KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
14.4.24 20:16

@Kaari až na tu nervozitu, úplně v pohodě 😁 mám asi štěstí, že se mnou ty hormony nic nedělají, takže se fakt cítím dobře. Jen ten stres moc neumím odbourat mě už je 35 takže biologické hodiny už pořádně tikají😁 jenže jsme si hlupáci říkali že když jsme oba zdraví, že do IVF nebudeme chvátat a teď už jsem 1,5roku v péči car a stále nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.4.24 09:47
@Kaari píše: Více

Držím pěsti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.4.24 09:53

@Zubejka Jeee, to jsem ráda, že tu nejsem sama „starší ročník“. :mrgreen: (je mi o 2 roky více).
O první mládě jsme se snažili 7 let, teď o druhé přes 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.4.24 11:32

Ahojky @Kaari tak jak se cítíš? Všecko dopadlo v pořádku?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
15.4.24 11:32

Mne bude letos 38 takze se hlasim do klubu starsich rocniku😄bohuzel nemame ani jedno lidske mrne, akorat 10 mesicni pubertalni kralici madam, s tou to triska mnohem vic nez se mnou po hormonech😄 uplne nejsem typ ktery si poridi dite s kazdym takze jsem dlouho cekala na toho praveho (do 35) a pak jsem se trochu branila vysazeni antikoncepce ze strachu ze mi bude u kazde MS strasne blbe jako za mlada a ted si rikam jestli jsem to nepo…..ale zas rict po 3 mesicich vztahu “milacku nezkusime miminko” mi prislo trochu mimo😄takze ted bojujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
15.4.24 11:44

I kdyz mozna jsem to zkusit mohla, on to na me zkusil s hypotekou po 3 mesicich😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
15.4.24 12:00

@Berunkas já si zase říkám, že jsem to pos… tím, že jsme zdraví a určitě se povede, ale čas člověk nevrátí, tak taky bojujeme 😁 my zase máme 5letého labradora, tak mu vždycky říkám, že aspoň jeho máme 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.4.24 12:01

@Berunkas Všechno má svůj čas a někdy to hold trvá dýl, ale věřím, že to alespoň jednou každé z nás vyjde… ♥️ ♥️ Určitě se netrap, že jste do toho nešli po 3 měsících… Ten drobek přijde jednou i k vám… Já tomu vemřím… ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.4.24 12:05

@Zubejka člověk prostě neví a myslí si, že to u něj vyjde přirozeně… My si to taky dlouho nepřipouštěli… Ale určitě bych se tím netrápila nebo si to třeba vyčítala… Jak jsem psala všechno se děje přesně tak jak má… Uvidíš, že to vyjde a ani se nenaděješ a bude prcek slavit rok… ♥️ ♥️ 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
15.4.24 12:12

Nam se to 2× povedlo prirozene, poprve to bylo 5 mesicu od vysazeni antikoncepce a pak po prvni MS po potratu. Vetsinou se snazim byt optimisticka, s mym prubehem zivota to ani jinak nejde protoze to uz bych nekde visela ale obcas se nad tim clovek zamysli co by kdyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.24 15:22

Zdravím vás :mavam:
Také se přidám, já jsem objednaná na 24.4. na UTZ a když bude vše ok, tak pak bude KET.
Měla jsem jeden ET a tenhle KET bude už třetí. Ten poslední jsem poprvé viděla dvě //, ale nezůstaly tam, tak do toho jdeme znovu. Když to nevyjde, tak si dáme přes léto pauzu. Děti ještě nemáme je nám 33, manžel je ok ale já mám neprůchodné vejcovody a jsem nervák :zed: snažíme se 3 roky a že chodíme do CAR tajíme, v práci jsem si poslední KETy brala volno dva dny po, ale teď půjdu normálně do práce. Tak snad nám to klapne. Držím všem palce 🍀

Je tu někdo další koho čeká vklad koncem měsíce?

• Citovat
  • Upravit
169
15.4.24 17:01

Ahojky, můžu se k vám přidat holky?
Jsem dnes po svém prvním OPU a v sobotu mám jít na vložení embryjka…
Jsem absolutně nezkušená, mám tolik práce, že nestíhám nic pročítat a zjišťovat :oops:… A teď po odběru mi není úplně nejlíp, tak pročítám :lol:

Odebrali mi dnes 11 vajíček a rozhodli jsme se bez isci, mám mlaďocha se super spermiogramem a nemůžu přirozeně otěhotnět vzhledem k neprůchodnosti vejcovodů… Tak doufám, že jsme neudělali úplně blbost a nemůžu se dočkat zítřka, až se dozvím jak jsme na tom :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.4.24 18:54

Ja uz mam po KET ❤️
Probehlo to skvele, manzel byl semnou, nic jsem necitila, nebolelo a vse OK 👍🏻
Dostali jsme fotku embryjka pred vlozenim.. a jsem moc rada, ze je uz konecne semnou 😍
Dali jsme si cestou domu McDonald, mam nohy v teple a hodlam odpocivat 😊
Nemuzu se dockat testovani.. obdivuju Vas, ze uz jste to vydrzeli tolik dni 🤣 achjo 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.4.24 20:18
@Kaari píše: Více

Držím pěsti, aby to vyšlo.
Ehm, někteří nevydrželi (resp. nevydržely) a testovaly už 5.den. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760