Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, Hcg mi nebrala
musím říct, že ultrazvuk kvalitní je a v to utery se i divala dukladne. Ani nevím, jak se na to tvářila..Popravdě jsem z toho byla dost mimo a moc jsem nevnímala. Jen vím, že říkala, že to bude počítat ne od ms, ale od ovu a ze je to na ultrazvuku mladší, že to zkusíme za týden, jestli se něco neukáže..o revizi zatím nic neříkala, ale je mi to jasne..ví, jak jsem byla v háji po tom zamlklem.
Mohu se zeptat zkusenych. Kdyz je zloutkovy vacek je z toho automaticky embryo. Nebo kdyz je zloutkovy vacek nemusi to nic znamenat?
@januliiiik Pokud tam nic neviděla, tak měla vzít automaticky krev na hcg podle mě. A ne jen čekat…Mě jí brali vždy. Zvlášť když se jim nic nelíbilo. Pokud si chceš být jistá, tak si zajdi sama jako samoplátce, budeš mít konkrétnější informace…
@kacenka3681 Když ono i to hcg může růst ukázkově a nemusí to být záruka úspěchu. Takže stejně je pak rozhodující ultrazvukový nález.
Bohuzel co čtu, tak Hcg muže opravdu krasne narůstat a i tak to nic neznamená
jindy, když si nebyla doktorka jista, posílala me na krev.
@ivašot. Samozřejmě, může to tak být, ale jiné je mít hcg 150 a jiné 4500 např. Měla jsem to tak, prázdný váček v 6t a hcg 150. Je mi prostě divné proč dr. nevzala krev a nezjišťuje víc info. Vím, že ta nejistota je ubíjející…
@kacenka3681 je pravda, že bych brala, kdyby mi to Hcg vzala a vědělo se, jak narůstá..
@januliiiik Jestli Ti to pomůže tak si zajdi sama na odběr a nebo požádej dr. Každopádně držím palce aby to dobře dopadlo. ![]()
@kacenka3681 to bych musela víckrát. Dnes bych to nestihla, takže bych musela az v po a pak st, tak to už zkusím nějak vydržet do toho úterý a kdyby to melo cenu, řekla bych o to doktorce..
Moc děkuji
snad se prdolka jen stydí a v to utery na nás vykoukne ![]()