KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
17.4.24 16:19

Ja jsem teda dnes druhy den od KET (coz znamena, ze by uz mela byt ta nase bublina zahnizdena).. Obcas me taky prijde, ze mam v brise takove pnuti, nebo neco jako hodne slabouckou bolest pred MS..
A do krve zbyva ”jen 12 dni” jupiii (a do testu tak 3) 🤣 🥳

Mrazacku mame jeste 5, ale tedy geneticky testovat jsme nenechali ani jedno, u nas je problem imunita na sperma, genetika by mela byt OK.. tak uvidime 🙈 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A33
54
17.4.24 16:21

@Zarini

Určitě ano budu držet palečky pak dej určitě vědět jak ti to dopadlo 🙂 já se pokusím vydržet až do 30 na vysněné // 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A33
54
17.4.24 16:29

@Kaari

5 je taky super 😊 my teda taky nemáme ani jedno geneticky testováno ani nám to nebylo nabídnuto..
ale teď na ten první ket jsme si nechali dat embryoglue 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.4.24 16:52
@A33 píše: Více

Taky tak, neplánuji testovat, nechám to do kontroly a dáme si vědět určitě🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.4.24 17:34

@Darina1224 ahoj, vítám tě, to jsi měla ket den přede mnou, tak držím pěsti. Já se nechala nalomit a dnes testovala 🤣 no na sluníčku něco vidím, uvidíme v pátek, ale je pravda, že od testu na to furt myslím, tak možná lepší vydržet 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.4.24 17:39

@A33 k tomu genetickému testování embryí, pokud vyjde páru genetika v pořádku, tak nabízí až od 35let od kdy to hradí pojišťovna. Mě to loni 34let doktor také nenabídl a co jsme řešili, co bude dál pokud ket nedopadne tak zmiňoval že už určitě genetika i vzhledem k věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A33
54
17.4.24 18:08

@Zubejka

Aha tak to sem nevěděla 🙂 my měli právě genetiku úplně v pořádku

A kam chodíte do Caru my si vybrali Repromedu a zatím jsme velmi spokojení :) tak pokud jste byli/ jste jak jste spokojení vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.24 18:18

@Zubejka díky moc a též držím palce, ať to dopadne a v pátek už budeš jednoznačně vidět // :) veškerá embrya mi byla po oplození vzhledem k věku geneticky vyšetřena, proto z 4 původních zůstalo jen 2 :nevim: doufám, že se to 1. zdravé embryo s podporou embryoglue dobře uchytí na první pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.24 18:21

Dámy, chtěla jsem se zeptat, zda cítíte nějaké změny po ET/KET, kromě občasného píchnutí v podbřišku? :think: Já totiž cítím jen zvýšený hlad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.24 19:05

Ahoj holky můžu se přidat? já včera 16.4. byla na transferu moruly. A testovat mám za 14 dní. No nevím jak to vydrzim ale testovat dopředu nebudu.. Počkám těch 14-17 dní a snad nepřijde ms

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.24 19:16

Jinak já mám datum porodu dle toho odkazu, co tam někdo poslal 3.1.
takže kdyby si bobík pospíšila, tak by byl také ještě prosincový.

mám ještě tři embrya teda věřím, že mám. Zítra si mám volat jak jsou na tom a kolik zamrazili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.24 19:21

Genetiku jsme nedělali ač je mi 35+

• Citovat
  • Upravit
A33
54
17.4.24 19:31

Anonimní

Ahoj 😊 ja měla taky včera 🙂 tak budu drzet palečky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.24 19:37

@A33 ano všimla jsem si, tobě také držím palce, ale máš hodně embryí tak to vypadá dobře :srdce:

• Citovat
  • Upravit
A33
54
17.4.24 19:42

Anonymní

Naštěstí ano..😊 moc děkuji 🍀 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...