekat, jestli se na ultrazvuku ješgě objeví.
Díky tomu, že jsem byla na iui víme, kdy ovu byla
právě toho afetalniho vejcem se bojim. Jen nechápu, jak je to mozne..v červenci jsem byla v 11tt po zamlklem tehu na revizi. Prý je to u prvního tehu bezne..dělali nám pak vsechna možná vyšetření a oba jsme v pořádku a opakovat by se to nemělo…:(
@januliiiik Ahoj, možné to bohužel je. Já byla v loni na IVF, brali mi 2 vajíčka. Jedno se přestalo vyvíjet třetí den, tak mi volali ať okamžitě přijedu aby mi to druhé mohli umístit. V 6. týdnu také jen prázdný váček a hcg jen 150. Takže od začátku to bylo tenkrát špatné…Kolik máš Hcg?
@januliiiik Tohle bohužel vypadá na kvalitní ultrazvuk. Jak se na to tvářila doktorka?