KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4341
13.4.24 19:32

@Zubejka Tak to mě mrzí. :( Snad tento měsíc bude úspěšnější. :hug:
My právě máme po ET už jednoho cvrčka, tak teď uvidíme, zda po KET bude sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.4.24 15:13

Ahoj holky ❤️
Tak zitra me konecne ceka prvni KET… achjo, neda se na to nemyslet 🤯 Behem tech 14ti dnu se asi zblaznim… 🙈

ET nebyl, mela jsem 30 vajicek a z kliniky me vezla rychla s bolestmi a nabehem na OHSS 🙈 Pote se muselo dve MS cekat, nez se to vse dalo do kupy a konecne.. po skoro 4 letech se to nejak hnulo 😊

Příspěvek upraven 14.04.24 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 15:43

@Kaari super, budu na vás holky myslet… aby nám to všem vyšlo… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 15:44

A u vás ostatních je to, jako u mě první miminko, nebo už jednoho miláčka doma máte?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.4.24 16:17

@Anny11 Take prvni ❤️ Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 16:19

@Kaari Úplně normálně, jako by mi nic nebylo.. sem tam tlak v podbřišku, ale to asi ten estrofem… A co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.4.24 16:21

@Anny11 Uprimne hrozne… jsem strasne nervozni a nedockava, premyslim, ze uz pujdu spat, aby byl uz zitrek 😀 🙈 Snazim se zamestnavat hlavu, delat spoustu veci ale vubec mi to nejde.. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 16:29

@Kaari Já byla taky nervní, ale jen při prvním ET, teď podruhé už vím, jak těch cca 14 dní zhruba bude vypadat, že ani nervní nejsem. Spíš se snažím zaměstnat, uklízím, čtu si, vařím, hlavně chodím do práce a na procházky se psem a přítelem. Musím říct, že čím nervóznější jsem byla, tím jasnější bylo, že to nedopadne… Takže fakt se držet v klidu… Klidně se na chvíli zastavit a nadechnout… Stejně to nijak neovlivníme, a nervozita tomu nepomůže… Neboj, nejsi v tom sama… :) :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
14.4.24 18:17

@Anny11 u nás se také snažíme o první, už 4roky :( jsme s mužem oba zdraví, nikdo neví proč to nejde :nevim: mám za sebou pouze zamlkle těhotenství po ET a tři KET nevyšli, toto je poslední embryo pak celé IVF znova, tak moc doufáme, že se zadaří 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
14.4.24 18:19

@Kaari tak budeme zitra držet pěsti, ať to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.4.24 19:13

@Zubejka moc dekuji!! Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 19:22
@Zubejka píše: Více

máme to úplně stejně. Já i partner jsme oba zdraví a snažíme se taky už 4 roky. Myslím si, že u nás je to hodně o psychice… Jsem docela stresař, takže to bude asi mnou. Nicméně, jak jsem psala tentokrát jsem nějak až moc v klidu, tak třeba je to dobré znamení. :) Máme tam pak ještě jednoho sněhuláčka, tak uvidíme, jestli bude potřeba nebo to bude popřípadě sourozenec. :D

@Kaari určitě dej zítra vědět jak to dopadlo. :) Budeme na tebe myslet. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.4.24 19:22

A abych nejak predstavila nas “pribeh” - me je 27 a manzelovi 29.. Zachvilku to budou 4 roky, co se snazime.. Mame za sebou vsechny mozne testy a zjsitili nam pouze imunitu na sperma, takze IVF by melo byt ucinne 🤷🏻‍♀️
No uvidime, jsem netrpeliva, hrozne tomu verim a zaroven se bojim.. 🙈
Problem jsme pres rok resili sami, delala si ovulacni testy, pila bylinky, vitaminy, vsechny mozny metody atd… Pak jsem se sverila gynekologovi a s tim jsme jeli 6 cyklu s Clostilbegytem a Ovitrellem.. Pote nam vystavil zadanku na reprodukcni kliniku a nyni chodime do Gennetu v Praze (jsem moc rada, ze udelali vsechny testy a prijde mi tam zatim vse super). Mame za sebou neuspesne IUI, po OPU jsem skoncila v nemocnici (mela jsem hrozne moc folikulu), potom se telo davalo dokupy atd.. Vzdy jsem mela MS presnou jak hodinku, ale jakmile melo byt IUI, OPU nebo transfer, takze zpozdeni i 2-3 tydny 🙈 Takze jsem stastna, ze se to nejak hne.. Mame 6 mrazacku ☃️
Manzel je skvelej a moc velkou oporou.. ale moc lidi to kolem nas nevi ❤️ 😁
Jake mate vy problemy/kompilace, zkusenosti atd.?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 19:27

@Kaari Já teda moc zkušeností nemám. Prostě jsme to nechali být a říkali si, jestli se zadaří, tak se zadaří. Nakonec se po 3 letech nic nedělo, tak jsme se rozhodli že požádáme o pomoc v IVF centru. Byli jsme nejprve ve Fertimedu a tam nám to přišlo takové hlavně o penězích. A celkově přístup nic moc. Tak jsme se rozhodli vyhledat jinou kliniku a našli jsme IVF Clinic v Olomouci a tam je to naprosto super. Jsme u nich už přes rok a zatím tedy jen odběr vajíček a ET který nevyšel. Pak měsíc pauza a teď KET. Tak uvidíme :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.24 19:29

Hlavně jsem se teda hodně sledovala a to mě dost stresovalo. Každý píchnutí, každý tlak v podbřišku… Nikdy jsem neměla ani ducha, prostě nic… Hodně jsem se na to minule upnula a tentokrát jsem si řekla že to tak nechci… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí