Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katchulle já bych zkusila ještě v neděli, když jsem byla loni těhotná, tak jsem testovala až 12den po ket a ta čárka byla dost slabá nevím jestli 9den bych něco našla
ale chápu, že když člověk vidí ty pozitivní testy po tydnu, tak ztrácí naději
Ahojte, našla jsem skupinku, tak snad nebude vadit když se přidám
KET proběhl včera a testovat mám až 23.4. Tak uvidíme jak to dopadne…
Je to náš druhý pokus tak třeba to vyjde ![]()
@Berunkas moc děkuji… musím uznat, že tentokrát z toho nejsem tak nervózní a uprděná jako při tom prvním pokusu…
to člověk nevěděl co ho přesně čeká a stále chtěl testovat… teď jsem víc v klidu když vím, že to prostě víc neuspíším a výsledek mě stejně nemine… hlavně ta psychika dělá hodně… ![]()
@Anny11 ja jsem testovala spis ze zvedavosti, jak rikala segra “miluju chemicke pokusy”😄ja malinko bojuju s tim ze cele tehotenstvi (at uz prirozene nebo po ivf) nema zadnou logiku kterou by se dalo ridit, moje analyticka hlava to nedava😄
tak s tím ti asi nepomůžu
já tím chtěla jen říct, že hlava v tom může hrát fakt hodně velkou roli…
na analytický úvahy nebudu ta pravá ![]()
Dve mrnata vydrzely do 6 dne, genetika vysla ok, to by v tom byl cert aby to neklaplo😄
Hezké slunečné dopoledne. ![]()
Mohu se k vám přidat? Na KETu jsem byla 10.04. a nyní čekám a čekám… ![]()
@ZItu píše: Více
Jé to budeš mít výsledek chvilku přede mnou… já byla na KET 11.4.
![]()
@Anny11 píše: Více
@ZItu to jsme tady hezky za sebou 😁 já byla 9.4. a už teď mi to čekání přijde nekonečný! Já mám jet na krev 23. ale určitě nevydržím a 20. zkusím test.
@Zubejka Já se obávám, že to vidím na 1. test v pondělí (stejně jako kdysi při ET - testovala jsem od 5. dne). ![]()
Jinak mám pocit, že mi tam tentokrát propašovali embryo i s vidličkou. ![]()
@ZItu tak já už měla jednou pozitivní test a to byla 12den slabá čárka, takže nechci testovat zbytečně brzo a navíc mi amelgen zadržel MS pouze jednou takže uvidím 18.-19. jestli přijde MS a pokud ne tak 20.testuji😁
Jé holky já minule taky nevydržela a testovala už od 7. dne
… ale tentokrát chci fakt počkat až do 23.4…. Snad vydržím ![]()
Budu Vám držet moooc palečky…
![]()