Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, jsem si vědomá že těchto diskuzí je tu mnoha, ale i tak se zeptám.. Měsíčky jsem měla mít 8.2.2024,ty jsem nedostala cca 6dni po zpoždění jsem si dělala test nebyl pozitivní, udělala jsem si znova test za 2dny(15.2)a už jsem ho měla pozitivní(jenom slabounce),19.3 jsem si dělala digitální test na kterým jsem měla 2-3týdny..4.4 jsem byla na gyndě na kontrole s tím že viděl gestační váček cca 12mm, byl prázdný, a hcg bylo přes 10000, druhá kontrola 10.4 gestační váček se zvětšil ale jenom o 1mm(byl opět prázdný) hcg bylo 14000(ano vím je to málo) nějak mi to nedalo a o 2dny jsem utíkala do nemocnice na odběr jestli se mi zvedá hladina hcg měla jsem přes 20000 ale váček byl pořad prázdný, v nemocnici mi bylo řečeno že to je 6+1 a že to vidí na revizi..Takže má otázka zní a asi spíše na uklidnění mě samotné je možnost ještě nějaká že to bude OK..Měla jsem 3× samovolný potrat, takže strach mam..
Ahoj..ja ted mela podobne jako ty vacek prazdny, sla jsem k doktorovi az v 7+4.. a nic tam nebylo.. proste se to stava.. jinak jeste pockej aspon tyden ne? Treba se mimi jeste ukaze, stejne na zadnou kyretaz nemusis. Telo si s tim do cca 12. tydne umi poradit samo. ♡
@Anonym859 píše: Více
Bohužel spatne. Podle testu by jsi ted byla cca 12tt, plod by mel 5 cm.
Tady to slo videt uz podle toho digitalu 2-3. To uz davno mel byt 3+
Je mi to lito
To datum menstruace a prvního pozitivního testu je únorové a nebo je to překlep?
Jak tu někdo psal, pokud jsi MS měla naposledy 8.2. měla bys být teď 12tt a dávno by bylo něco vidět. Drž se!!
![]()
@Lu66 když jsem byla na 1 kontrole bylo mi řečeno ze jsem 6tyden ze jsem mohla otěhotnět později …🤷🏼♀️ 🤷🏼♀️ 🤷🏼♀️
Ja to pocitala od toho pozitivniho testu. Kdy test zachyti nejdrive tak 3+3. Proste 6+1 byt nemuzes z tohoto testu
Holky já jsem úplně hloupá..😀poslední měsíčky byli 8.2,takže ano byl to překlep, a absolutně mi to nedošlo..😏 ![]()