Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaari spravny pristup😄jen at si mrnous zvyka na zdravou stravu, ja si dala po et steaka😄
Ja se aktualne snazim vykoumat kolikaty den cyklu jsem protoze jsem zacala spinit jeste pred vysazenim amelgenu a vzhledem k tomu ze mam MS fakt slabou tak porad cekam jestli to bude silnejsi nebo ne😄
Holky a zkousely jste si vypocitat terminy porodu, kdyz to ted v dubnu vyjde?
Ja vzdy rikala, ze hlavne nechci prosincove/lednove miminko (Vanoce, novy rok a jeste narozeniny.. hruza) do toho se s tim pupkem cpat do zimniho obleceni.. Hrozna predstava… a ted mi to vychazi, po dnesnim ketu 5denniho embrya, na termin porodu 1.1. 🤣 🙈 🙈Se picnu 🤣
Ale samozrejmne je to takový “vtip” a zakon schvalnosti 😀 realne chceme at se narodi kdykoliv, ale hlavne zdrave ❤️
@ZItu Ja budu take testovat urcite uz od toho 5. dne.. vic to nevydrzim 😀 🙈 Manzel by to zvlaadl a veri jen tem krevnim testum, ale ja aspon pro nejaky pocit 🤷🏻♀️ 😀
@Kaari hlavne ho k tomu vsemu jeste nepojmenuj Adam, to by te fakt nemel rad😄
Ahojky holky
zítra máme svůj první ket a jsem docela nervózní. Jinak jsem tu po prvé a všem co jdou v dubnu držím moc palce ![]()
@Berunkas já teda nevím jestli to je taky žena od ženy, ale já vždy po neúspěšném ket měla velmi silnou menstruaci
kolik dní jsi od vysazení, mě ji tedy amelgen udržel jen jednou a to pak přišla 4dny po vysazení
@Zubejka ve ctvrtek rano jsem mela posledni a vychazelo mi to casove do cyklu a tou untenzitou to pres vikend byla moje normalni ms, uvidim zitra pripadne ve ctvrtek
@Kaari já si zase říkala, že by to byl ten nejkrásnější vánoční dárek. Ale určitě pokud to vyjde, budeme hledat jméno někdy kolem léta, i když chlap už 5let má vybrané jméno z listopadu, tak nevím 😁
@Berunkas tak to asi nemusí být pravidlo
akorát mám pocit, že jsi psala že budete zkoušet nativní cyklus, tak bych se asi raději na pondělí objednala na ultrazvuk ať se hlídá ovulace, já jezdila od 10DC ob den ale nevím jestli to tak dělá každý CAR
@A33 vůbec nebuď nervózní, po tom všem co máš za sebou je tohle to nejkrásnější. A budeme držet pěsti 🙏
@Zubejka jop,mam to v papirech ze 10-11 den cyklu kontrola co to provadi.Dam tomu jeste zitra co bude a ve stredu volam a objednavam se.Oni rikali nativ, kdyby mi rekli ze mam denne delat stojku tak jim to verim a budu se tu denne pokouset postavit na hlavu😄
Ahojte… koukám všechny pozitivně naleděné, to je krásný… Mě je dneska docela zle a taky mě pobolívá docela podbřišek… Tak snad je to jen dobrá zpráva… 😅
Ahoj holky,
doufám, že nevadí, že sem k vám přeskočím z březnové skupiny, jelikož KET v březnu nevyšel. Včera jsem byla na UZ a sliznice 9 mm, folik 20 mm, takže doktor naplánoval na pátek 2. KET. Máme ještě zamražený dvě blastocysty, jenže mi bude za 2 měsíce 40, tak jsme se s doktorem domluvili, že pokud teď KET neklapne, tak půjdu do druhého IVF, abych to ještě stihla na pojišťovnu. No, nebudu lhát, že mám trošku stres a modlím se, aby KET vyšel.
Snažíme se 5 let a z toho bylo 4× biochemko. Navíc jsem v prosinci přišla o oba vejcovody, takže mimčo bez IVF nepůjde. V pátek na KET budu 15 DC (mám kratší cykly 24 dní) není to brzo? ![]()
Příspěvek upraven 16.04.24 v 09:47
@Arte Miss ahoj
myslím, že brzo to není, tam je fakt důležitá ovulace ne den. Já třeba byla až 24DC to jsem zase všude četla že už je pozdě, ale ovulace byla až 19den a mám cyklus 33dni, takže fakt záleží i na té délce cyklu jak transfer vyjde. Jinak budeme držet palce ať se zadaří🙏