Gestační váček 6+4

2929
6.8.11 08:39

gestační váček 6+4

Ahoj holky..
dnes mám 7týden od prvního dne poslední MS, před 3mi dny jsem byla u doktorky a na UZ viděla prázdný gestační váček. Před tím tam jen byla malá tečka a teď byl velký. Nemělo by tam už teď něco být? Jak jste to měly vy v začátku těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lekno
6.8.11 08:48

Je mi líto, já už měla srdíčko…drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
41882
6.8.11 08:50

Já tou dobou srdíčko vidět neměla, takže buď v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.8.11 08:50

Ahojky, asi tě moc nepotěším, ale prázdný by být asi v 7 týdnu už neměl být :roll: Já jsem měla v 6+0 tt srdeční akci…i když pak se zastavila a bylo to ZT. Myslím, že srdešní akce se může objevit později, ale v 7. týdnu by rozhodně mělo být znatelné embryo. Podle toho, co mi můj dr. vysvětloval. I tak ti přeji hodně štěstí a síly :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
6.8.11 08:52

A jak dlouhé jsi měla cykly? Není možné, že bys měla cykly třeba 50 dní a ovulku teda mnohem později?

• Citovat
  • Upravit
41882
6.8.11 08:52

Holky tam dost záleží na tom, jestli je opravdu v 7. týdnu, zakladatelka nepíše, že ví, kdy byla ovulka, jen kdy měla poslední MS, já bych teda flintu do žita určitě neházela, hlavně po mé zkušenosti..A ta mě teď kope v bříšku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.11 08:53

sad já měla cyklus po vysazení HA 35 dní a ovulka byla i tak o dost posunutá..další cyklus už jsem vykoumat nestihla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.8.11 08:57
lyrica píše:
Holky tam dost záleží na tom, jestli je opravdu v 7. týdnu, zakladatelka nepíše, že ví, kdy byla ovulka, jen kdy měla poslední MS, já bych teda flintu do žita určitě neházela, hlavně po mé zkušenosti..A ta mě teď kope v bříšku :wink:

Jenomže ty jsi neměla akci, ale neznamená to, že jsi neměla váček+embryo. Ale fakt záleží, jestli neměla ovulku třeba až 35-40 den, ale je divné, že na minul ko měla tečku, teď se zvětšila a byla prázdná. Mně dr. říkal, že po tzv. tečce, musí být příště vidět váček i embryo. Nechci strašit, ale někdy je lepší být realista a říct to upřímně, než někoho mylně udržovat v naději. Samozřejmě, jen další utz a lékař posoudí, zda je vše ok, ale já jsem ráda vždycky připravená jak na dobrou, tak na špatnou zprávu. Moc bych přla zakladatelce, aby neprožila to co já, ale neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, bohužel :-(

• Citovat
  • Upravit
Lucie46

Ahoj souhlasim s lyricou.. taky hodne zalezi co ma doktor za ultrazvuk pokud nejaky starsi tak nemusi byt vubec nic videt..kdy jsi objednana na kontrolu? Pokud nemas nejake obtize nenervuj se ted je dulezity klid a kazda jsme jina co ma jedna nemusi mit druha :) a doktor ti k tomu neco rekl?

• Citovat
  • Upravit
sad 1
lyrica píše:
sad já měla cyklus po vysazení HA 35 dní a ovulka byla i tak o dost posunutá..další cyklus už jsem vykoumat nestihla :-D

je dobře, že ti to vyšlo, ale to y musela mít cyklus fakt kolem 50 dní a ovulku kolem 35 dne.....

• Citovat
  • Upravit
11219
6.8.11 08:58

Ahoj,jak byl gestační váček veliký?Třeba nejsi ve skutečnosti ještě v 7tt.Já mám podle PM a utz o měsíc jiné stáří miminka.Šla jsem poprvé na utz někdy 7 týdnů po PM a taky jsem tam měla jenom gestační váček.Mimčo bylo vidět skoro až za tři týdny.Takže mi prostě udělali termín porodu podle utz.Nevíš,kdy jsi měla ovulaci?Já jsem později vydedukovala,že jsem jí měla úplně na konci cyklu.
Hodně štěstí,ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.8.11 09:14

tak jak ma zakladatelka dlouhe cykly?to by me zajimalo,podle toho by to mohlo byt o neco jasnejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.8.11 09:21

Ahoj, mám teď čerstvou zkušenost: 5tt (3 týdny od oplodnění) bylo vidět na UZ plodové vejce 4mm veliké. V minulém těhu jsem měla na UZ srdeční akci v 6tt (tedy 4týdny po oplodnění). Záleží na skutečném stáří těhotenství, pokud je možné, že jsi otěhotněla pozděli, než jsou týdny dle PM, máš ještě naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.8.11 09:25

Ještě nepanikaž já měla srdíčko u prvního v 7 tt a u druhého až v 8,záleží jestli jsi neměla ovulku o něco dýl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.8.11 10:36

Taky bych počkala, těhotenství muže být mladší, odposledka váček vyrostl, to je hlavní. Ja jsem myslím v šestém týdnu měla taky vidět gestační váček, abych nekecala… Možná tam bylo embryo 1,8mm- myslím. Takže vydrž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí