Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berunkas Ja Sanus Pardubice
Ale moc se nedari, nicmene nam velmi vyhovuje lekarka a lidsky pristup. Mam srovnani pouze se Sanusem HK, a to byla pro me hruza, tovarna na deti…A ty?
@Natao Pry ze kdyz mam cyklus plus minus par dni, sliznice relativne ok, ovulace asi taky tak ze to pro telo bude lepsi kdyz to pojedem “prirozene”. Mne se loni povedlo 2× otehotnet behem 4 mesicu prirozene ale poprve spontanni potrat a podruhe zamlkle a pak uz to doma neslo byt jsme se snazili ![]()
@Berunkas já Sanus Jihlava, vybrali jsme, že ho máme nejblíže, je tam pouze jeden lékař, ale zatím jsem s ním spokojená. Nyní mám poprvé nativní cyklus, předtím vždy se stimulací, tak jsem zvědavá jestli to bude mít vliv na výsledek
@Zubejka Mame dve zamrazeny zkontrolovany tak moc vymyslet nemuzu, takze kdyz nevyjde nativ tak to zkusime jinak
Já chodím do Zlína na kliniku, nemám srovnání s jinými klinikami, nicméně jsem tam velmi spokojená🙂
@Zarini taky nemam srovnani ale pristup je tam skvely, ke komu chodis?
@Berunkas píše: Více
Já už byla u všech😅Ale můj hlavní doktor je p. Rumpík. A doktor Křenek je taky super🙂
@Zarini uplne doslovne stejne jako ty 😄 hlavni je p. Rumpik a dneskem jsme zakoncili kolecko u Krenka😄
@Katchulle
Zkus tomu jeste dat sanci a netrap se, treba je na tebe brzo, neznamena, ze kdyz to hodne holkam ukazuje v techto dnech duchy, tak ze to tak maji vsechny ![]()
Muze to ovlivnit vice faktoru a je jeste preci jen brzy, moc, testy, pozdejsi uhnizdeni apod.
Drz se a zkus to jeste nevzdavat, treba to bude za dva dny uplne jinak.
Ahoj holky,
Já chodim do pražského centra k Apolináři - pokaždé tedy jiný lékař, což je trošku na budku - ale jinak maji všichni profesionální přístup 👍
@Katchulle ja bych taky jeste vydrzela, dneska ses 9.den jestli dobre pocitam? Tech diskuzi jsem tady procetla dost za tech 14 dni cekani a fakt to mely ty holky ruzne, ja sama pri tech dvou tehotenstvich mi testy vychazely ruzne, prvni byl duch 31. DC pozde vecer a u druheho uz 30. DC po obede docela hezky carky.Ted po et mi vysel pidi duch 14.den asi po hodine a nakonec negativni krev.Je to strasne na palici ale nezbyva nam nez verit ![]()