KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
250
16.4.24 09:45
@Kaari píše: Více

Jooo přesně to jsem si říkala, že hlavně, ať to není prosinec/leden, protože nejenom že Vánoce a Nový rok, ale my máme ještě v prosinci výročí svatby a manžel narozeniny, takže trošku mazec. :mrgreen: Pokud se zadaří, tak by mi to vycházelo na 10. 1. :mrgreen: Ale neee, samozřejmě budu vděčná, když se to vůbec povede a skákala bych tři metry vysoko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.4.24 09:51

@Arte Miss Ahojda, vitej mezi nami :mavam: Ten termin mi prijde cca ok, jestli mas takhle kratke cykly. A KETy se podle me ty kliniky snazi nacpat do vsednich dnu nebo aspon u nas to tak je. Normalne by ti to mohlo vychazet treba na sobotu. Vcera jsi musela pichat Ovitrelle ne?

Muzu se te jeste zeptat? Pri pripadnem neuspechu tohoto KETu pises, ze pujdes hned do IVF, tzn. ze pockas na MS a hned od druheho dne MS stimulujes, tedy pichas hormony? Dekuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
16.4.24 09:52

@Arte Miss rikala jsem si uplne to stejny a clovek si maluje spoustu veci, pak se to zacne sr.. a nakonec je to “je to fuk kdy se narodi, hlavne at je to zdravy” nebo “me je fuk kolik jich bude hlavne at jsou zdravy”.
Holky asi blby dotaz ale KET se vlastne provadi kdy po ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.24 09:57

@Natao Ano, včera jsem píchala Ovitrelle a zítra nasazuji Amelgen a Duphaston. No s doktorem jsme domluveni, že počkáme na výsledky krve teď po KET a pak se domluvíme, co a jak. Ale pochopila jsem to tak, že bych šla hned do stimulace na další IVF. Prý by to neměl být problém, když jsou KETy v nativu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.24 09:59
@Berunkas píše: Více

Přesně tak, člověk si to maluje, ale pak je rád za cokoliv. :wink:

KET by se měl dělat po ovulaci dle stáří embrya. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.24 10:05

Holky, co už jste po KET, kdy plánujete testovat?
Já minulý měsíc sledovala testama Ovitrelle a držel se mi v moči mrcha 12 dní 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.4.24 10:16
@Kaari píše: Více

Zkoušela jsem. 27.12. :mrgreen: Vtipné je, že kromě Vánoc máme okolo Štědrého dne ještě 2× narozeniny a 3× svátek. Pokud by to byl kluk, muž měl vymyšlené jméno, které je také v prosinci, takže v tomto případě budeme hodně přemýšlet nad jinou alternativou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.4.24 10:25

@Arte Miss ja chci testovat v pátek to budu 10den po KET to už by mělo být jasné. Ale nevím jestli vydržím už dnes mě to hodně lakalo, ale nechci lovit duchy a nebo mít ještě ovitrelle i když ten už je 14dni tak snad je pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.24 10:51

@Zubejka 10 den už budeš mít určitě jasno. Ale teda jsi dobrá, že takhle vydržíš. Já se znám, že vydržím max týden po KET. 🙈 Po 14 dnech už bude Ovitrelle stopro pryč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.4.24 12:03

@Arte Miss mě říkala doktorka testovat 23.4. tak to vydržím do toho data…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.24 12:36

@Anny11
To jsi dobrá, že vydržíš. :) To asi pak testnu s tebou. :mrgreen:

Holky a co Embryoglue? Dávaly jste, máte v plánu? Já u prvního KET nedávala a nic, takže teď jsem si říkala, že ho připlatím a uvidíme. Doktor říkal, že je to na nás, že jsou na to takové rozporuplné názory a je to spíš pro lepší pocit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
16.4.24 12:44

@Arte Miss ja ho u et mela a ted jsem jeste nepremyslela ale asi se tim nic nezkazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.4.24 12:52

@Arte Miss já ho 2×měla a 3×ne z toho vyšlo jednou, když bylo, ale neudrželo se. Teď jsem nedávala, tak uvidíme :) dle doktora to je zbytečné, že zvyšuje šanci asi jen o 3% a co jsou 3%? Pokud se má embryo uchytit uchytne se i bez, ale asi určitě neublíží. Jde spíš o ten pocit udělala jsem pro to vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.4.24 13:33

@Arte Miss Dávali jsme při ET i při KET. Názory jsou různé - někdo říkal, že to je placebo, někdo že pomůže. Ale pokud existuje mikroskopická šance zvýšení úspěchu, tak to udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.4.24 15:15

Jezis vy jste dobre! Takhle cekat na to testovani… to nedam ani nahodou, od 5. dne budu lepit testy pod sebe a hezky zkoumat duchy neduchy 🫣
Ja vim, strasny, ale kdyz ja bych to jinak nezvladla 🤷🏻‍♀️ 😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital