Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boo01 ano, budu čekat do 22.4, nemám odvahu testovat dřív, nepozoruji žádné příznaky, kromě zvýšeného hladu a větší potřeby spánku, což může být i tou prací… prostě bojím se ten test dělat dřív
@Darina1224 píše: Více
Já chtěla taky vydržet co nejdýl. Bála jsem se vysledku. Dělala jsem ale ovutesty, abych věděla, že je ovitrelle pryč. Testy najednou začaly sílit. To už se něco dělo a já měla tušení, co.
Dělala jsem těhotenský test už trošku s větším klidem.
Já měla testovat až 25.
Ahojte, tak jsem to nevydržela a taky zkusila test.Dnes je to 4.den od transferu a bohužel vůbec nic😢
@Zarini píše: Více
Ahoj.
To vůbec nic neznamená! 4. den není standardní mít druhou čárku. To je spíš výjimka. Optimální je zkoušet okolo sedmého, osmého dne. To už by měl být dušík vidět. Taky ale může být i o trošku později.
@Boo01 tak snad máš pravdu, docela mě to rozhodilo, že ani náznak. Tak uvidíme no, děkuji za povzbudivé slova ![]()
@Zarini Neboooj, to jen ja mam nejakou aktivni bublinu (asi po tatinkovi 🙈). Navic ja rano mela tu carku taky hodne svetlouckou 😊 🙏🏻
Je normalni mit carku az treba 8. - 9. den.. nestresuj se tim ❤️ Nic se nedeje, tvoje bublinka se jeste hezky zabydluje 🍀 ❤️
@Zarini to ještě vůbec nic neznamená, já 8den sotva vykoukala ducha, který i do odpoledne z testu zmizel. Včera 10den sice už čárka, ale slabá. Fakt myslím, že ten čtvrtý den je výjimka (nebo dvojčata 😁) zkus vydržet alespoň do toho 7dne😉
Holky moc vám děkuju, jsem od rána z toho zdrblá, ale musím se hodit do pohody🙂jdu uklizet, to mě aspoň zaměstná nějak 🙂
Jo jo. Říká se první den po transferu, druhý den po transferu…
![]()