Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já se přidám 🙂 Termín ketu mám 16.4.Už se nemůžu dočkat🙂U 1.IVF ke ketu ani nedošlo, měla jsem embrya na genetice a bohužel všechny špatné. Teď u druhého IVF se konečně můžu připojit k nějaké skupině 🙂
Ahojda holky, rikala jsem si, jestli nahodou nekdo nezalozi skupinu ![]()
Ja byla na KETu toto pondeli, takze ja uz cekam a moc to neutika. Jinak u nas je to tedy beh na dlouhou trat, 7 let snazeni, 5.IVF, 10.transfer. Z toho „pouze“ jedno biochemicke a jedno ZT vloni na podzim. Posledni embryo, ktere mame. Ale musim priznat, ze to stale nevzdavame, takze jsme pripadne odhodlani jit jeste do dalsiho IVF.
Drzim nam vsem palce ![]()
@Natao píše: Více
Ahoj, tak tě u nás vítám a budu ti moc přát, ať tam najdeš // ![]()
Jinak je to hodně o tom čekání, ale myslím si, že každá z nás už si na to zvykla.
Cítíš na sobě něco?
Ahoj, rada se pridam. Na KET jsem byla 3.4. a ted cekam na //. Je to uz 5. KET, tak snad tentokrat s dobrym vysledkem. I kdyz teda zadne priznaky nemam.
Ahoj holky 🙋♀️
Ráda se k vám taky přidám ![]()
Já už čekám na KET od února, ale zatím v každém cyklu něco nepřeje - teď nižší děložní sliznice..a jelikož chceme KET v nativu - tak si musíme počkat na správnou sliznici a folikul 🙏
Snad mi květen už bude přát 🌸
Všem držím palce 🍀
@Romíseček taky drzim palce. Ja cekala na sliznici od srpna a povedlo se az ted v dubnu v rizenem cyklu. O nativu si muzu nechat zdat. Pomaha ti neco na zlepseni?
Tak držím moc palce 🍀kdy se chystas testovat?
Zkusím od 1DC kontryhel - kdysi jsem ho pila a pak už jsem na něj úplně zapomněla 🙃
Jsme domluveni s centrem, že zkusíme ještě v květnu bez podpory hormonu, jak to bude vypadat a případně pak v červnu už s podporou…
Chceme pro to udělat maximum - máme posledního “nanuka”
Ahoj holky, ráda se k vám přidám, už jsem sledovala březnovou skupinu, ale nějak jsem se neodhodlala do ní napsat…
V úterý jsem byla na svém 5.KET a posledním z 1.IVF. Po prvotním nadšení, že máme 5embryí a hned první se chytlo, mě v 10tt čekala revize pro zamklé těhotenství. Poté 3×neuspěšný transfer. Teď se snažím věřit tomu poslednímu, že i když bylo pomalejší a bylo mražené až šestý den, že o to větší to bude bojovník🙏
Jinak držím všem palce a doufám, že nás konečně čekají pozitivní zprávy ❤
@Zubejka drzim palce moc! My mame ted taky pomalejsi embryo a moc doufame, ze o to vetsi to bude bojovnik ![]()
@Zarini Dekuji
Necitim vubec nic, ale to jsem vlastne necitila nikdy, ani kdyz z toho nic nebylo, ani kdyz jsem pak byla tehotna. Nevolnosti jsem mela az pozdeji, tak od toho 6.tt. Prsa me boli, ale po davce hormonu, kterou beru, se neni cemu divit ![]()
@Zubejka Super, tak to jsme jen den od sebe. ![]()
@Katchulle Tak to uz budes moci pomalicku testovat nebo to nechavas na pozdeji? ![]()
@Katchulle Chapu, ja se vzdy nemuzu dockat a rikam si, uz abych si mohla udelat test a jakmile se priblizi ten 8.-9. den po transferu, tak si pak rikam, kdyz uz si to vydrzela tak dlouho, tak jeste pockej…a minule jsem pak testovala nakonec az 12.den a to uz byla dalnice…Ale co jsem vypozorovala tady na diskuzich, tak bys asi uz mohla zitra neco videt, ale vis jak, pak zase to zklamani, kdyz tam nic neni a pritom by se treba jeste mohla carka objevit o par dni pozdeji…
Kazdopadne drzim palecky ![]()
Ahoj holky, ja se k vam pridam, cerstvy et nevysel tak si to odkrvacim a vzhuru do Ketu, doktor rikal ze by to bylo lepsi v nativu tak snad to klapne ![]()
@Berunkas Ahojky, vitej mezi nami. Nevis, uvadi se nejaky duvod, proc je to lepsi v nativu? Ja jsem vzdy mela hormony.
Ahoj holky jdete některá na KET v dubnu? Já doufám, že tento měsíc to vyjde
tak budu ráda, když budu moct čekat na // s někým dalším
termín KETu ještě nemám ale tipuji okolo 20.4.