Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZItu bez tech by to neslo vzhledem k tomu kolik tahle sranda stoji😄 schvalne jsem vcera koukala kolik jsem stala pojistovnu za 1.cyklus…cca 68 tis. a to tam nebyla genetika
@Berunkas Já už to teď raději ani nepočítám (minule jsme se s mužem dopočítali k tomu, že v tom máme hodnotu menšího auta). Kolik zaplatila pojišťovna, to už vůbec teď nehledám. ![]()
@ZItu manzel taky po prvnim zkonstatoval ze to je dovolena v chorvatsku, po druhem pry uz obyc dovca v thajsku😄
@Berunkas píše: Více
Já sem si dala týden dovolenou ale příští týden půjdu už do práce 🙂
@ZItu já už to taky ani nepočítám, ale tento KET byl nejdražší 😁 já si totiž takhle zasněně jedu a bum na 70 jedu 90🤦♀️ 1000 pokuta, přemýšlím, že si ji shovam a v 18 to předám, se slovy, to je tvoje úplně první pokuta 🤣 🤣 🤣
Ja pracuji z domu, takze vlastne oboje 😁
Mam skvelou praci, lezim u ni na sedacce a nestresuji se, takze snad vydrzim co nejdele ❤️ 😀
Příspěvek upraven 19.04.24 v 12:24
@Zubejka Hustyyy! 😁 ja dostala pokutu 1000 Kc kdyz jsem jela na kontrolu pred KET zas kvuli revizorovi.. Listek mi skoncil 3 minuty pred vystupem a revizor to stihl 🙈
@Berunkas já jsem doma, v práci je to velký stres, děláme na normy, takže i ostatní na tebe tlačí, že musíš makat a hlavně tahám minimálně 100× 15kg krabice a nechtěla jsem riskovat, jak to udělám dál ještě nevím 🤷♀️
@Berunkas Doma. Při prvním IVF jsem chodila do práce (měla jsem volno akorát v den a 2 dny po odběru a pak v den transferu). Nakonec jsem v 2.trimestru skončila na neschopence až do konce těhotenství - napřed plotýnka, pak problémy s prckem,…
Teď jsem na neplaceném volnu, protože školka není úplně náš kamarád. ![]()
Holky, ad mnou zmíněné sociální jistoty: volali mi kvůli zubu z kliniky a dostala jsem kontakt na špičkového reendodontistu. Po prozkoumání ceníku mě omylo a jdu asi shánět vyšší sociální jistoty.
![]()
IVF máme za cenu auta a zub vypadá, že bude za cenu týdenní dovolené s all-inclusive. ![]()
@Berunkas píše: Vícenormálně chodím do práce (mám dokonce 2 práce), jen v den odběru jsem měla volno celý den.
Ja jsem nevydrzela a potrebovala se ujistit, ze ta ranni carka fakt neni nejaka chyba, vadnej test nebo omyl a musela jsem si zkusit dalsi … 🙈
A myslim, ze to jde videt lepe, nez rano.. Holkyyyy, ja se zblaznim ❤️
Myslela jsem, ze 4. den nic nebude videt a je 🙏🏻 ❤️